Wkinl

Hoe maak je een kelder te beschermen tegen overstromingen

Uw afgewerkte kelder is uw trots en vreugde. Je hebt al duizenden dollars en talloze uren doorgebracht omzetten van uw betonnen kerker in comfortabele leefruimte.

Het laatste wat je nodig hebt is een getijdepool van grondwater of riolering infiltreren uw nieuwe kantoor aan huis of natte bar. Een simpele flash flood of een cresting kreek kan uw nieuwe vloerbedekking gemakkelijk transformeren in een enorme, beschimmeld spons.

Uw kelder is niet "klaar" zonder enige overstromingen stappen preventie, acties om uw huis te beschermen wanneer wateroverlast optreedt en een noodplan te zorgen voor het welzijn van uw gezin tot je kunt terugkeren naar uw huis. Je moet lagen van bescherming voor de adequate veiligheid van uw gezin en eigendom.

 • 1 Steps
  • 1.1 Noodstroom
  • 1.2 Waarschuwing systemen
  • 1.3 Overstroming verzekering
 • 2 Tips
 • 3 Waarschuwingen
 • 4 Wat je nodig hebt
 • 5 Gerelateerde Googles
 • 6 Bronnen en Citaties

Stappen

Hoe maak je een kelder te beschermen tegen overstromingen. Richten op preventie.
Hoe maak je een kelder te beschermen tegen overstromingen. Richten op preventie.
 1. 1
  Richten op preventie. Lang voordat je in een overstroming situatie, kijk rond uw woning naar manieren om regenwater af te leiden van uw huis. Belangrijke overwegingen breiden dakgoot neer tuiten weg van uw huis en zorg ervoor dat de kwaliteit van uw tuin oppervlakken helling weg van uw huis.
 2. 2
  Reinig de regen goten in het voorjaar en na alle bladeren die in de herfst zijn gekomen. Geblokkeerde dakgoten zullen alle van het dak water om direct dumpen tegen uw stichting, waardoor de kans op overstromingen kelder.
 3. 3
  Verleng de regengoot regenpijpen goed uit en weg van uw huis. Niet de regenpijpen aansluiten op uw stichting voettekst drain tegels of naar ondergrondse droge putten. Dit zal alleen maar leiden tot het dak water op de grond verder te verzadigen en wateroverlast in uw kelder.
 4. 4
  Loop rond buiten in uw tuin tijdens een zware regen storm. Kijk om te zien of het water wordt plassen naast uw huis en als oppervlaktewater wordt gericht op uw huis. Als dit het geval is, zoek een lokale tuinarchitect of grondroerder voor advies over manieren om uw tuin opnieuw sorteren, zodat het oppervlaktewater is gericht weg van uw huis.
 5. 5
  Zorg voor noodstroom. Installeer een automatisch noodgenerator om elektrische service te bieden voor essentiële circuits als uw oven of elektrische verwarming, goed pomp, koelkast, septic tank pomp en dompelpomp in het geval dat de stroom uitvalt. Zonder nood-backup power, kan je terug naar huis om onnodige kelder overstromingen, bevroren waterleidingen en een overstroomde septische tank.
 6. 6
  Installeer een carter pomp. Een automatische dompelpomp moet helpen om waterlekkage normale hoeveelheden regen uit te bouwen in de kelder. Zolang de carter pomp tank heeft een opening in het deksel, zal de dompelpomp fungeren als een enorme verdieping uitlekken en houd het water van het krijgen diep.
 7. 7
  Installeer een back-up sump pomp. De dompelpomp is uw eerste lijn van verdediging tegen kelder overstromingen. Echter, de meest betrouwbare dompelpomp beschikbaar is in de industrie is nog steeds een monteur apparaat en kan falen. Een back-up sump pump systeem, bij voorkeur met ten minste een batterij-aangedreven pomp, geconfigureerd met een schakelaar apparaat om te beginnen met werken als de belangrijkste is uit commissie, vermindert de kans op overstromingen. Sommige systemen worden geleverd met extra beveiligingsfuncties, zoals een alarm dat afgaat wanneer de batterijen wordt gestart.
 8. 8
  Maak een noodsituatie familie plan. Plan vooruit met uw gezin, zodat iedereen elkaar mobiele telefoon en andere telefoonnummers. Als u woont in een gebied dat gevoelig is voor historische overstromingen, vooruit plannen van de tijd waar u zult kunnen blijven tot overstromingen verdwijnen. Houd in gedachten dat al uw buren waarschijnlijk ook zal moeten woningen. Als lokale hotels meestal worden overspoeld tijdens overstromingen, probeer van tevoren te regelen met een aantal lokale familieleden uit de buurt van de overstromingen gebied om tijdelijke huisvesting te hebben als ooit nodig.
 9. 9
  Overstroming verzekering. Voeg overstroming verzekering op het beleid van uw bestaande huiseigenaar. Overstroming verzekering wordt verstrekt door de overheid en is vrij goedkoop. In het Europa, als uw huis verzekeringsagent biedt geen overstroming verzekering, contact FEMA voor lokale instanties dat te doen.

Noodstroom

 1. 1
  Krijg een propaan of aardgas generator. Verspil geen tijd het kopen van een benzine aangedreven generator. U moet thuis zijn op het moment van de stroomstoring om het te starten. Je hebt ook om terug te keren naar uw huis om benzine te voegen te houden.
  • Er is een breed scala van propaan of aardgas generatoren die automatisch worden uitgevoerd wanneer uw stroom uitvalt. Ze zetten een keer per week te lopen automatisch te houden van de accu opgeladen.
  • U kunt er op het werk of op vakantie wanneer zich een noodsituatie voordoet. Uw automatische noodgenerator zal ervoor zorgen dat al uw belangrijke elektrische circuits hebben macht voor warmte, pompen en koelkast carter.
 2. 2
  Zorg ervoor dat u een carter pomp. Het is belangrijker dan uw plasma-tv of een koelkast. Zonder dat, het is net als de Titanic op een ijsberg veld: slecht.
 3. 3
  Controleer of uw dompelpomp heeft noodstroom of als de batterij in de back-up dompelpomp volledig is opgeladen. Een eenvoudige 30 minuten onweersbui kan snel kapot weekend ter waarde van zweet eigen vermogen - tenzij uw dompelpomp heeft noodstroom.
  • Noodstroom komt in drie basisvormen. Back-up batterij systemen com in verschillende configuraties. Sommigen zullen werken voor een paar uur, maar sommige state-of-the-art batterij back-up dompelpomp systemen wilskracht genoeg om een ​​kelder te houden van overstromingen onder de meeste omstandigheden hebben. Sommige systemen kunt u meer dan een batterij toe te voegen aan de duur van de kracht verdubbelen. Een stand-by generator biedt automatische en langdurige bescherming. Het beschermt ook je hele huis, maar het is duurder. Sinds reservegeneratoren ook worden gebruikt om uw bier koud te houden en uw TV afgestemd op het grote spel houden van uw gezin veilig en warm tijdens een ramp wilt u misschien de bescherming van een batterij back-up toe te voegen met als enig doel het houden van uw kelder droog.

Warning systemen

 1. 1
  Krijg een waarschuwingssysteem. Zelfs als je back-up batterij, moet worden gewaarschuwd dat uw kelder doet overstroming.
  • Huis alarm en beveiliging bedrijven kunnen u voorzien van een waarschuwing naar uw mobiele telefoon of semafoon als uw stroom uitvalt of als je kelder overstromingen.
 2. 2
  Zorg ervoor dat je nood telefoonnummers dragen voor uw loodgieter of elektricien in geval van ontvangst van een waarschuwing.

Vloedverzekering

 1. 1
  Controleer de verzekering van uw huiseigenaar. Als het beschermt u alleen tegen wind schade, niet overstromingsschade, contact op met uw verzekeringsagent of FEMA voor advies over hoe om overstroming verzekering toe te voegen.
 2. 2
  Hier krijg je een aparte overstroming verzekering om uw kelder te beschermen tegen de stijgende getijden. Neem contact op met uw lokale verzekeringsagent voor meer informatie.

Tips

 • U kunt helpen voorkomen kelder water problemen door het houden van uw dakgoten schoon, uitbreiding regengoot regenpijpen en andere routine-onderhoud.
 • Indien de dompelpomp is, kunt u proberen om het gat dieper dus het zal langer verzamelen voordat het vloed uit op de verdieping waar uw plasma-tv is.
 • Wees ervan bewust dat het weer is niet de enige oorzaak. Zorg ervoor dat uw sanitair is goed. Zorg ervoor dat uw leidingen niet lekken of barsten.
 • Monteer een terugslagklep voor back-up riool. Overstromingen veroorzaakt straat rioolleidingen om een ​​back-up, en kon terug te leiden in uw huis!
 • Zet een vent of een gat in de muur waar de kelder waar overstroomde het water kan stromen, zoals door de kelder ramen. Dit kan de kosten van uw overstroming verzekering te verlagen.

Waarschuwingen

 • Onderschat niet de kansen van uw kelder overstromingen. Dit kan gebeuren in elk huis, ongeacht hoe goed je het te beschermen.

Dingen die je nodig hebt

 • Generator of een op batterijen werkende back-up sump pompsysteem
 • Monitoringsysteem
 • Vloedverzekering
 • Noodplan