Wkinl

Hoe de baby acne te behandelen

Baby acne is een onschuldige huidaandoening gezien op zuigelingen vanaf de geboorte tot 7 maanden oud. Artsen vermoeden dat als hormonen van een moeder beginnen functioneren in een baby's lichaam, het zorgt ervoor dat de talgklieren verstopt raken en de acne te verschijnen. Jongens wordt gezegd dat ze meer vatbaar zijn voor de baby acne dan meisjes. Deze roodachtige of witte builen, genaamd milia, kunnen verschijnen bij de geboorte, maar meestal lijkt enige tijd binnen de eerste 4 weken na de geboorte. Hoewel het is onschuldig en verdwijnen meestal na een paar weken of maanden, veel ouders willen weten hoe de baby acne te behandelen vanwege de roodachtige, vlekkerige uitstraling geeft om hun baby's huid.

Stappen

Hoe de baby acne te behandelen. Behandel babyacne geheel verschillend van adolescent of volwassen acne.
Hoe de baby acne te behandelen. Behandel babyacne geheel verschillend van adolescent of volwassen acne.
 1. 1
  Behandel babyacne geheel verschillend van adolescent of volwassen acne. Het behandelen van baby-acne is een heel ander proces van de behandeling van adolescente of volwassen acne. Als uw pasgeboren heeft acne hebt, niet doen:
  • Pop, knijpen of ophalen bij puistjes.
  • Gebruik sterke actuele oplossingen zoals benzoylperoxide of salicylzuur.
  • Gebruik reinigers.
 2. 2
  Je baby's huid te wassen met een milde, niet-drogende zeep. Sinds zuigeling acne verschijnt vanwege verstopte talgklieren van hormonale veranderingen in je baby's lichaam, is het belangrijk om de huid schoon en droog te houden tijdens een uitbraak.
  • Soms, echter, het is de zeep dat is het probleem. Probeer stoppen met het gebruik van de baby zeep en zien of de conditie beter wordt. Soms, milde zeep zijn niet zo "mild."
   • In plaats daarvan, dip een schone katoenen bal in warm water en veeg de baby's gezicht. Het water en de katoenen bal zal het gebied schoon te maken zonder de hulp van chemicaliën of irriterende stoffen.
 3. 3
  Ga met behulp van lotions of crèmes die de poriën kunnen verstoppen. Tenzij uw baby heeft een ernstig droge huid, gebruik dan een vochtinbrengende baby wassen in plaats van lotion totdat de acne verdwijnt. Als je baby's rug, nek en borst geen tekenen van acne vertonen, kunt u een milde lotion van toepassing op deze gebieden.
 4. 4
  Droog je baby's gezicht wanneer hij spuugt of kwijlt tijdens een voeding. Langdurige vocht rond de mond kunnen verergeren of verhogen kin acne. Het kan helpen om een ​​bib te houden op uw baby, zodat u altijd een droge doek beschikbaar.
 5. 5
  Hou je baby tegen krassen op zijn gezicht door het gebruik van de hand wanten totdat de baby puistjes verdwijnen. Als de puistjes zijn bekrast of geknald, kunnen ze geïnfecteerd worden en leiden tot een meer ernstige huidaandoening.
 6. 6
  Probeer het gebruik van babypoeder. Sommige moeders met pasgeborenen die baby-acne hebben ontwikkeld vinden dat het afvegen een beetje babypoeder zachtjes over de knelpunten ruimt acne. Als u dit doet, gebruik dan een katoenen bal aan het poeder aan te brengen, en zorg ervoor dat niet aan de macht in de baby's ogen, mond of oren te krijgen.
 7. 7
  Als je borstvoeding geeft, kunt u overwegen het veranderen van uw dieet. Veel vrouwen die veel fruit eet verslag zien van een stijging in baby-acne nadat ze borstvoeding geven. Soms is de uitbraak is niet acne helemaal niet, maar eerder een uitslag. Sommige moeders melden dat zoet of citrusvruchten, zoals nectarines en sinaasappelen, huidproblemen bij pasgeborenen kunnen veroorzaken. Het advies inwinnen van een arts als u van mening bent dat borstvoeding zou kunnen geven van je baby een uitslag of baby-acne.
 8. 8
  Praat met uw arts als uw baby acne verschijnt na het starten van een medicijn. Sommige medicijnen kunnen acne veroorzaken, en uw arts kan in staat zijn om een ​​alternatieve medicatie die niet zal leiden tot een huidreactie te bieden.
 9. 9
  Praat met uw arts over een sterkere baby-acne behandeling als de puistjes niet binnen 3 maanden doen verdwijnen, of de acne ernstig wordt en verspreidt zich snel. Terwijl de meeste artsen niet in eerste instantie medicijnen voorschrijven, zijn er voorgeschreven crèmes voor ernstige baby-acne.
  • Wees geduldig. Terwijl de baby acne hinderlijk kunnen zijn voor u, het waarschijnlijk niet de moeite uw kind een beetje. Baby-acne meestal verdwijnt binnen 3 tot 7 maanden na de geboorte.
  • Wees op de uitkijk voor "puistjes" of uitslag elders op het lichaam van het kind. Baby-acne meestal beperkt tot het gezicht. Als uw kind zich ontwikkelt wat lijkt op acne over verschillende delen van zijn lichaam, een arts raadplegen. Dit kan te wijten zijn aan eczeem of wieg cap.

Tips

 • Besteed aandacht aan je baby's reactie op bepaalde zepen en detergenten. Als u vindt dat uw baby uitbreekt na het aantrekken van een fris gewassen outfit, moet u mogelijk een natuurlijke wasmiddel gebruiken totdat de acne verdwijnt.
 • Spreek altijd met uw arts als u niet zeker weet of uw baby heeft baby acne. Sommige baby's ervaring eczeem, die ook geeft de huid een rode, vlekkerige uitstraling, maar is zeer jeukende en heeft medische hulp nodig.

Waarschuwingen

 • Vermijd popping of plukken aan uw baby acne. Breken of het openen van de puistjes kan een infectie veroorzaken en zelfs littekens als je graaft te diep. Terwijl de acne kan onaantrekkelijk uitzien, het is niet nadelige gevolgen voor uw baby.
 • Behandeling van baby-acne nooit met over-the-counter acne crèmes bedoeld voor tieners en volwassenen. Een baby's huid is dun en gevoelig, en de agressieve chemicaliën gebruikt in de typische acne behandelingen kan je baby's huid irriteren of zelfs verbranden.

Dingen die je nodig hebt

 • Milde zeep
 • Zuigeling kant wanten