Wkinl

Hoe maak je een afbraak van de sociale orde te overleven

Soms zelfs regeringen kan worden benadrukt buiten hun breaking-punten. Een goed voorbeeld is de chaos die volgde in New Orleans in de afwezigheid van actie van de lokale overheid of een tijdige effectieve federale respons in de nasleep van de orkaan Katrina. In zulke moeilijke tijden, zijn mensen gedwongen om hun lot voor zichzelf en hun gezinnen, met alle middelen nodig. De volgende tips helpen u en uw dierbaren overleven een uitsplitsing van de sociale orde tot het moment dat er hulp kan komen, of, indien hulp niet komt, je voorbereiden naar het doel op lange termijn van de wederopbouw van de samenleving in de nasleep.

Stappen

Hoe maak je een afbraak van de sociale orde te overleven. Kalm blijven te allen tijde.
Hoe maak je een afbraak van de sociale orde te overleven. Kalm blijven te allen tijde.
 1. 1
  Kalm blijven te allen tijde. Er kunnen tal van angstige, wanhopige mensen dwalen in de nasleep van een uitsplitsing van de sociale orde: dit is het grootste gevaar van allemaal. Niet toegeven aan paniek - het schaadt rationeel denken en draagt ​​bij aan de algehele chaos.
 2. 2
  Zorg ervoor dat de sociale orde heeft echt afgebroken, in plaats van een lokale storing, zoals een rel, opstand, of een staking.
  • Als u toegang tot de media hebben, check de lokale radio-en tv-nieuws stations, of kies voor een hulppost. De overheid, als communicatie-systemen zijn nog steeds functioneel, moeten uitzenden over noodsituaties alarmeren zijn burgers van het gevaar.
  • Vergeet niet: een sociale verdeling is niet veroorzaakt door een specifieke ramp, maar vloeit voort uit de acties van individuele mensen
 3. 3
  Neem maat van uw totale omgeving.
  • Stel jezelf de vraag: Welke middelen heb ik toegang tot heb? Wat heb ik nodig? Waar moet ik heen om te krijgen wat ik nodig heb? Wat heb ik niet nodig? Een duidelijk overzicht van de essentie is van vitaal belang voor het maken van een gedegen overlevingsplan.
 4. 4
  Overweeg het opslaan 2 weken tot 3 maanden levering van items die tijdens een periode van sociale afbraak uw leven gemakkelijker zal maken. Als u de aanleg van voorraden levert, mag u niet wilt dat het publiekelijk bekend te maken. Je wilt niet dat iedereen het omzetten van uw huis in de nieuwe lokale supermarkt.
  • Warme kleding is essentieel als je leeft in een klimaat waar het koud wordt. Elektriciteit en aardgas kunnen niet beschikbaar voor weken geworden. Heb goede jassen, warme dekens slaapzakken, winter laarzen, handschoenen, hoeden, etc.
  • Water: Als je warm kunt blijven uw volgende essentiële wordt drinkwater. De waterdruk kunnen op een aantal redenen. Natuurlijk, uw boiler is een bron van drinkwater, maar het kan worden gevuld met sediment. Overweeg het opslaan van water in de food grade containers in het geval van een noodsituatie. 5 gallon containers kan worden verplaatst indien nodig. 55 liter vaten zijn geweldig, maar onmogelijk om te bewegen in een noodsituatie. Bewaar 1 liter water per persoon per dag. Een gezin van 4 zal ten minste 120 liter moet 30 dagen overleven.
  • Sanitatie: Je bent warm en hebben genoeg te drinken. De volgende essentiële is het houden van schone of ziekte zal snel verwoestende geworden. Als er geen waterdruk kan het toilet worden gespoeld door het storten van een liter water in de kom na gebruik. Proberen om oude schotel wassen of baden water te gebruiken. Verspil uw drinkwater. Als er geen geen water of functionerende riolering stellen een latrine of een vuilbak ver van slapen eten en leven gebieden. Gebruik een beetje van dat het drinken van water om de handen te wassen. Het is de moeite waard om gezond te blijven.
  • Defensie: Vaak, in de sociale afbraak, er zijn mensen die zeer gevaarlijk en gewelddadig kan te wijten zijn aan het gebrek aan rechtshandhaving. Men moet verdedigen wat middelen die ze hebben tegen diefstal. Tijdens de 1992 Los Angeles rellen, Koreaanse ondernemers in staat waren om hun bedrijven te verdedigen met vuurwapens van wordt geplunderd en verbrand door relschoppers. Het bezitten van een wapen en voldoende munitie kan zijn van cruciaal belang voor de overleving. Ook moet men weten hoe te onderhouden en gebruiken het wapen bij een situatie kan ontstaan. Maar zorg ervoor dat het wapen legaal is en indien van toepassing, gedeponeerd.
 5. 5
  Consolideren uw directe steun netwerken: vrienden, sluit collega, familie en buren.
  • Geen mens is een eiland, is het cruciaal om verbonden met een gemeenschap te blijven als men is om een ​​uitsplitsing van de overheid te overleven. Zorg ervoor dat uw dierbaren veilig door ze in de buurt zijn.
 6. 6
  Trek er op uit om uw benodigde materialen aanschaffen.
  • Let op: in de onmiddellijke nasleep van een rampzalige afbraak van de sociale orde, als je in een stedelijk gebied, zal er waarschijnlijk vele, vele mensen op zoek naar het zelfde ding. Plundering zal hoogtij en wijdverspreid, en in de chaos, kunt u niet in staat om uw ideale supply centers te bereiken.
  • Hebben onvoorziene in gedachten: cast uw netto breed, maar lokaal. Ga niet te ver wagen van je basis van de operaties op zoek naar de benodigde materialen, en als andere mensen bereid zijn om u te vechten, terug weg. De sleutel is om flexibel te zijn en te overleven.
 7. 7
  Na beveiligd uw leveringen, is het tijd om dingen terug te consolideren thuis. Dit zal voor u bellen om een ​​effectieve leider te worden: vaak zelfs een goed voorbereide groep kan breken als gevolg van interne spanningen.
  • Houd het hoofd koel en probeer eerlijk en onpartijdig te zijn in het omgaan met moeilijke of stressvolle situaties tussen mensen.
  • U vindt er alle onder een groot deel van stress: probeer stressverlichtende activiteiten, zoals voldoende lichaamsbeweging, bordspellen en puzzels, lezen, en tijd investeren in het leren van nuttige praktische vaardigheden aan te moedigen.
  • Delegeren middelen efficiënt en naar behoefte. Hoewel sommigen zullen uiteraard willen speciale behandeling, vergeet niet om in gedachten te houden dat uw middelen beperkt zijn. Gebruik indien nodig triage.
  • Geef iedereen een nuttige taak. Idle handen zijn speelbal van de duivel.
  • Lossen argumenten voordat ze kunnen optreden. Als je het gevoel spanning of angst groeit tussen twee mensen, proberen het probleem uit te krijgen in de open voordat het kan veranderen in een potentieel dodelijke confrontatie.
  • Als conflicten onvermijdelijk zijn, probeer dan eerst een compromis onderhandelen: spreken met elke betrokken persoon op een persoonlijke basis - niet proberen om een ​​dictator te zijn. Kalme geesten door te spreken in een bedrijf, maar kalmerende toon. Als de situatie blijft degenereren, krijg vriendelijke, neutrale partijen om de strijders te beperken.
 8. 8
  Na het creëren van je kleine gemeenschap, verzekerd van een aanbod van middelen, en die belast is met de leiding, wordt u goed voorbereid om te wachten op de sociale afbraak tot de rechtsstaat wordt hersteld.
 9. 9
  Als het echt katastrofisch, wat resulteert in de nationale anarchie en een regressie van de beschaving, moet u verdere stappen te ondernemen om ervoor te zorgen dat uw gemeenschap wordt de kern voor de wedergeboorte van de samenleving.

Herbouw samenleving

 • Het worst case scenario is er een waarin de hele samenleving afbreekt, onherstelbaar, en retrogresses in een nieuwe Dark Age. In dit geval zal de kleine band die je samen hebt getekend niet genoeg zijn om het alleen te maken: het zal nog worden steunend op wat levert het kan vangen uit het gebied rond, en die zal afnemen in de volgende weken.
 • U moet uw gemeenschap te smeden tot een effectieve micro-samenleving, zelfvoorzienend in alle opzichten, met het oog op wederopbouw beschaving te beginnen uit de as.
 • Hiervoor zal stedelijke overleving lang niet voldoende zijn. De meeste stedelijke gebieden hebben niet genoeg vruchtbare grond aan tuinen en landbouw, dat zelfs een bescheiden gemeenschap kan voeden ondersteunen. U moet uit tak uit je veilige schuilplaats op het platteland.
 • Nemen stappen om ervoor te zorgen dat u de kennis van het verleden de maatschappij, of, op zijn minst, het behoud van de zaden voor een toekomstige Renaissance behouden. Investeer tijd in het opleiden van de toekomstige generaties. Behoud van nuttige boeken, zoals die op de geneeskunde, techniek, landbouw, wiskunde, filosofie, literatuur en de wetenschappen.
 • Weersta de drang om concurrerende omgeving stammen veroveren. Samenwerking is een must, anders, kan het noodlot zelf en toekomstige generaties om honderden jaren van endemische stammenoorlogen. Uitputten alle andere diplomatieke opties alvorens te beslissen over het gebruik van geweld.
 • Houd rekening met de toekomstige doelstellingen op lange termijn. Evalueer uw huidige situatie en proberen om het huidige niveau van de economische activiteit voor ogen verlengd vijftig of honderd jaar dus. Vergeet niet: de wederopbouw van oude glorie van de samenleving is je doel - vandaar, investeren in huisnijverheid en infrastructuur die later kunnen uitbreiden.
 • Kies een effectieve, efficiënte vorm van de overheid voor uw bepaalde cultuur en zijn behoeften. Niet achteloos op een enkele ideologische dogma. Wees flexibel.

Tips

 • Besteed uw vrije tijd aan het leren nuttige vaardigheden, zoals timmerwerk, boogschieten, mechanica, wiskunde, sanitair, techniek, medische, of de landbouw
 • "Van ieder naar zijn vermogen, voor ieder naar zijn behoeften" kan een vermoeide slogan te zijn, maar het is in wezen praktisch in deze situatie.
 • Blijven gehydrateerd, krijgen veel vers, schoon water
 • Hebben toegang tot een voorraad van benodigdheden, zoals eerste hulp, batterijen en voedsel
 • Krijg handgereedschap voor het geval de stroom is verdwenen, waardoor elektrisch gereedschap onbruikbaar (bijvoorbeeld, handzagen, handboor, met de hand vliegtuigen, en hamers).
 • Probeer om genoeg medicijnen en medische voorraden te verwerven, ten minste 6 maanden ter waarde indien mogelijk, proberen om 4-6 keer de eerste-hulpgoederen krijgen voor uw gezin als u normaal zou hebben op de hand.
 • Vergeet niet om een ​​voldoende hoeveelheid wapens en munitie (jacht bogen, jachtgeweren, pistolen en pepperspray voor persoonlijke verdediging tegen wilde dieren of gewelddadige personen) om jezelf en anderen te ondersteunen. Hoewel je ze nooit mag gebruiken is het beter om ze te hebben en ze niet nodig zijn dan voor hen helemaal niet.
 • Draag comfortabele kleding
 • Blijven in de communicatie met de leiders van de gemeenschap en de lokale overheden
 • Probeer niet om een ​​held te zijn, hoeft je leven niet riskeren onnodig

Waarschuwingen

 • Ziekte zal extreem gevaarlijk in de anarchie te zijn, met beperkte toegang tot medische benodigdheden en medische professionals: uiterst voorzichtig zijn, als zelfs een hernia, gebroken ledematen, of verrekte spier of pees kan worden levensbedreigend. Leren eerste hulp en raadplegen als mogelijke medische handboeken.
 • Het menselijk lichaam kan minimaal een week overleven zonder voedsel, maar minder dan drie dagen zonder water. Een goede, schone water is cruciaal.
 • Blijf weg van gewapende mensen of mensen die lijken te onregelmatig te gedragen: het gevaarlijkste dier op aarde is de mens.
 • Als u zich bezighouden met illegale activiteiten, zoals plunderingen, kunt u verantwoording door de rechtshandhaving worden gesteld indien orde terugkeert