Wkinl

Hoe kunt u uw spa of hot tub te behouden

Dit artikel legt uit hoe u eenvoudig onderhouden van uw home spa. Hier hebben we het over een moderne glasvezel spa. Dit is hoe we het doen in ons huis als spa newbies. Met het voorbehoud dat spa's variëren sterk als geen water, hopelijk dit helpt je om het mysterie te nemen uit spa onderhoud!

Stappen

Hoe kunt u uw spa of hot tub te behouden. Controleer het water om de paar dagen om te zien hoe het eruit ziet.
Hoe kunt u uw spa of hot tub te behouden. Controleer het water om de paar dagen om te zien hoe het eruit ziet.
 1. 1
  Controleer het water om de paar dagen om te zien hoe het eruit ziet.
 2. 2
  Je moet 1-5 ppm vrij chloor of broom afhankelijk van welk ontsmettingsmiddel u kiest. pH moet in het bereik van 7,2-7,8 ​​met de numerieke perfecte zijn 7,4 die de pH van het menselijk oog. Calcium hardheid moet 125 tot 400 ppm en de totale alkaliteit 120-180ppm
 3. 3
  Gebruik econo-modus en zet uw thermometer (101-104 graden is comfortabel voor veel mensen) ongeveer een half uur voordat je het wilt gebruiken om energie te besparen. Turn it up en ga een douche nemen voordat u krijgen inch
 4. 4
  Gebruik teststrips 2 keer per week. Pas chemische niveaus nadat u de strip te vergelijken met de grafiek op de strip container. Het is echt kunst geen wetenschap, maar de praktijk betekent het verbeteren van uw vermogen om uw spa te beheren. We hebben ontdekt dat alles goed gaat als je gewoon kunt blijven het chloorgehalte en Ph niveau evenwichtig omdat het gewoon te moeilijk is geweest om alles evenwichtig in een keer te krijgen.
 5. 5
  Ververs het water 3, 4, of 6 maanden, afhankelijk van hoeveel uw spa wordt gebruikt en hoe het eruit ziet.
 6. 6
  Zorg ervoor dat uw hoes past strak over uw spa te voorkomen dat er warmte ontsnapt. Een nieuwere, betere isolerende deksel kan betalen voor zichzelf door te snijden uw energierekening.
 7. 7
  Conditie van uw hot tub te dekken een keer per maand. Dit zal de levensduur verlengen door het beschermen van de outdoor-elementen zoals de zon UV-stralen en het houden van het vinyl van verharding en scheurvorming.
 8. 8
  Bij het ​​aanpassen van uw hot tub chemicaliën zorg ervoor om het alfabet te volgen. Stel eerst alkaliteit indien nodig, dan is de broom of chloor ontsmettingsmiddel, dan is de calcium hardheid en tenslotte de pH.
 9. 9
  Bij het ​​aanpassen van hot tub chemische niveaus moet u alleen maar een chemische stof in een tijd om het water met een 2 uur durende scheiding tussen verschillende chemische stoffen. Dit zal helpen om uw chemische producten te maximaliseren en het minimaliseren van het risico van een negatieve chemische reactie in het water
 10. 10
  Saturatie-index is een berekening die u kunt uitvoeren op uw spa water dat zal u vertellen als het water in een corrosieve, schalen en gebalanceerde toestand.
 11. 11
  Kopen kwaliteit hot tub chemicaliën uit toegewijde zwembad en een spa-winkels. Niet kopen warenhuis of bouwmarkt chemicaliën ondanks hun aantrekkelijke prijskaartje. Dit is een van die dingen die je nodig hebt om meer te betalen en krijgen meer uit.

Tips

 • Als het schoonmaken van uw filterpatroon in de vaatwasser te zorgen geen ingebouwde boiler uit te schakelen. Water meer dan 140 graden Fahrenheit kan het filter beschadigen.
 • Als je schuim, is het vaak te wijten aan mensen krijgen in het dragen van lotions.
 • Laat iedereen douchen voordat je in - lotions zijn vooral geneigd om schuim veroorzaken.
 • Schoonmaakmiddel dat na witwassen in zwemkleding blijft veroorzaakt ook schuim. Gebruik aangewezen "gespoelde-only" zwemmen kleding of draag helemaal niets.
 • Laat uw hot tub op alle tijden. Het moet worden uitgerust met circulatiepompen die af en toe het water zal circuleren waardoor het van het opbouwen van algen en ook voortdurend filteren en schoonmaken van het water.
 • Conditioning producten mogen alleen worden gebruikt aan de buitenkant van uw hot tub te dekken en zijn niet bedoeld voor de binnenkant van je omslag.
 • Als het water is geel, moet u wellicht meer chloor of broom gebruiken. (Of het pH-niveau kan zijn veel te laag - check dit eerst)
 • Als u een ozon generator die werkt, zul je niet zo veel chloor of broom nodig.
 • Aan de onderkant van uw dekking te reinigen, gebruik gewoon je tuinslang en spuit het op en laat het drogen aan de lucht. Gebruik altijd producten aanbevolen door uw fabrikant en vermijd het gebruik van een op aardolie gebaseerde producten, omdat ze schadelijk zijn voor uw dekking kan bewijzen.
  • De minst dure filter cleaner is TSP. Dit is het belangrijkste ingrediënt in veel vaatwasmiddelen. 1 kopje TSP per 5 liter water. Weken voor 1 uur of totdat alle vlekken verdwenen is, daarna goed uitspoelen.
 • Overweeg het toevoegen van een minerale basis zuiveraar aan chloor of broom te verminderen. Nature2 maakt een product met de naam Zodiac dat werkt geweldig en kost veel minder dan het verkocht door de spa fabrikanten filters.

Dingen die je nodig hebt

 • chloor of broom korrels of tabletten gemaakt voor kuuroorden
 • spa teststrips
 • 'Spa Down' producttype (naar lagere pH en alkaliteit indien nodig)
 • 'Spa Up' producttype (om de pH en alkaliteit te verhogen indien nodig)
 • anti-schuimmiddel (alleen als je schuim)