Wkinl

Hoe maak je een huisdier vogel stil te houden


Sommige ochtenden bij 5:00, kan men heel wanhopig om de vogel geluiden houden! Hier zijn enkele suggesties voor het houden van uw huisdier vogel stil terwijl je inhalen op uw slaap.

Stappen

Hoe maak je een huisdier vogel stil te houden. Leg een handdoek of deken over de kooi.
Hoe maak je een huisdier vogel stil te houden. Leg een handdoek of deken over de kooi.
 1. 1
  Leg een handdoek of deken over de kooi. Zorg ervoor dat er voldoende luchtstroom (en rekening mee dat polyester weefsel niet inademen!). Het doek zal blokkeren het licht van de dag (op de zwarte handdoek.) En wiegen uw huisdier vogel weer slapen. Doe de lichten uit. De meeste vogels zullen stil geworden in het donker.
 2. 2
  Zet een kleine vogel (duif, valkparkiet) onder je shirt en hem vast te houden van onder - Door het doek, of door het bereiken van onder en verhuren van uw vogel baars op je open hand. Dit levert zowel duisternis, evenals een warmte-scent nabijheid betere hechting met het dier.
 3. 3
  Traag tempo en geruststellend. Uw vogel zou kunnen krijgen nerveus of boos over iets als je te snel beweegt. Controleer dat er geen storingen in de vogel, zoals vroege machine geluiden of een vermogen om andere vogels wakker horen.
 4. 4
  Praat rustig. Vogels zullen vaak rustig naar beneden om te horen wat u zegt.
 5. 5
  Begrijp dat 's ochtends vroeg en' s avonds zijn natuurlijke vogel zangerig keer. De 05:00 geluiden staan ​​bekend als 's morgens refrein. " Als je in de buurt van het platteland woont, kunt u horen alle kleine zangvogels fluiten net voor zonsopgang.
 6. 6
  Realiseer je dat vogels zijn slim en kunnen leren om dit te gebruiken als een middel om uw aandacht. Als u doorgaat met schreeuwen tegen uw vogel als hij is luid, denkt hij de twee van u gewoon schreeuwen samen in zoete harmonie. Ze vind schreeuwen irritant. In plaats daarvan, blijven nonchalant als je hush uw vogel. Maak geen oogcontact maken (maar zorg ervoor dat de vogel is oke).
 7. 7
  Zorg ervoor dat vogels die rustig gedragen belonen. Dit kan worden bereikt door de vogel een levensmiddel behandelen zoals appelschijfjes, plain popcorn zelfs gekookte pasta (zonder extra ingrediënten zoals pastasaus, dat rijk is aan natrium en kan schadelijk vogels).
 8. 8
  Realiseer je dat een vogel gaat om wat lawaai maken soms. Als de vogel is gewoon zingen een beetje te hard, dit is niet de schuld van de vogel. Hun stemmen waren bedoeld om de kudde leden roepen door de jungle bladerdek. Hou je slaapkamer deur en zet het kussen over je oren!

Waarschuwingen

 • Heeft een overdekte kooi niet gebruiken als een antwoord elke keer. Gebruik het 's nachts, of wanneer je probeert te slapen in de ochtend. Het houden van de vogel bedekt de hele tijd kan hem unsocialized en neurotisch.
 • Hoewel het vervelend kan zijn, moet drastische maatregelen niet worden gebruikt. Het is een vogel - Praten is wat vogels doen!
 • Covering vogels voor langere tijd kan andere negatieve effecten, zoals het verhogen van de frequentie en akoestische niveaus van normale vocalisatie hebben. Als de belangrijkste vorm van communicatie tussen vogels (die in een kudde mentaliteit denk) is vocalisatie, proberen te "normale" geluiden (die toevallig vaker te worden in de ochtend en in de schemering) belemmeren kan gevaar voor de maatschappij, die kunnen op hun beurt leiden tot lichamelijke schade. Vogels die niet zijn toegestaan ​​geschikte tijd om zich te gedragen zoals vogels kunnen richten op andere manieren om aandacht te krijgen, zoals veren plukken en agressief naar andere vogels en mensen.