Wkinl

Hoe maak je een hot tub platform te bouwen

Het bouwen van een hot tub platform is de eerste stap om het installeren van een jacuzzi-systeem in uw achtertuin. Hoewel dit vergt nogal wat inspanning, het is veel goedkoper dan het uitbesteden van de taak om een ​​professioneel bedrijf. U kunt ook kiezen uw eigen materialen om de hoge kwaliteit van het werk te garanderen.

Stappen

Hoe maak je een hot tub platform te bouwen. Beslissen waar je wilt om het platform te plaatsen.
Hoe maak je een hot tub platform te bouwen. Beslissen waar je wilt om het platform te plaatsen.
 1. 1
  Beslissen waar je wilt om het platform te plaatsen. Als u van plan bent om de hot tub te plaatsen op een locatie die eerder was gazon, heb je twee manieren om dit te doen.
  • De eerste is om een ​​8 voet (2,4 meter) neemt met 8 voet (2,4 meter) deel van gazon uit en graven langs de zode te ongestoorde bodem. Vul dan de opgraving met grind en niveau.
  • De tweede is om een ​​deck sterk genoeg om het gewicht van een warm bad gevuld met water en de mensen genieten van zichzelf te ondersteunen bouwen. U kunt het plan hieronder gebruiken om een ​​hot tub dek te bouwen in een middag.
 2. 2
  Lay-out een perfecte 8 vierkante voet op de locatie die u van plan bent om het dek te bouwen. Pond inzet in de hoeken en meet vervolgens de diagonalen. Ze moeten hetzelfde zijn, ongeveer 11 '3.5 "
 3. 3
  Wikkel een touwtje om de hoek inzetten en maak twee diagonale snaren naar het centrum te vinden. Pond een belang in het centrum plaats.
 4. 4
  Pond inzet in het midden van elke zijde (4 'uit de hoek inzet). Nu heb je een kruis. Meet 32 ​​centimeter van het midden van het kruis en het pond een belang bij deze vier locaties.
 5. 5
  Nu vinden de laatste vier palen door het meten van 32 "van twee van de laatste vier palen zoals op de foto rechts. Herhaal dit voor elke hoek. Nu moet u beschikken over 9 stakes binnenkantvierkant je 8 '. Deze 9 locaties zijn waar uw pier fundering wordt geplaatst.
 6. 6
  Graaf een 15 "door 15" vierkant gat aan elk van de binnenkant negen staken. Het gat moet ongeveer een meter diep. De bodem van het gat moet worden op ongestoorde bodem. U kunt het gras gebruiken in slechte plekken elders op het gazon in te vullen.
 7. 7
  Vul de bodem 2 tot 3 centimeter van het gat met zand. U kunt spelen zand kopen tegen de meeste huis-centra.
 8. 8
  Strijk het zand met een vierkant uiteinde schop of een stuk triplex. Proberen het zo horizontaal mogelijk te maken. Maak een 15 "met 15" sjabloon te leggen op het zand en controleer niveau in elke richting.
 9. 9
  Plaats de voet boven het zand met de riemen uitgelijnd met de richting van de balken.
 10. 10
  Wiebelen het blok tot het niveau in beide richtingen. Merk op dat de waterpas in de afbeelding ligt op zijn kant voor de duidelijkheid.
 11. 11
  Herhaal dit proces met elk gat en voet, om ervoor te zorgen dat de rijen zijn uitgelijnd. U kunt lag een 4 "met 4" plaatsen in het midden van de riemen om de uitlijning te controleren.
 12. 12
  Aanstampen uitgegraven bodem in de gaten rond de fundering verdichten van de grond, zodat de voet niet kan bewegen. Voeg genoeg bodem zodat de grond helt weg van de voet tot plassen te voorkomen.
 13. 13
  Je hebt nu 9 fundering in een 64 "vierkant in het midden van een 8 'ingezet off plein. Je bent nu klaar om de berichten in te stellen. Voordat u de berichten te maken (3) 4" x6 "balken door spijkeren twee 2" x6 "8" boards samen. Nagel de balken met 10 tot 12 16d nagels aan elke kant.
 14. 14
  Stel eerst het centrum paal. Het dek zal de post hoogte plus 12 1/2 zijn ". Bepaal de eerste paal hoogte. De tweede post zal de lengte, dat gelijk met de eerste post te zijn. Herhaal dit met de resterende berichten controleren niveau van hetzelfde centrum plaats. Don ' t nagel de voet riemen op dit moment.
 15. 15
  Plaats de "post aan de straal" banden op de top van elke post en nagel door de gaten voorzien. Dit is gemakkelijker gedaan op een zaag paard. Doe een tegelijk, zodat je ze niet door elkaar. Markeer de bundel 16 "van het einde en plaats deze op de buitenkant berichten.
 16. 16
  Doe hetzelfde met de andere buiten bundel. Meet de diagonaal van buitenhoek tot buitenhoek. Corrigeren tot precies hetzelfde. Voeg de middenbalk lijn met de twee buitenste balken. Tack een spijker in elke voet riem en een in de bundel houder.
 17. 17
  Werven anderen in de nagel patroon voor elke balk houder en voet bandjes met gegalvaniseerde 8d nagels te vullen.
 18. 18
  Teennagel een 2 "x 6" balk aan elk uiteinde van de balken. Controleer de diagonale om zeker te zijn is het vierkant. Als je zeker weet dat het vierkant, wikkel een touwtje omheen en vul in met de resterende balken, zoals aangegeven in de bovenstaande plan.
 19. 19
  Nagel een balkomlijsting aan de uiteinden van de balken en spijker blokkeren in het midden.
 20. 20
  Markeer de buitenkant balken elke 6.25 "van elke kant. Je moet elkaar in het midden bij 50 centimeter (zie plan). Nail planken aan elk uiteinde, zodat het dekt de balkomlijsting. Heb beide uiteinden. Laat uw familieleden nagel twee 16d gegalvaniseerde spijkers door terrasplanken in balken aan de 6,25 "merken.

Tips

 • Al uw materialen op het bouwterrein.
 • Als je woont waar de aarde bevriest in de winter, moet u na te denken over diepere funderingen!
 • Controleer altijd met uw lokale bouw-afdeling voordat u beginnen met de bouw. Vergunningen en inspecties kan nodig zijn voor uw project. Het niet verkrijgen van vergunningen kan resulteren in een vertraging / annuleren van de verkoop van uw huis in de toekomst.
 • Hot tubs weegt ongeveer 700 tot 800 £ droge en ongeveer £ 3700 gevuld. Plaatsing van de hot tub moet ruim voor de levering worden gepland. De locatie moet toegankelijk zijn voor de 50 amp dienst het meest nodig zijn. Anders dan dat vereiste, moet worden gevestigd waar het u bevalt. Als het zal worden gevestigd op een terras slab je dit artikel niet nodig.
 • Een cutoff zag het beste werkt voor berichten en blokkeren.

Waarschuwingen

 • Gebruik geen gewone dek plannen voor een hot tub niet gebruiken. Ze zijn ontworpen om £ 40 veranderlijke belasting te ondersteunen. Deze plannen moeten een £ 80 veranderlijke belasting plus een £ 20 dode belasting per vierkante meter te ondersteunen.
 • Als u een bestaande dek, snijd de balk en balk overspanningen in de helft van de extra steun te verlenen.
 • Zorg ervoor dat uw metingen nauwkeurig zijn bij het invullen van dit project. Indien de stukken niet line-up als gevolg van meetfouten, dan is de stevigheid van uw platform zal ernstig worden aangetast.
 • Wees voorzichtig handling zware apparatuur en materialen tijdens het bouwproces. U kunt ernstig verwondt.