Wkinl

Hoe maak je een bed luifel maken zonder berichten

Hier is hoe je een bed luifel om de illusie van een "vier post" look te creëren. Deze methode kan gebruik grote lengtes goedkope stof materiaal.

Stappen

Hoe maak je een bed luifel maken zonder berichten. Maak een klein gat in het plafond boven het bed en een paar centimeter uit elke hoek van het bed.
Hoe maak je een bed luifel maken zonder berichten. Maak een klein gat in het plafond boven het bed en een paar centimeter uit elke hoek van het bed.
 1. 1
  Maak een klein gat in het plafond boven het bed en een paar centimeter uit elke hoek van het bed. Hierdoor kan het materiaal uit de buurt van de matras te hangen. De gaten moeten groot genoeg zijn om een ​​muur anker stevig vast te houden.
 2. 2
  Gebruik een hamer en tik op een muur anker in elk gat, en schroef daarna een haak in elk anker zonder over-aanscherping.
 3. 3
  Hang gordijn ringen op elke haak.
 4. 4
  Te beginnen met de eerste ring, knoop de stof om de ring met behulp van een stuk materiaal (lengte), dan draperen over naar de andere ring en knoop.
 5. 5
  Met behulp van een kort stukje materiaal, knoop de stof om de ring en drapeer over (breedte) aan de andere ring en knoop.
 6. 6
  Herhaal dit voor de laatste twee ringen.
 7. 7
  Met de verticale stukken materiaal. Knoop om elke ring en laat dalen tot vloer creëren van een pool effect.

Tips

 • Wil je een zachte look voor de overkapping effect te bereiken. Als getrokken te strak rond de top, zal de luifel zijn zachte uitstraling te verliezen.
 • Voeg een beetje extra lengte aan elke meting mogelijk te maken voor de bevestiging aan ringen.
 • De verticale stukken materiaal zou kunnen vallen op de grond zo vrij mogelijk maken van een pool effect op de vloer.
 • Herhaal bovenstaande stappen om breedte te meten. Vergeet niet om maatregel verdubbelen!
 • Gebruik opnieuw touwtje te meten verticaal van vloer tot plafond en omvatten risico laken op de vloer. Times meting door drie.
 • Gebruik string benodigde hoeveelheid materiaal te meten. Bevestig snaar met een ring en draperen lengterichting van het bed naar het andere einde. Neem beneden en meet, verdubbel het dan.

Dingen die je nodig hebt

 • Weefsel, zoals gordijn of strooisel
 • 4 decoratieve haken en gordijnringen.
 • 4 ankers van geschikte grootte om schroef in haken.