Wkinl

Hoe maak je slaapkamer kijken gezellig

Dit is een stap-voor-stap handleiding om u te helpen uw slaapkamer voelen en er warm en gezellig.

Stappen

Hoe maak je slaapkamer kijken gezellig. Wijzig het meubilair.
Hoe maak je slaapkamer kijken gezellig. Wijzig het meubilair.
 1. 1
  Verf je kamer. Koop wat verf voor de kamer, bijvoorbeeld: een diep rood, chocolade, crèmes of een beige kleur. Kortom, de donkere kleuren geven meestal elke kamer een gezellig gevoel. En hier donker hoeft niet saai te betekenen.
 2. 2
  Wijzig het meubilair. Investeren in een aantal zitzakken, sofa's en andere meubelen om het een gezellig en gastvrij gevoel. Of als je zin hebt, versier een klein hoekje in uw kamer en vul deze met schone kussens en dekens.
 3. 3
  Voeg een comfortabel bed met lakens die overeenkomen met uw verf. Uw lakens kan vast wit, waardoor de kamer een beetje meer luchtige zal maken. Gebruik kussens naar eigen inzicht! Te veel kussens kunnen de ruimte lijkt rommelig of kinderachtig - niet gezellig.
 4. 4
  Vul het met persoonlijkheid, zoals in de dingen die je wilt en zijn persoonlijk voor u. Dit zal uw kamer lijken vriendelijker en meer welkom. Het kan uw favoriete boek, schilderijen zijn, foto's van familie en friends.Posters zijn briljant te verspreiden op uw muren, maar geven de ruimte een meer funky uitstraling, die niet kunnen verschijnen gastvrij.
 5. 5
  Accessorize de ruimte. Voeg in noden, zoals gordijnen en opslag (voetenbankjes zijn briljant-ze bieden opslag voor willekeurige items, kunnen worden gebruikt als zitplaatsen, en hebben een huiselijke sfeer).
 6. 6
  Investeren in een aantal mooie verlichting. Dit doet wonderen voor uw kamer... vooral als het klein. Je zou kunnen ophangen enkele mooie ijspegel, naar je kamer geven een schittering. Een spiegel, verlicht of niet, maakt een kamer groter lijken.

Tips

 • Denk na over hoe u wilt dat uw kamer om eerst uit te schakelen.
 • Wees voorzichtig als u wilt felle neon kleuren kopen als ze niet zal het gevoel gezellig
 • Koop alleen diepe kleurnuances zorgen dat warm gevoel te geven.
 • Meng texturen om uw kamer lijken interessanter.
 • Zorg ervoor dat je je kamer netjes te houden, wil je niet dat het een puinhoop!
 • Houd in gedachten dat diepe kleuren maken een ruimte kleiner lijken. Als uw kamer is klein, kiezen voor een warme beige (een havermout kleur zou mooi werk) met dieprode accenten.

Waarschuwingen

 • Dek alle vlakken voordat je verf.

Dingen die je nodig hebt

 • Verf
 • Kamer accenten