Wkinl

Hoe maak je een gebouw ontruimen met een vuurwapen

Clearing of het zoeken van een gebouw wanneer iemand kan worden in het (die ook een wapen) is een zeer gevaarlijke taak, en moet niet lichtvaardig worden genomen. Politie en leger hebben vaak training voor dergelijke omstandigheden, maar de gewone burger kan minder zijn dan geïnformeerd over het onderwerp te zijn.

Het doel van dit artikel is om te helpen onderwijzen degenen die kunnen worden clearing of het zoeken van een gebouw alleen. De gemiddelde burger zal zeer waarschijnlijk niet de politie bellen vanwege een onbekende geluid 's nachts plaats. Misschien is er een duidelijke break-in, en de schreeuw van een dierbare optreedt direct na. Een snelle oproep aan de politie zou moeten gebeuren, maar een vier minuten responstijd kan te lang zijn. Wat doe je dan? Dit artikel, met het oog op vereenvoudiging, zullen we aannemen dat u bent in uw huis.

Stappen

Hoe maak je een gebouw ontruimen met een vuurwapen. Bel 911 is je eerste prioriteit.
Hoe maak je een gebouw ontruimen met een vuurwapen. Bel 911 is je eerste prioriteit.

Voordat je iets doen

 1. 1
  Bel 911 is je eerste prioriteit. Het verkennen van je huis voor die onbekende geluid in de nacht of om naar de hulp van een geliefde met lege handen is niet een slim idee. Zelfs als je het type persoon die springt niet aan de ergste conclusie in een situatie als deze, een vuurwapen (pistool, shotgun of geweer werken allemaal) laat meer mogelijkheden openen voor het geval u bent een slachtoffer van een inbraak.
 2. 2
  Kies een geschikte vuurwapen. De drie belangrijkste categorieën van vuurwapens pistolen (pistolen), jachtgeweren en geweren. De allereerste stap is om intiem vertrouwd te raken met het wapen. vuurwapen veiligheidsregels. Bijzondere aandacht besteden aan # 4 van het Reglement: Wees zeker van uw doelgroep en wat daarbuiten. Heeft uw tienerzoon sluipen terug in het huis niet te schieten. Vergeet ook niet dat hoogstwaarschijnlijk de kogels je bent vuren zal gaan door de muren in je huis, en kon daarom toeslaan dierbaren.
  • Lees het begin van Tactisch jezelf voor te bereiden met een pistool voor suggesties over pistolen als ze zijn een gemeenschappelijke keuze voor persoonlijke verdediging.
  • Een alternatief, en zeer aan te bevelen, vuurwapen te hebben zou een pump-action shotgun te zijn. Jachtgeweren hebben veel betere stopkracht dan een pistool. Een pomp-actie wordt aanbevolen als de betrouwbaarheid is van het grootste belang, maar u kunt lezen hoe je een geweer te schieten voor meer informatie over geweer selectie.
  • Geweren zijn een andere optie. Geweren, nogmaals, produceren (zelfs in sommige kleinere kalibers) aanzienlijk meer remkracht dan de meeste pistolen, maar ze vereisen net zo veel precisie. Een tijdschrift-gevoed, semi-automatisch geweer is de voorgestelde keuze als twee handen kan niet altijd beschikbaar zijn, en de mogelijkheid om meerdere rondes te kunnen maken is vaak een welkome een.
  • Voor pistolen, wordt het grootste pistool mogelijke aanbevolen voor de beste stopkracht en beheersbaarheid, terwijl voor een geweer of shotgun (van nu af aan zullen ze worden genoemd "lange geweren"), de kortst mogelijke lengte is aangewezen. Deze voorkeuren zijn uiteraard "in redelijkheid", als een 4-meter lange freak-pistool, of een 12-inch-lange lange pistool zijn onpraktisch en trotseren het gebruik van de specifieke wapens.
 3. 3
  Bepaal uw manier van handelen, voordat je iets doen. Als je de enige bent in de woning, of iedereen in het huis is in de kamer waar je bent in, dan is uw keuzes zijn veel gemakkelijker. Als u zeker weet is er een zeer-onwelkome gast in uw huis, bel de lokale politie. De deur op slot om uw slaapkamer (en alle andere ingangen - indien beschikbaar), en worden voorbereid. Niet bewegen, wachten tot de politie te komen. Hoeft de politie niet te benaderen met een vuurwapen in de hand, zeker om holster het of zet het neer als de politie zijn in uw directe omgeving.
  • De reden waarom je wachten in deze situatie is omdat het zoeken van een huis is zeer gevaarlijk, en niets (anders dan dierbaren) moet de moeite waard te sterven dan. Plus, verzekering moet betrekking hebben op alle gestolen of beschadigde artikelen.
 4. 4
  Lees de rest van dit artikel. Het zal uitleggen wat te doen als je besluit om te zoeken en te wissen (of bevestig uw huis is duidelijk). Dit mag alleen worden gedaan als je weet dat een indringer is in je huis en je hebt die elders in het huis hield. Zorg ervoor dat u de politie bellen voordat u enige actie te ondernemen, en zorg ervoor dat ze vertellen u gewapend en dat je gaat proberen te halen of bescherming van uw geliefde (n). De andere situatie waarin u nodig heeft om deze technieken te gebruiken is als je niet zeker bent over een indringer en u wilt ervoor zorgen dat er geen gevaar is. In dit geval moet je jezelf ook arm met een mobiele telefoon, zoals u kan nodig zijn om de politie, terwijl niet in de buurt van een vaste lijn bellen.

Hoeken

 1. 1
  De meest voorkomende object in een huis is een hoek (en de meest gebruikelijke oplossing voor een object de als clearing een hoek). Het proces van het doorlopen van een bocht wordt vaak aangeduid als het snijden van de taart.
 2. 2
  Benader de hoek. Beginnen zo dicht mogelijk bij de muur zo mogelijk zonder schrapen tegen de muur. Zorg ervoor dat u ten minste een armlengte afstand van de hoek. U wilt niet dat uw vuurwapen uit te steken in de deuropening.
 3. 3
  Let op de hoek en houd in je achterhoofd dat het draaipunt van de apex van de bocht zal zijn.
 4. 4
  Neem een kleine stap 90 ° weg van de muur. Dit is het begin van een halve cirkel die je maakt om de hoek (bekijk de afbeelding voor een foto van het proces). Houd uw ellebogen in en je voorste voet parallel aan uw lijn van het zicht, zodat geen van beide zal je weggeven.
 5. 5
  Pauzeren en scan het deel van de taart. Tussen elke stap die je moet scannen vanaf de grond op de hoek aan het plafond - elk segment in een verticale beweging scannen.
  • Uw formulier wordt: een stevige, twee-handed grip op het vuurwapen. Je zal iets worden leunen in de richting stappen jullie om je hoofd (en je ogen) tot de verste object te zijn, zodat u uw doelgroep te zien voordat hij je ziet.
  • Als je bedreven met beide handen zijn, gebruiken die met de hand, dat houdt je het meest verzwegen.
  • Uw voeten mogen nooit kruisen, want het is een zeer onstabiele positie, en als er iets (of iemand) waren je te raken, of je gedwongen wordt tot medio pas schieten, je bent een beetje in de problemen. In plaats daarvan, wilt u uw lead voet (de voet in de richting waarin u het stappen) te verplaatsen, volg dan met uw trailing voet. Ook de hoogte van uw voeten; zorg ervoor dat u niet wijzen je tenen in de hoek als ze je ogen, wat betekent dat de verdachte in staat zijn om je te zien voordat je hem ziet kan voorafgaan.
  • Oefen door het opzetten van een spiegel in de kamer. Als je het snijden van de taart, controleren om te zien wat je kunt zien in de spiegel. Probeer uw formulier aan te passen zodat er weinig meer dan je ogen en je vuurwapen zichtbaar zijn.
  • U kunt ook de praktijk met een ander persoon met behulp van zaklampen. Zodra een van je ziet een deel van de andere, schijn je zaklamp op hen. Het competitieve karakter van deze oefening zal je formulier snel te scherpen.
  • Richt altijd uw vuurwapen waar uw ogen op zoek bent. Dit zal u toelaten om sneller dan reageren als u uw vuurwapen bij lage klaar. Uitgebreide wapens of high-gecomprimeerde klaar zijn beide goede opties. Met high-gecomprimeerde klaar, zorg ervoor dat uw niet-firing de hand is achter het vlak van de snuit

Deuropeningen

 1. 1
  De "fatale trechter", zoals vriendelijk bekend, is een van de meest gevaarlijke gebieden te zijn bij het ​​doorlopen van een gebouw. Dit gebied omvat deuropeningen en andere portals die staan ​​alleen een smal gebied in en uit een kamer (zoals smalle gangen en gewelven).
  Als je plukken een choke point voor een hinderlaag, zou fataal trechters zijn perfecte plekken om je aandacht te richten.
  Het is in uw eigen belang om te besteden zo weinig mogelijk tijd in deze gebieden. Bij een deur, de fatale trechter is het gebied aan beide zijden van de deur, zo diep als de deur groot en even breed. Dus stond aan de zijkant van een deur telt niet mee (uiteraard de fatale trechter is een denkbeeldig gebied - een gebied dat de inbreker mogelijk niet respecteren, dus gewoon omdat je uit de fatale trechter betekent niet dat je niet kunt krijgen geschoten).
 2. 2
  Benader een gesloten deur aan de zijkant van de handgreep is op.
 3. Als u niet in staat om dit te doen (voor bouwkundige redenen) bent, dan moet u uw lichaam te plaatsen in de fatale trechter terwijl u het opent.
3
Raak het handvat van de deur, en "soft-check" het handvat om te zien of de deur vergrendeld is of niet.
 • Als dit is uw huis, en je weet dat dit specifieke deur geen slot hebt, kunt u naar stap.
4
Breng je pistool om close-contact afvuren positie als u bereiken voor de deurklink.
5
Draai de hendel snel en zwaai de deur open is.
 • Als u duwt de deur van u, moet u de deur swing genoeg dus om de hele kamer bloot. Als de deur stopt ongewoon kort van de muur, kan het zijn dat er iets of iemand is achter de deur.
 • Als u de deur naar u toe te trekken, het bedrag van de worp is minder belangrijk als zelfs een kleine opening zal u toestaan ​​dat een kijkje in de kamer meteen, en als je de ruimte kunt u de deur van de rest van de weg te openen wissen.
6
Stap terug uit de deur onmiddellijk.
 • Dit houdt je en je pistool weg van iemand die mogelijk aan de andere kant van de deur klaar om u of uw pistool te grijpen.
 • Afstand bevordert eveneens de getrainde schutter, of in het geval dat u de enige bent met een pistool, is voorstander van de persoon met een varieerden wapen.
7
Scan de kamer op dezelfde manier je zou gaan om een hoek, maar deze keer, je moet scannen tot 180-graden in plaats van slechts 90. Wist u met het snijden van de taart techniek. Begin dan aan de wand het kozijn bevestigd om zoveel mogelijk van de kamer als mogelijk te verwijderen. U moet weten alles van de schuilplaatsen in uw huis en bijzondere aandacht besteden aan hen als je het opruimen van de kamer. Bij het ​​oversteken van de fatale trechter tijdens de taart snijden, kunt u de snelheid van uw tempo te besteden zo weinig tijd in de fatale trechter mogelijk zonder missen belangrijke delen van de kamer.
8
Verplaatsen naar de kamer als je eenmaal hebt gezien als een groot deel van de ruimte mogelijk te maken. Begin buiten de fatale trechter en bewegen in de richting van de caddy-hoek niet-fatale trechter gebied. Dit is een diagonale beweging, en het moet snel gebeuren, het zijn dat je niet opgehangen op de deur.
9
Kijk over je schouder als je binnenkomt om de hoek bent u niet op weg naar bekijken. Als iemand werden verstopt in de hoek die je niet in staat waren te zien tijdens het snijden van de taart kunt u ze nu te zien zal zijn.
 • De hoek je loopt in de richting van je eerste prioriteit (bekijk die hoek voordat je kijkt naar degene achter je, ook een aanvaller in de hoek voor u is een hogere prioriteit).
10
Duidelijk de rest van de kamer voor een onmiddellijk gevaar.
 • Dit kan onder meer op zoek achter meubels en kasten. Je wilt niet vertrekken een gebied unsearched, want zodra je de kamer verlaat, dan neemt u niemand achter u, terwijl het in feite iemand kan zijn.

Zelfsluitende deuren

 1. 1
  Zelfsluitende deuren zijn veerbelaste of hydraulisch sluitende deuren. Gebruikelijk in de meeste woonhuizen voor de garage toegangsdeur, dit presenteert een reeks problemen bij het uit de niet-scharnierzijde benaderd.
 2. 2
  Nader de deur aan de deurknop kant (zoals voordien). Als de deur opent naar u (u bent op de scharnierzijde van de deur), open de deur en gebruik maken van je schouder of je voet te duwen meer open als je de kamer ontruimen. Als je op de niet-scharnierzijde:
 3. 3
  Duw de deur open geopend zo breed als je kunt. Afhankelijk van de snelheid waarmee de deur sluit, kunt u de tijd om te verhuizen naar de andere kant van de deur hebben voordat je binnenkomt (welke is het beste).
  • Als je kunt verplaatsen naar de andere kant voordat je binnenkomt. Dit geeft u een kort moment om de ruimte voor de hand liggende potentiële doelwitten zeer snel te scannen.
  • Als u niet in staat om naar de andere kant van de deur zijn, moet u de zig-zag in de kamer.
 4. 4
  Voer naar de deurknop kant (net als de andere deuren en openingen), terwijl de deur is nog steeds grotendeels geopend.
  • Het invoeren zullen een aantal snelle denken en actualisering. U moet snel op je voeten als je mag niet worden verwacht dat de de deur automatisch sluit of het sneller dan je gedacht had gesloten.
  • Je moet snel committeren aan het invoeren, dit is de enige manier om een ​​element van verrassing die u kan hebben behouden. De fatale trechter wordt vele malen dodelijker als je het toelaat de deur te sluiten voordat je gaat er doorheen, nu een indringer aan de andere kant van de deur weet je moet die deur weer benaderen om het te openen.
  • Gebruik beweging in uw voordeel. Tijdens hoge stress ontmoetingen, zullen u en uw tegenstander waarschijnlijk tunnelvisie. Gewoon zigzaggend als je de kamer binnen kan ertoe leiden dat u volledig "verdwijnen" voor een seconde of twee.
 5. 5
  Bekijk de hoek je loopt om tijdens het kleine venster van de tijd de deur sluiten, de deur dekt de hoek om je rug tijdelijk.
  • Als u deze hoek vrij is, voordat de deur is dicht bij sluitingstijd kunt u tijd voor een quick scan van de kamer hebben, maar uw prioriteit is de hoek achter de deur.
 6. 6
  Te zetten en de hoek achter u, voordat u de deur sluit.
 7. 7
  Duidelijk de rest van de kamer als je een andere kamer zou doen.
  • Wees ook voorzichtig dat veel zelfsluitende deuren luid zal zijn als ze slam gesloten. Wees geduldig en misschien breng een minuut of meer wachten in die kamer om te zien of iemand komt naar je op zoek.

Gangen

 1. 1
  Gangen presenteren een aantal van de meer gecompliceerde en gevaarlijkste dynamische delen van een gebouw. Een partner of twee in gangen met deuren en T-kruisingen zou zeer gewaardeerd worden als, op een bepaald punt, wordt u gedwongen om je rug toe te keren op een gebied dat je nog niet hebt gewist. U, als burger, zal waarschijnlijk moeten het alleen duidelijk, dus je moet je ogen en oren open te houden en de balans van meerdere gevaar problemen om uw risico tot een minimum. Maak je echter misleiden, dit proces, en de andere processen in dit artikel, alle vormen een zeer hoog risico.
 2. 2
  Lopen op een zijde van een hal of het andere, nooit je weg in het midden van een hal (maar houd van het aanraken van de muren).
  • Gangen lijken op deuren, wat betekent dat zij een smalle passage die een indringer verwachten u door te komen. Het midden van de hal is uw fataal trechter.
 3. 3
  Handvat obstakels zoals deuropeningen hetzelfde als hierboven vermeld, maar wees ervan bewust dat het stoppen in een gang naar een kamer ontruimen betekent dat u niet hebt gewist van de rest van de gang, en een onontgonnen (uncleared) gebied is nu in je rug.
  • Hoeken zijn niet anders, maar wat gebeurt er als er twee hoeken in twee richtingen. Dit is een T-splitsing.
 4. 4
  Blijf op de hoogte van welke gebieden je degene die je hebt niet verwijderd heeft en waar. De gebieden die u niet hebt gewist bevatten nog steeds gevaarlijke punten en je moet wat van je aandacht in de richting van de niet-afgewikkelde gebieden splitsing zijn.
 5. 5
  Methodisch heldere gangen, loop niet langs de ene kamer naar de andere te wissen. Je hebt nu een kamer in de rug dat niet is afgehandeld, een hal voor je die niet is afgehandeld en de ruimte die u van plan bent u invoert, wordt ook beheerinstanties. Dit biedt een overweldigende hoeveelheid gevaarlijke zones. Het plaatsen van jezelf in deze situatie is onverdedigbaar gevaarlijk!

T-kruisingen

 1. 1
  T-kruisingen zijn waar twee gangen kruisen en er zijn twee aparte hoeken te ontruimen, die geen van beide verleent betere dekking dan de andere.
 2. 2
  Begin aan de rechterkant van de hal bij het ​​naderen van een T-kruispunten (dit zal later meer worden uitgelegd).
 3. De nummer een regel is om het vliegtuig door de kruisende gang niet breken, maar u wilt toch zien zoveel als je kunt voordat u zich verbinden tot het invoeren van de hal.
3
Houd een oogje op de rechterhoek als je je een weg naar het, zorg ervoor dat er niets is een direct gevaar.
4
Wis de linkerhoek als je elke hoek zou doen, maar plaats geen deel van je lichaam verleden waar de muur eindigt.
5
Een stap terug en naar links.
6
Wis de rechterhoek op dezelfde manier als de linker deed.
7
Besluiten in te voeren, nu dat je zo veel als je kunt hebben gewist zonder de lijn overschrijden, moet je door het vliegtuig te breken. Je zal het invoeren van de juiste. De reden dat de volgorde van de zijkant is belangrijk is, want je kunt sneller draaien in de richting van uw steun zijde dan je afvuren zijde. Als iemand eindigt in de hoek aan uw linkerhand, kunt u, sneller, draai naar links dan rechts. Dit alles ervan uitgaande dat je rechtshandig bent. Alles moet worden omgedraaid als je linkshandig bent.
8
Ga vergelijkbare wijze een deur. Ga door diagonaal, het spotten van de hoek die u op weg naar, en een blik over je schouder naar de andere hoek.
 • Bekijk de beelden naar het juiste voor visuele representaties.

Trap

 1. 1
  Trappen maken een probleem bij het ​​verwijderen van een gebouw alleen, maar het zien als een goed deel van woongebouwen bevatten trappen, kunnen zij moeten worden doorlopen op een bepaald punt. Het probleem met trappen is dat de beste situatie ze dezelfde eigenschappen als een hal, in het ergste geval kunnen zij een hal met een T-kruising, kunnen zij een landing of twee met hoeken en eventueel een uitzicht op de trappen. Dit alles betekent dat er veel gevaar-punten tegelijkertijd, waarvan slechts een tegelijk kan worden gedekt. Trappen zijn dynamisch, en enige aanpassing kan nodig zijn om de trap kunt u op wedstrijd.
 2. 2
  Benader de trappen alsof het een hal. Er zal waarschijnlijk een hoek open plek te zijn voordat je bij de trap. Duidelijk zo veel van de trap als je kunt zonder dat op hen.
 3. 3
  Blijf aan een kant van de trap (zoals in een gang). Als er een hoek of een ander type draai in de trap, je wilt zijn aan de andere kant als de hoek.
 4. 4
  Kijk boven je voordat je te veel stappen (omhoog trappen) nemen. Zien of er een over het hoofd op de trap. Als er wil je duidelijk dat als je loopt de trap op.
  • Houd in gedachten alle hoeken die voor ons ook, niet verwaarlozen die (zoals eerder gezegd, zijn er meerdere aanwijzingen die je aandacht nodig, een partner kan gemakkelijk betrekking hebben op de over het hoofd, terwijl u de hoek te wissen).
 5. 5
  Kijk elke blootgestelde gebieden die zich kunnen presenteren. Veel trappen met haarspeldbochten bloot je benen voordat je kunt zien om de hoek. Beweeg je lichaam om jezelf de best mogelijke weergave van de gebieden die u niet in staat om te zien zijn.
  • Een trap in appartementen of andere gebouwen niet zijn gedekt stijgingen van de trap. Dit is een geweldige manier voor iemand verstopt onder de trap om dekking te krijgen en je aanvallen terwijl je in staat om iets terug te doen zijn.
  • Het beste wat je kunt doen is de praktijk is dit met een vriend met behulp van een zaklamp.

Target gevlekte

 1. 1
  Als u uw doelgroep te spotten, heb je een paar opties. In veel staten bent u in uw volledige recht om de persoon dood te schieten, maar dit, voor de meeste mensen, is een beetje drastisch. Je moet van tevoren (zelfs voordat u zelf een vuurwapen voor persoonlijke verdediging) beslissen wat uw persoonlijke moraal zal u toelaten om te doen in deze en vele andere situaties (lees wat informatie over tactische mentaliteit te helpen beslissen).
 2. 2
  Identificeer jezelf. Je nodig hebt om eerlijke waarschuwing geven voordat de opname. Als u de indringer hebben geïdentificeerd, en ze hebben al geprobeerd om je kwaad, mag u niet nodig om extra waarschuwing geven.
  • Houd in gedachten kan er meer dan een tegenstander in het huis te zijn, daarnaast zijn schot is niet synoniem met dood, dus houd jezelf achter te dekken zoveel mogelijk.
 3. 3
  Trek geen overhaaste conclusies, als je niet zeker bent van je tegenstander of niet weet zijn intenties (realiseer een indringer kunnen hun bedoelingen te maskeren - En iemand die in uw huis brak is er niet om suiker te lenen), een andere minder aanbevolen optie is om te presenteren zelf (bij verrassing indien mogelijk), en om de doelgroep met korte, stevige zinnen. Zodra u uw doelen aandacht hebben gekregen met "STOP!" "Handen in de lucht! ', Voor uw eigen veiligheid, moet je hem" Gezicht van me weg! " "Op je knieën!"
  • Het hebben van hem gezicht van je af en houdt hem op zijn knieën verhindert hem represailles tegen u, en houdt hem van overal snel bewegen zonder een goede deal van de beweging.
  • Als hij een vuurwapen in zijn hand, zeker om hem te vertellen om het te laten vallen! Als hij niet onmiddellijk voldoet, wordt hij alleen maar overweegt de beste manier om u te schieten met het. Opnieuw te benadrukken het punt met "... anders ik schiet!", Neem dan passende maatregelen. Als hij besluit om langzaam zet het neer, vertel hem om "STOP!" en "Drop It!" Er zijn veel politie schietpartijen waarbij een persoon langzaam het vastleggen van een pistool, dan is het veranderen van hun geest en het schieten van de politie in plaats daarvan betrokken zijn geweest. Het duurt minstens 1/8e van een seconde duren vanaf het moment dat ze beginnen te brengen van hun vuurwapens tot je hersenen kunnen reageren. Dit is genoeg tijd voor hen om te vuren voordat je weet wat er gaande is.
  • Als de persoon besluit te negeren een van uw commando's, of (nog erger) maakt een plotselinge beweging (om eventueel een wapen?). Doe het juiste ding, elimineren de dreiging! Aarzelen niet je leven te redden, wil je de luxe van de gang naar de rechter? U kunt ook overwegen het dragen van hetzij pepperspray of een tazer voor deze situaties. Het zal veel eenvoudiger zijn om uw beslissing te verdedigen om spray of taze een indringer, die is gewoon oorlogvoerende dan het zou zijn om te verdedigen schieten een oorlogvoerende indringer. Er zal waarschijnlijk opruimen, ongeacht welke optie je kiest.
 4. 4
  Wachten op de politie, omdat je al de politie hebt gebeld, of hebben een mobiele telefoon op je, moet de politie niet al te ver achter.
  • Als om welke reden u niet beschikt over een mobiele telefoon op je, je niet al de politie te bellen, en een telefoon is niet binnen visueel bereik van de indringer, kunt u hem beweegt terwijl hij op zijn knieën, zeker hij niet wenden tot je gezicht.
 5. 5
  Houd in de gaten op de indringer op de grond, maar te letten; plaats jezelf in een locatie van de dekking en zorg ervoor dat hij geen vrienden die kunnen komen om een hoek te hebben. U hebt uw aanwezigheid aangekondigd om het hele huis, dus een andere tegenstander in het huis zal precies weten waar je bent, maar je kunt niet het risico het verlaten van de man die je alleen of uit het zicht hebben verlaten.
 6. 6
  Kunnen meerdere tegenstanders aan een fatale trechter van soorten (elke kleine gebied waar missen op een man, kan een hit op de andere te zijn) in te voeren, indien mogelijk. Meerdere doelen voeg een groot deel van de complexiteit van een situatie, maar de waarheid is dat de meeste criminelen niet alleen werken.
  • Vertellen meerdere tegenstanders op "STOP!" is een heel slecht idee. Tegen de tijd dat je in staat bent om een ​​te gaan voor het niet naleven, de andere kon je hebt aangevallen (maar dit moet worden beslist in je hoofd wat je van tevoren zal doen).

Verminderd licht accessoires

 1. 1
  Meeste situaties die u zou hebben kruipen rond uw eigen huis zal waarschijnlijk 's nachts gebeuren. Het wordt aanbevolen dat u de ruimte zo donker mogelijk als je je huis leeg te houden. Darkness geeft je een paar voordelen: u zeker weet dat uw huis beter dan een indringer, en als je een zaklamp bij je, heb je de mogelijkheid om de indringer nachtzicht volledig te verwijderen.
 2. 2
  Houd een hand-held zaklamp naast uw wapen van keuze. Er is ook de mogelijkheid om een ​​extra bijgevoegde zaklantaarn ook (meest tactische of bestrijden, wapens de mogelijkheid om bepaalde lichten hechten aan het frame van het vuurwapen).
  • De hand-held licht geeft u opties die het bijgevoegde licht niet, dus terwijl een bijgevoegd licht is een leuke functie te hebben op een wapen, het kan niet altijd de plaats van de hand-held licht.
 3. 3
  Afbouw nacht bezienswaardigheden op je wapen is ook een welkome eigenschap als het u toestaat om line-up van uw gezichten wanneer er geen licht.
  • Dit is niet een lost-alles: als u uw zinnen niet kan zien dat u niet in staat zijn om uw doelgroep te zien, en je zal een nog moeilijker tijd het identificeren van uw doelgroep (zorg ervoor dat het niet uw volgende-deur son-buurman)!
 4. 4
  Laser bezienswaardigheden. Laser bezienswaardigheden kunt u zien waar uw vuurwapen is gewezen zonder dat de bezienswaardigheden te gebruiken om te mikken. Dit kan zeer nuttig zijn als u niet over uw corrigerende lenzen inch Zoals altijd, moet u uw doelgroep te identificeren als vijandig voor de ontploffing, wat betekent dat u zult willen een zaklamp hebben, zelfs als u gebruik maakt van een laser.
 5. 5
  Laat uw ogen aan te passen. Uw beste "accessoire" is je eigen lichaam. Als er iets gebeurt terwijl je slaapt, zijn je ogen al aangepast, maar als er iets gebeurt en je bent rond licht (maar je moet gaan in een donkere omgeving) zorg ervoor dat u laat uw ogen aan te passen voordat u verder gaat (dit kan tot 30 minuten voor uw ogen volledig aan te passen).
 6. 6
  Oefen droog vuur en live brand met behulp van een licht met je vuurwapen. Zorg vooral ervoor dat uw snuit blijft in de voorkant van uw licht / hand en dat je licht is onder je afvuren hand, zodat de schuif niet raakt uw niet-shooting hand / pols.

Verminderd licht

 1. 1
  Je bent het verhelpen van een hoek als je een schoen steken uit een muur. Je weet dat je hebt gevonden de oorzaak van de crash van de lamp staan ​​enige minuten eerder. Wat doe je nu? Zoals eerder vermeld, moet u al besloten het lot van uw doelgroep op basis van de omstandigheden. Maar omdat je niet weet wie deze man is toch, hoeft u niet van plan om te springen in de opname.
 2. 2
  Wees je bewust van je omgeving, hoef je niet wilt worden afgetekend tegen het licht achter je, of gemarkeerd door licht op jou. Probeer de gevarenzone mogen benaderen vanuit de schaduwen of van achter andere gebieden van het verbergen of dekking.
 3. 3
  Worden met een mogelijk doelwit, je bent nu in staat om tijdelijk blind hem door te knipperen met uw licht in hun ogen. Richt het licht naar rechts aan het hoofd en zet hem aan voor slechts een moment (een zaklamp met een tijdelijke-on switch heeft de voorkeur). Je hebt een zaklamp met minstens 50 Lumens om een ​​aanvaller nachts tijdelijk desoriënteren.
 4. 4
  Hier krijg je een goede blik op de indringer en met een helder genoeg licht, moet de licht-splash toestaan ​​om te zien of hij houdt een wapen.
  • Deze actie krijgt ook een reactie die je een idee in het hoofd van de indringer zal geven. Ze weten nu je weet waar ze zijn, en wordt verblind is geen comfortabele situatie. De chemicaliën in zijn ogen waarmee de mens te zien in bijna volledige duisternis zal weg zijn verbrand en zal duren tot 30 minuten om volledig terug te keren, die geeft je een groot voordeel.
 5. 5
  Voeren de doelgroep gevlekte gedeelte op basis van uw omstandigheden.

Tips

 • Zorg ervoor dat u bekend bent met uw vuurwapen zijn.
 • Een van de eerste plekken waar je moet zijn bedoeling op clearing is delen van het huis waar geliefden staan ​​bekend als. Eerste beschermen ze en bewaken uw huis.
 • Bij het wissen van een huis is zeer gevaarlijk, als je dingen goed doen en je eerst de vijand te zien of het nemen van de agressieve actie door middel van gangen en deuropeningen, bent u dwingen de inbreker (s) te zijn in de verdediging waarmee je tactiek in te voeren hun reactie tijd. Zo is in een offensieve manoeuvre, geen aarzeling en snelheid zijn essentieel.
 • Tactiek zelden vereisen snelheid, neem je tijd rond gevarenzones. Stealth en verrassing zijn uw grootste troeven. Als u een onbedoeld geluid, stop! Stap achter dicht deksel en wacht 20 + seconden, luisteren, kijken, te letten en geduldig, als er geen doelindicatoren presenteren zich, verder gaan, maar wees voorbereid, kan je net aangekondigd uw locatie om een ​​indringer.
 • Het inschakelen van de verlichting, nooit laten slepen om uw positie. Zet het maar op als het licht aan is uw doelgroep, of wanneer u het verkennen van donkere gebieden van een kamer. Schakel indien uit zodra u klaar bent. Je kan op zoek naar een indringer, maar als de indringer ziet het licht, ze precies waar je bent weet.
 • Uw eerste doel moet zijn voor u en uw gezin om te overleven, niet om 'de slechterik. " Onthoud altijd dat u de mogelijkheid zich terug te trekken en laat je eigen huis. Zo verontrustend als dit is, zou het beter zijn om buiten als iedereen dit veilig te kunnen doen dan om meerdere doelen te raken en sterven beschermen van uw huis.
 • Tenzij je blik over je schouder naar een hoek te controleren als je een T-kruising of een deuropening te voeren, moet u de "drie-eye regel" volgen. Dit betekent dat wanneer je twee ogen kijken je pistool snuit volgt ook. Deze bezuinigingen op reactietijd.
 • Als je je zaklamp te gebruiken op een doel, heb je niet ontvangen de volledige slag van het licht, maar veel van uw nachtzicht zal worden verminderd. Een techniek zodat u niet uw nachtzicht te vernietigen is om uw steun-side eye (niet-dominante oog) elke keer dat u op uw licht aan te sluiten.
 • Na het verhelpen van een kamer, kan het behoove u de deur op slot als u het programma afsluit. Doe dit alleen als het mogelijk is om het in stilte te doen, snel, en terwijl je vuurwapen is nog steeds in de aanslag. Blijf oplettend en alert als je dit doet!
 • Als u een niet-gemonteerd licht, houd hem aan de kant van je lichaam als je je doel knipperen. Als uw doel is gewapend, hij zal waarschijnlijk paniek-schieten op het licht. Indien mogelijk, wil je niet het licht te zijn voor je lichaam. Als je licht op je wapen is gemonteerd, moet het wapen in nauw contact vuurpositie en gericht op de doelgroep (of uw beste schatting van waar hij is wanneer je komt om de hoek). Dit geeft je de best mogelijke reactie tijd te geven als je te ontslaan.
 • Wanneer je een gebied waarin de onderneming gebruik van beide handen op het wapen moet u uw vuurwapen in te brengen niet mogelijk benaderen contact vuurpositie sluiten (met lange geweren, dit inhoudt dat de voorraad onder je arm). Hierdoor kan uw ogen op uw snuit voorafgaan en maakt het moeilijker voor een inbreker om greep van je wapen te krijgen.
 • Als je shoot doet, niet dom schieten, niet blind schieten! Als je uiteindelijk in het offensief, moet u de tijd nemen om uw treffers garanderen. U moet zicht knipperen om stevige klappen toestaan.

Waarschuwingen

 • Wees ervan bewust dat, zelfs als je alle technieken boven rechts te gebruiken, er is altijd een kans dat u of een geliefde zou kunnen gewond raken / sterven.
 • De meeste vuurwapen projectielen zal gaan door residentiële muren en deuren. Schiet niet in de richting van gebieden waar de geliefden kunnen zijn.
 • Zorg ervoor dat u uw doelgroep te identificeren voordat schieten op hen. De politie kan nu al toegang hebt gemaakt, en je wilt niet een agent te schieten per ongeluk. Zelfs als je de politie niet hebben genoemd, is het mogelijk dat een buurman zag iemand inbreken in het huis en riep, of een politieagent gebeurde op rijden door.
 • Bij het wissen van een hoek of deuropening, beseffen dat een gewapende indringer in staat zijn om je schiet door de muur of deur. Als ze niet weten waar je bent, zullen ze je niet schieten, maar het is het beste om een ​​stap terug van kaft tot willekeurig ontslagen kogel minder kans om je te raken maken.
 • Zorg ervoor dat alle staats-en lokale wetten (hoewel soms, moeten beslissingen worden genomen in het belang van uw leven en dat van dierbaren) te volgen. Merk op dat veel wetten op vuurwapens drastisch veranderen van staat tot staat, en kan zelfs veranderen tussen provincies of zelfs steden.
 • Vuurwapens kan zeer gevaarlijk en zelfs dodelijk zijn (anders zouden ze niet effectief wapens). Ze mogen alleen worden gebruikt voor thuis of persoonlijke verdediging door ervaren vuurwapen gebruikers.