Wkinl

Hoe maak je een gedragsinterventie plan te maken voor een autistisch kind

Autistische kinderen hebben vaak moeilijk gedrag, omdat ze niet over de mogelijkheid om hun behoeften te communiceren en wil op een passende manier. Om het ongewenste gedrag te elimineren, het kind moet worden geholpen om hun wensen en behoeften voldaan op een constructieve manier te hebben.

Stappen

Hoe maak je een gedragsinterventie plan te maken voor een autistisch kind. Vroege opsporing is de sleutel tot het maken van een gedrag interventieplan voor een kind met autisme.
Hoe maak je een gedragsinterventie plan te maken voor een autistisch kind. Vroege opsporing is de sleutel tot het maken van een gedrag interventieplan voor een kind met autisme.
 1. 1
  Vroege opsporing is de sleutel tot het maken van een gedrag interventieplan voor een kind met autisme. Hoe eerder autisme wordt ontdekt, hoe groter het verschil kunt maken.
 2. 2
  Richten op slechts een gedrag tegelijk. Verschillende negatieve gedragingen waarschijnlijk hebben verschillende oorzaken, en dus verschillende oplossingen, en het is te moeilijk om al deze in een keer aan te pakken.
 3. 3
  Naar mogelijke redenen voor het gedrag te identificeren, houdt een logboek bij van wat er gebeurt voordat het gedrag, het gedrag zelf, en wat er gebeurt na (bijvoorbeeld:. At 4:30, Joey kwam in de keuken en pakte twee koekjes Toen ik hem vertelde dat hij kon ze niet hebben, begon hij een driftbui te gooien. Toen hij gekalmeerd, ik gaf hem een ​​koekje).
 4. 4
  Na het houden van dit logboek voor enkele dagen tot een week, proberen om de oorzaak van het gedrag te identificeren. In het bovenstaande voorbeeld, Joey's driftbuien zijn het resultaat van een gewenste item (cookie) wordt weggehaald nadat hij probeerde om oneigenlijk toegang tot hen. Brainstorm mogelijke redenen: misschien Joey is erg hongerig op 4:30, en wil uitdrukken dat hij iets te eten nodig heeft.
 5. 5
  Bieden een manier voor het kind om hun behoefte voldaan op een passende manier. Afhankelijk van de vaardigheden van het kind, kon hij worden geleerd om te vragen voor een hapje (Ik wil een hapje aub). Voor een non-verbale kind, bieden foto's van snacks het kind leuk vindt, en leer hem om het beeld te ruilen voor een snack als hij honger heeft.
 6. 6
  Als je goed hebt geïdentificeerd de oorzaak van het probleemgedrag en een oplossing die werkt voor het kind, moet het probleemgedrag te verminderen.
 7. 7
  Vergeet niet, positieve strategieën helpen meer dan negatieve.
 8. 8
  Je moet doen het vertrouwen van het kind als je resultaten wilt.
 9. 9
  Als het probleem gedrag niet afneemt, gaat u terug naar het maken van een logboek van het gedrag, en kijk voor de verschillende mogelijke oorzaken en / of oplossingen.

Tips

 • Kies een zeer specifiek gedrag dat u wilt wijzigen, bijvoorbeeld het gooien van voedsel bij de maaltijden, niet 'Ze wordt boos en gooit alles in de tijd ".
 • Vergeet niet dat gedrag communiceert iets - "Ik ben boos", "Ik ben bang", "Ik heb uw aandacht", "Ik verveel me", enz. Wat het kind dat autisme heeft communiceert wel of niet geschikt zijn aan de situatie, maar uitzoeken wat de boodschap zou kunnen zijn kan u helpen mogelijke oplossingen te vinden.
 • Bepalen wat er gebeurt voordat het gedrag dat zou kunnen veroorzaken dat, bijvoorbeeld, doet het kind met autisme afwerking eten sneller dat iedereen anders? Is er een manier waarop je kunt elimineren of veranderen dat ding om het gedrag te elimineren?

Waarschuwingen

 • Wees ervan bewust dat kinderen met autisme kan worden beïnvloed door dingen die je misschien niet eens merken, bijvoorbeeld je altijd eet off van bepaalde platen en je ze veranderd, iemand zit op een andere plaats, je gegeten voordat bad tijd eerder dan na, etc.