Wkinl

Hoe kunt u uw kamer uiterlijk boho of bohemien maken

Redesign uw kamer te maken hebben een Boho / Bohemian look!

Om een ​​echte Boheemse slaapkamer hebben, is het niet over iemand vertellen hoe je je kamer te maken, maar door je het maken van kunst, door te doen wat je wilt je kamer die je voelt ziet er goed uit, en het hebben van een ruimte die uw persoonlijkheid uitdrukt. Maar als je persoonlijkheid is niet Bohemian, bijvoorbeeld je erg netjes en niet graag willekeurige dingen hebben, dan je kamer niet erg boho zou kunnen kijken! Dus de volgende stappen om ofwel druk uw boho-ness of gebruik deze stappen om uw kamer kijkje boho, zelfs als je niet maken...

Stappen

Hoe kunt u uw kamer uiterlijk boho of bohemien maken. Ga op zoek naar een aantal leuke boho-looking dingen.
Hoe kunt u uw kamer uiterlijk boho of bohemien maken. Ga op zoek naar een aantal leuke boho-looking dingen.
 1. 1
  Ga op zoek naar een aantal leuke boho-looking dingen:
   • Oude, vintage meubilair is zeer bohemien, kunt u deze krijgen van tweedehands winkels.
   • Interessante, mooie, vintage kleding en sieraden.
   • Ander soort patroon materiaal dat u wilt, kunt u deze krijgen van overal, met name stof winkels!
   • Spiegels kunnen kijken echt goed, vooral de groten met mooie frames.
   • Wierook en wierook houders zijn zeer boho, vooral interessant degenen.
 2. 2
  Je moet ook beginnen met het verzamelen / kopen van andere willekeurige mooie, interessante dingen gewoon omdat je van het uiterlijk van hen. Je kunt dingen verzamelen zoals vazen, theepotten, potten, poppen, tassen, posters, foto's, fotolijstjes, dromenvangers en iets anders dat je ziet dat je wilt! U kunt deze dingen krijgen uit plaatsen als, op-winkels, tweedehands kleding winkels, tweedehands boekwinkels en vele andere plaatsen.
 3. 3
  Zodra u een aantal van de boho dingen hierboven vermeld, kunt u beginnen met het opzetten rond je kamer!
 4. 4
  U kunt wegnemen meubels in je kamer, dat lijkt te modern als je wilt, maar modern meubilair gemengd met vintage-andere dingen kunnen nog steeds kijken boho. Dus het belangrijkste weg te nemen alle meubels die u niet bevalt, of het gevoel dat je niet meer wilt, en te vervangen door ofwel een echt vlakte meubelstuk of iets vintage, of gewoon iets wat je wilt!
 5. 5
  Je kunt je spiegel te plaatsen waar u wilt, maar een goed idee is om het te plaatsen boven een ladenkast of tafel, zodat je een soort van dressing-tabel kunt maken.
 6. 6
  Op de kaptafel kunt u vazen, theepotten en andere potten op te zetten, en op hen kunt u oorbellen, armbanden, of enige andere dingen die je kunt bedenken zetten.
 7. 7
  Iets dat ziet er goed is opknoping kettingen over de hoek van je spiegel, kunt u dit ook doen met kralen, geknoopt touw, schoenveters, koele strijkers en andere lange draderige-dingen.
 8. 8
  U kunt de tafel dekken met veel make-up, zelfs als je het niet gebruikt, gewoon omdat het ziet er goed uit!
 9. 9
  U kunt ook dingen op te schrijven op je spiegel of tekenen dingen op het met make-up, en vasthouden dingen op het met blauw-tack.
 10. 10
  Steken veel willekeurige mooie dingen om je spiegel ziet er echt goed, en beregening glitter, bogen, pailletten ziet er cool uit soms.
 11. 11
  Om interessante gordijnen maken kunt u een aantal stukken van interessant materiaal, dat de kleuren en patronen kunnen botsen als je wilt. Naai ze aan elkaar zodat ze van een rechthoekige / vierkante vorm (afhankelijk van de vorm van je raam) en naai een van de randen in, zodat je een stuk touw of elastiek kan gebracht door middel van het aan gordijnen te creëren.
 12. 12
  Hier krijg je een kurk boord, en speld een stuk materiaal op het. Dan zet wat je wilt op het! Pin foto's van vrienden en familie, maar uit weinig foto's die u graag in tijdschriften, pin kralen en / of touw op het, op het schrijven! Dingen die je inspireren, of ziet er echt cool.