Wkinl

Hoe een wc te zetten naar een lage flush toilet

gebruik van de meest water in onze huizen. Elke dag, Europeanen spoelen 4,8 miljard liter water door het verminderen van de hoeveelheid water die je wc weg is doorspoelen zal een lange weg om water te besparen in uw huis en het helpen om het algemeen te besparen gaan. Met een eenvoudige aanpassing, zult u geld, water en het milieu te sparen... een spoelen tegelijk.

Stappen

Hoe een wc te zetten naar een lage flush toilet. Vul een halve liter container.
Hoe een wc te zetten naar een lage flush toilet. Vul een halve liter container.
 1. 1
  Vul een halve liter container. Een plastic fles (sap / melk) is ideaal. Verwijder papier of kunststof etiket aan de buitenzijde van de container. Vul het ten minste gedeeltelijk met kiezels, zand of grind - wat handig is. Voeg dan water als er meer gewicht nodig is. Als je gewoon vullen met water, hoewel, de container zal bewegen in de tank en interfereren met het mechanisme.
 2. 2
  Zet het vat in de tank van de.
 3. 3
  Laat deze voorzichtig in het water.
 4. 4
  Plaats het deksel van de tank.
 5. 5
  Wegspoelen. The New York Times meldde dat een verzegelde halve liter container halve liter zal besparen op elke flush. Als je, zoals de meeste Europeanen, spoelen 5 keer per dag, zal uw familie van 5 bespaart 350 gallons (1325 liter) water per maand. Deze besparingen zullen fors terug te dringen uw waterrekening, ook.
 6. 6
  Verzend dit artikel naar je vrienden. Zoals een eenvoudig antwoord op het besparen van geld en het beschermen van onze watervoorziening is iets om rond te delen!

Tips

 • Wanneer uw toilet tank vult, zo heeft de kom. De kom vult echter sneller dan de tank, en krijgt volledige eerste. Dus totdat de tank vol raakt, om het water naar toiletpot gaat down the drain. Dus, overweeg dan om een ​​fill-cyclus omstelling. Het zal de hoeveelheid water naar de kom te verlagen en zodoende de verspilde water. Ook, omdat u volume van de tank verminderd, u de tijd neemt de tank te vullen, wat ook leidt tot minder water verspild verminderd.
 • Sommige mensen zetten een bord in de badkamer met deze woorden aan hun waterbesparende filosofie delen: "Als het geel, laat het zacht, als het bruin, spoel het naar beneden!"
 • In plaats van het afsluiten van de container, kunt u om het in plaats daarvan opengesneden aan de bovenkant en zet een klein gat in de bodem. Op deze manier zou je geen muffe water erin, maar nog steeds besparen op flushes. En geen noodzaak om chemicaliën te gebruiken.
 • Gebruik een 2L glazen augurk pot (of vergelijkbaar) zonder deksel. Het glas is inert en zwaar genoeg om te blijven zitten in de tank. Elke keer als de tank vult het water zullen worden uitgewisseld in de pot, waardoor het fris.
 • Probeer het vullen van de fles met losse munten (zorg ervoor dat de fles volledig af te dichten). Wanneer de tijd komt dat je nodig hebt een paar dollar, zal dat geld er altijd zijn.
 • Vraag een buurman voor een plastic container als je niet hebt. Ook suggereren dat dit proces om hem of haar als ze geld te kunnen besparen.
 • Als uw gewicht items zijn onoplosbaar, niet dop van de fles. Laat het openen, zodat het sommige gechloreerde water kan uitwisselen met de rest van het water in de tank. Dit voorkomt smurrie opbouw in de fles zonder te bleken toe te voegen.
 • Controleer het verschil in uw waterverbruik op nieuwe rekeningen; 350 gallon (1.325 liter) per maand is een merkbare daling!
 • Als alternatief voor het aanpassen van een bestaande, kan een nieuwe lage flush toilet worden gekocht voor minder dan 75€ en kost 150€ tot 190€ te hebben geïnstalleerd.

Waarschuwingen

 • Doe er niet een baksteen in de tank. De bakstenen kunnen oplossen en deeltjes van het kan verstoppen en eventueel afdichten van de afvoer.
 • Als je merkt dat je wc niet goed doorspoelen, met nog in het toilet en water belanden op de vloer afval, neem het flesje eruit. Niet alle toiletten goed kan spoelen met een verminderde hoeveelheid water. Overweeg de installatie van een lage flush toilet.
 • Veel loodgieters niet aan te raden deze wijziging. Lage flush toiletten zijn anders ontworpen, en minder water spoelen in een toilet niet bedoeld om dit te doen kan betekenen vaker klompen, overstorten, en extra spoelen om dezelfde hoeveelheid afval te verwijderen. (Welke meer water dan u opslaat kunt verspillen)
 • Als u water gebruikt om de container te vullen, een paar druppels chloor aan het water toegevoegd zal helpen om het van groeiende smurrie binnenkant.
 • Zorg ervoor dat de fles niet interfereert met een van de bewegende delen in de tank.
 • Een lekkende wc kan tot afval tot 250 liter (946 liter) water per dag. Om te zien of uw wc lekt, plaats een paar druppels kleurstof in de tank en wacht een half uur. Controleer de kom - als de kleurstof verschijnt, heb je een lek. Krijg een loodgieter te komen repareren.

Dingen die je nodig hebt

 • Plastic container met deksel - sap / melk container etc.
 • Water, steentjes, zand om container te vullen