Wkinl

Hoe kunt u uw hond te trainen om te komen als ze worden opgeroepen

Ben je moe van je hond niet komt naar je toe als je zijn / haar naam noemen? Opleiding van uw hond te komen als ze worden opgeroepen kan echt makkelijk als je eenmaal weet hoe. Volg deze stappen voor een aantal prachtige resultaten.

Stappen

Hoe kunt u uw hond te trainen om te komen als ze worden opgeroepen. Starten in een gebied met lage afleiding.
Hoe kunt u uw hond te trainen om te komen als ze worden opgeroepen. Starten in een gebied met lage afleiding.
 1. 1
  Starten in een gebied met lage afleiding. Als u zich in een afgesloten ruimte, hoeft u niet een riem nodig. Als je buiten zonder hekken zijn, gebruik dan een leiband, lange-lijn, of lichte touw om ervoor te zorgen dat uw hond niet weglopen als hij niet goed reageert. Hoeft de lijn niet te gebruiken om hem te trekken naar u toe.
 2. 2
  Hebben een aantal geweldige traktaties klaar, iets dat uw hond houdt. Deze kunnen zeer kleine stukjes van hoogwaardige voeding, uw hond favoriete speelgoed, enz.
 3. 3
  Laat uw hond de traktatie die je hebt, en meteen beweeg snel weg van uw hond. U kunt achteruit draaien, (kijk achter je eerst!) Of draaien en draaien in een hoek weg van uw hond. Draaien naar je hond en hurken zitten met je handen naar beneden voor je, hield dicht bij je lichaam.
 4. 4
  Zodra uw hond begint te bewegen naar u toe, "ja!" of klik op een clicker, en prijs hem of haar.
 5. 5
  Wanneer uw hond aan u, geef hem zijn traktatie - Verschillende kleine stukjes voedsel of zijn speelgoed, en beloon hem. Houd de traktatie dicht tegen uw lichaam, zodat de hond is dichtbij - binnen van uw arm bereik. Op hetzelfde moment, maak er een gewoonte om uit te reiken en voorzichtig vastpakken halsband van de hond.
 6. 6
  Na een paar herhalingen, wanneer uw hond goed reageert beginnen te zeggen het commando "kom" met de naam van uw hond in de voorkant - ("max, kom '). Beginnen met te zeggen dat in een gelukkige stem. (Als u doorgaat met oefenen, schakelen naar de stem zul je echt gebruiken als u belt uw hond in een moment van paniek of woede - maar altijd de hond met happy lof te belonen).
 7. 7
  Na een aantal herhalingen, probeer te bellen met uw hond om u zonder te bewegen - Of het nemen van een of twee stappen om zijn aandacht te krijgen.
 8. 8
  Het is van vitaal belang dat u doorgaat met deze praktijk, geleidelijke invoering van meer afleiding.

Alternatieve methode

 1. 1
  Begin met een hongerige, energie-gevulde hond. Praktijk in de ochtend voor het voeden, of voor het voeden 's nachts als je thuis komt van het werk.
 2. 2
  Krijg wat lekkere traktaties, kleine stukjes kaas, hot dog, of kip. Droge hondenkoekjes gewoon meestal niet verleidelijk genoeg voor een hond als hij het leren van nieuwe tricks.
 3. 3
  Je zult twee mensen om te beginnen met een behoefte. Misschien kun je de gunst terug te keren voor een vriend of familielid en helpen trainen hun hond.
 4. 4
  Begin met de andere persoon die de halsband van uw hond, moet u beiden worden hurkte neer, of zittend op de vloer. Starten in een gebied met weinig afleiding, uw woonkamer, of ergens uw hond is zeer comfortabel en zal niet nodig om te onderzoeken of verkennen.
 5. 5
  Met je hond 5-10 voeten weg te controleren of ze zien / ruiken de traktaties, dan kunt u ook plezier hebben, spannende speeltjes met u.
 6. 6
  Bij een hoge toon en zeer opgewonden stem moedigen uw hond naar u toe komen. "He Fido, Hey Buddy! Whatcha doin 'daar?! Kom! Kom hier! Fido! Kijk eens wat ik heb!". Je krijgt het idee.
 7. 7
  Het punt is om de meest opwindende persoon / plek om te zijn. Je moet maken kom je het beste idee van de hond ooit heeft gehad. Als hij naar je toe komt, een feestje! Geef hem een ​​aantal traktaties, spelen met het speelgoed met hem, zeggen: "Good Come! Goede hond!". Maak hem beseffen dat komt naar u is niet alleen goed, maar geweldig.
 8. 8
  Praktijk als dit 7-10 keer per dag voor een 4-5 dagen.
 9. 9
  Vergroot de afstand tussen u en uw hond als hij wordt beter met de opdracht. Verhogen ook de afleiding niveaus, werken buiten, naar de hond park, rond andere honden.
 10. 10
  Vergroot de afstand en afleiding langzaam, bepaal uw hond tot slagen.
 11. 11
  Als je naar het park of een van leiband omgeving kunt u 'komst' van een spel. Houd wat lekkere traktaties met je mee en laat je hond rennen rond, spelen met andere honden, alles doen wat hij mag doen. Willekeurig je hond roepen aan u, nogmaals, een feestje!
 12. 12
  Na een paar weken van dit, en regelmatig oefenen, moet uw hond komen, ongeacht de omstandigheden.

Tips

 • Als uw hond naar je toe komt met een bocht, of komt uw kant in plaats van recht voor je, maak je geen zorgen over. Uw hond is daadwerkelijk "beleefd" aangezien een straight-on benadering kan worden beschouwd als een bedreiging voor de andere hond. In een real-world applicatie, uw zorg is om uw hond te krijgen om snel te reageren op u en tot u komen dicht genoeg dat je hem of haar kunt krijgen onder uw fysieke controle.
 • Als uw hond niet komt wanneer je hurken zitten en bel hem, laat hem de goodies die je hebt en verleiden hem na je komt.
 • Probeer niet combineren beoefenen "komen" met "verblijf" te vaak. Uw hond zal denken dat "kom" is iets dat hij alleen maar doet aan het einde van een "verblijf" (en hij zal denken dat "verblijf" wordt altijd afgesloten met "kom").

Waarschuwingen

 • Laat uw hond niet te bellen om je aan hem te presenteren met iets dat hij niet wil - zoals een bad, spijker-knippen, het verlaten van het park, of om te worden "weggezet" voor een lange periode van tijd weg van je. Als je hem nodig hebt voor een van deze dingen, bel hem en geef hem een ​​grote beloning, en doe dan een paar andere dingen met hem voordat hij naar het ding dat hij niet wil worden geconfronteerd.
 • Als u niet uw hond vertrouwen om u een betrouwbare komen, hoeft "niet" laat hem off-lijn.
 • Niet uw hond meer dan een keer bellen. Dit kan hem leren dat het goed is om je te negeren. Als je niet zeker weet of hij zal komen, net roepen zijn naam eerst. Als hij kijkt naar zijn naam, dan kunt u proberen om hem te bellen.