Wkinl

Hoe maak je een Marokkaanse thema slaapkamer versieren

Als u naar huis wilt het exotische, romantische sfeer van de Arabische Nachten te brengen, je slaapkamer is een geweldige plek om het te doen!

Stappen

Hoe maak je een Marokkaanse thema slaapkamer versieren. Schilder uw muren in warme kleuren.
Hoe maak je een Marokkaanse thema slaapkamer versieren. Schilder uw muren in warme kleuren.
 1. 1
  Schilder uw muren in warme kleuren. In een Marokkaanse kamer, dit is een zeer belangrijke stap, om de rijke, exotische uitstraling krijgen die je wilt, je gaat te hebben om dapper te zijn en pak rijke kleuren (warme, rokerige tinten zijn vooral goed voor het creëren van een uitnodigende ruimte). Want Marokko is een belangrijk handelscentrum, specerijen maken goede inspiratie - denk aan saffraan goud, of warm kaneel rood.
 2. 2
  Verf je plafond. Het is goed de extra inspanning die het kost om uw plafond te schilderen waard. In een kamer vol met rijke kleuren, een wit plafond steken als een zere duim. U kunt dezelfde kleur te gebruiken als u hebt gebruikt voor de muren, of kies een tint in dezelfde kleur familie. (Bijvoorbeeld, als uw muren zijn een stoffige oranje, uw plafond zou een stoffige oranje-rood zijn... je wilt net genoeg contrast om een ​​gevoel van diepte te geven.) Afwisseling is leuk, maar op zijn hoede voor het kiezen van een plafond kleur die is enorm verschillend van uw muren - u zult in staat zijn om later op te brengen in tal van drama.
 3. 3
  Verf je gieten. Dit omvat plinten, kozijnen, lijstwerk, deuren, en alles wat je kunt wegkomen met schilderen. Nogmaals, vergeet niet, je wilt niet alles wit te verlaten. In Marokko is het verondersteld dat blauwe deuren zijn goed geluk, maar laat dat je beperken. Voor uw gieten, kunt u een kleur kiezen die contrasteren doet met uw muren en plafonds (dit zal uw accentkleur zijn) maar probeer kleuren te kiezen met een vergelijkbare ondertoon. Als uw muren en het plafond zijn stoffig, gedempte kleuren, moet je vormen van een zuivere of "ware" kleuren niet. Als je onzeker bent, vraag om hulp, waar u koopt uw ​​verf.
 4. 4
  Evalueer uw meubels. Want Marokko is een handelscentrum, kun je wegkomen met een breed scala van stijlen in uw nieuwe slaapkamer. Naast stukken die eigenlijk Marokkaanse of Moorse, Afrikaanse en Aziatische meubilair goed te kunnen werken. Zie wat je kunt schilderen of veranderen om uw thema passen. Marokkaanse inrichting beschikt over tal van donkere houttinten, dus overweeg beitsen of te schilderen stukken die je al hebt. In het algemeen, herstofferen een oud stuk goedkoper is dan het kopen van nieuwe, dus wees creatief. Dat gezegd hebbende, soms, een stuk van het meubilair is gewoon niet het geval, en geen enkele hoeveelheid beits of verf kan veranderen. Verzamelen van dergelijke misfit stukken, en doneren ze aan een tweedehands winkel.
 5. 5
  Kopen nieuwe meubels. Zodra u de meubels die u al hebt hebt uitgeput, is het tijd om te gaan winkelen. Aangezien u op zoek bent naar unieke meubelen, tweedehands winkels, vlooienmarkten en garage verkoop zal vaak fantastische middelen. Neem dezelfde creatieve aanpak als toen je het evalueren van uw eigen meubels - als je het kopen van gebruikte meubelen, moet je altijd proberen om zijn potentieel te zien. U kan hebben om vast te stellen van een stuk als je eenmaal hebt het huis, dus laat dat je niet afschrikken. Terwijl je winkelen, op zoek naar ingewikkeld gesneden houtwerk, ingelegde designs, en decoratieve metaalbewerking, en grijp deze wanneer je kunt. Tot slot, vergeet niet dat 'authenticiteit' is nooit zo belangrijk als het vinden van dingen die je gaat houden. Deze moeten allemaal over het uiten van jezelf.
 6. 6
  Zoek accessoires! Hoewel er nooit een definitieve regels over wat je hebt te zetten in uw slaapkamer, hier zijn enkele suggesties voor het creëren van de juiste sfeer.
  • Tapijten - zelfs als uw kamer reeds is voorzien van vloerbedekking, koop kleine tapijten en strooi ze rond je kamer voor een pluche, luxe gevoel.
  • Gordijnen - kijk naar patronen in kleuren die die u al in uw kamer compliment. Wees voorzichtig met de patronen, hoewel - sommigen zullen gewoon niet passend zijn (bloemen en stippen, bijvoorbeeld). Als je onzeker bent, op zoek naar een eenvoudige verticale streep, en concentreer je op luxueuze texturen. Koop de gordijnen, zodat ze bereiken helemaal naar de grond, zelfs als uw ramen niet.
  • Lampen - sfeerverlichting is uiterst belangrijk. Kijk voor opknoping lampen gemaakt van gekleurd glas of doorboord tin, of zelfs stof of papier lantaarns.
  • Kaarsen - hetzelfde als de lampen. Plaats genoeg rond uw kamer voor een warme gloed.
  • Fabric - hang stof waar je kan. Hang een baldakijn boven je bed, of hang hem terloops over stoelen - plezier hebben, en gebruik genoeg! Gebruik een verscheidenheid van texturen, ook, van zware stoffen als fluweel of canvas te filmy ragfijne, voor een rijke, gelaagde voelen.
  • Prullaria - zelfs als je nooit je eigen stad hebt verlaten, wilt u uw kamer om te zeggen dat je over de hele wereld geweest. Verzamel kleine, exotische stukjes die je doen denken aan vreemde plaatsen, en zet ze nonchalant rond je kamer.
  • Kussens - kopen zoals veel van deze als je kunt, en zet ze overal. Met de tapijten en kussens, moet uw vloer net zo uitnodigend als een gigantische bank.

Tips

 • Een Marokkaanse kamer is alles over stemming. Met zaken als wierook en exotische muziek om echt het meeste uit te halen.
 • Wees niet bang te zijn eclectische. Een deel van de aantrekkingskracht van Marokko is de grote mix van culturen, zo vrij mengen. Hoewel zeker niet Marokkaanse, een reeks van rode kerstverlichting geeft een prachtige, sexy gloed - als je open-minded, zult u decor overal vinden.
 • Evenzo, wees niet bang van rijke kleuren. Terwijl ik een aubergine paars als een muur kleur niet zou aanraden, zou het prachtig zijn op gordijnen, kussens of dekens. Paars, turkoois, en kobalt zijn alle Marokkaanse kleuren (en dat is geenszins een uitputtende lijst). Ga voor drama waar mogelijk!
 • Een kamer als deze is vaak een continu proces. Hoe meer je verzamelt, hoe rijker je kamer eruit zal zien, dus houd je ogen overal mee naar toe.