Wkinl

Hoe kan ik een verrassing verjaardagsfeestje plannen

Het is altijd leuk om een ​​surprise party voor een vriend te gooien, en de planning van het en houden het een geheim is het beste deel van het! Dus als je hebt een speciaal iemand in gedachten en je wilt ze verrassen, lees verder...

Stappen

Hoe kan ik een verrassing verjaardagsfeestje plannen. Denk na over wat voor soort verrassing partij die u wilt plannen.
Hoe kan ik een verrassing verjaardagsfeestje plannen. Denk na over wat voor soort verrassing partij die u wilt plannen.

Deel 1: de planning van de verrassing

 1. 1
  Denk na over wat voor soort verrassing partij die u wilt plannen. De lijst van dingen die je kunt doen wordt alleen beperkt door uw verbeelding. Maak je geen zorgen over executie gewoon nog niet. Stel uzelf de volgende vragen en rekening houden met de antwoorden bij het plannen van de partij.
  • Hobby's. Heeft de persoon die om het even welke hobby's ze zijn gepassioneerd over? Zou het haalbaar en leuk om te maken van de surprise party draaien om deze hobby? Het plannen van een voetbal surprise party is een stuk makkelijker dan het plannen van een skydive surprise party.
  • Houdt / nadelen. Houd rekening met de dingen die de surprisee sympathieën en antipathieën. Verpak de surprise party met de dingen van de surprisee leuk vindt en uw feest zal een hit worden. Laden met dingen de surprisee antipathieën en iemand anders verantwoordelijk voor rubriek de planning commissie volgend jaar zal zijn.
  • Persoonlijkheid. Is de persoon intens verlegen, het maken van een surprise party van meer dan een dozijn mensen gewoon een slecht idee? Of is de persoon meer extravert, zodat u na te denken over zelfs mensen uitnodigen die de surprisee nog niet kent.
  • Timing. Is er een goede balans kunt vinden tussen het kiezen van een tijd waarin de surprisee wordt totaal verbijsterd en iedereen te laten, met inbegrip van de persoon die wordt gevierd, zich vermaken? Het kiezen van een dinsdagmiddag zou hen zeker verrassen, maar het is misschien niet iedereen genoeg tijd om te ontspannen en te genieten van zichzelf te bieden.
 2. 2
  Beginnen met het plannen van een thema. Zoals eerder vermeld, zijn er tal van verschillende soorten verrassing partijen. Hier zijn enkele ideeën voor verrassing partijen die zou kunnen krijgen uw creatieve sappen stromen.
  • Gooi een surprise party thuis. Zoek iemand die zal de surprisee ergens anders te bezetten voor de tijd die het kost om te zetten; tekst te blijven in de communicatie met uw samenzweerder, zorg ervoor dat uw surprisee komt niet thuis eerder dan verwacht.
  • Gooi een surprise party in de vrije natuur. Het bos of het strand zou een geweldige locatie voor een verrassing zijn. Je kan een Survivor-themafeest in het bos, of een luau-thema feest op het strand. Outdoor games zijn vooral leuk op deze evenementen.
  • Gooi een holi (geboorte) dag verrassing. Als de verjaardag van de surprisee's gebeurt te vallen in tussen de vakantie, zullen ze vaak gedwongen worden combine een verjaardag met een vakantie feest - met de helft van de cadeautjes. Gooi een verjaardagsfeestje voor de surprisee tijdens de vakantie, en de surprisee zal God danken dat iemand eindelijk erkend hun hachelijke pech.
  • Gooi een dubbel-surprise party. Verras de persoon eens, dit alles terwijl een andere groep van hun vrienden zijn weg in een andere kamer. Na de schok van de eerste verrassing is afgestorven, verras ze opnieuw met de tweede groep mensen!
 3. 3
  Zoek een chaperonne die de surprisee zullen escorteren terwijl anderen plan / opgezet. Een chaperonne is echt van vitaal belang voor de verrassing. Als u niet beschikt over een onthaalouder, samen met de surprisee, kon de surprisee komen en hinderlaag van de partij voor het afdoende is opgezet.
  • Typisch, een beste vriend of echtgenoot werkt als een chaperonne. Dit komt omdat de surprisee voelt zich comfortabel met hen, en zullen niet het gevoel geen sociale angst, waardoor hij of zij verlaat onverwachts.
  • Als u van plan bent de surprise party thuis, hebben de chaperonne neemt de surprisee winkelen, naar een film, of op een wandeling. Plant een vaste tijd inzet in hun gedachten. Geven de organisatoren ten minste twee uur op te zetten. Als de surprisee verwacht alleen te zijn uit het huis voor een korte tijd, zullen ze vangen als de chaperonne houdt afbuigen en het uitstellen.
  • Hebben de chaperonne doe iets leuks met de surprisee. Een saai uitje zal de surprisee willen eerder naar huis. Plus, zou niet de verrassing nog meer onvergetelijk zijn als de surprisee en chaperonne hadden veel plezier op hun eigen voordat ze gingen naar een legendarische surprise party?

Deel 2: het opzetten

 1. 1
  Versier de partij. Direct na de chaperonne leidt de surprisee afstand van het huis, beginnen versieren van uw feest. Vraag een paar goede vrienden die het feest zal aanwezig zijn om te komen en te helpen opzetten van de decoratie voor de rest van de gasten arriveren.
  • Pick versieringen die zijn of haar favoriete kleuren, of versieringen die een thema te delen met de activiteit van de partij of de hobby van de surprisee hebben. Zelfs als de decoraties zijn kleverig de surprisee waarderen de inspanning.
  • Denk na over de vraag of het mogelijk en / of wenselijk is om ballonnen, slingers, kwasten, kaarsen, centerpieces, of een bar in uw verrassingsfeestje hebben. Houd in gedachten de vraag of het gaat om primair kinderen, voornamelijk volwassenen, of een mix van beide.
  • Versier de belangrijkste gebieden eerste. Als je tijd hebt, zet een beetje aandacht in de verfraaiing van de badkamer / s, de keuken, en de den. Elk nieuw ingerichte kamer zal een verrassing van zijn eigen zijn.
 2. 2
  Kies voedsel voor de gasten en de surprisee te eten. Geen feest is compleet zonder tenminste snacks. Als u verwacht dat de partij voor het laatst voor meer dan drie uur, of als de partij overlapt met lunch of diner, een plan om meer te bieden filling aan de gasten.
  • Het uitzoeken van een verjaardagstaart of taart. Als u wilt een cake of taart zelf te bakken, probeer het te doen in het huis van een vriend. Van plan op het hebben van taart die de surprisee zal willen eten, zowel tijdens de viering en als restjes.
  • Kies snacks die niet al te lang na te doen nemen. Varkens in een deken, diverse dips (guacamole, zure room, salsa, hummus), samen met brood, chips en groenten; kleine wraps of sandwiches, of spiesjes maken allemaal goede snacks.
  • Als u van plan bent te gaan all-out, kook een hoofdgerecht om mee te gaan met wat hapjes. U kunt een kalkoen of een ham gebraden, maak gehaktbrood (zeer 50s), bakken pizza's, of kook paella of vis taco's. Uiteraard is de surprisee's favoriete gerecht is altijd een goede inzet.
  • Zoek uit of iemand allergisch is voor iets, dus u kunt uw menu dienovereenkomstig plannen. Je wilt niet dat mensen krijgen van anafylaxie wanneer ze eten de paella. Niet een goed recept voor een feestje.
  • Plan uit vetarme, vegetarische opties voor de gasten, indien mogelijk. Het is een beetje extra werk, maar je wilt dat iedereen te genieten van het eten op uw feest, vooral als er drank: Mensen die beknibbelen op voedsel zal de effecten van alcohol meer te voelen, en kan leiden tot een roer.
 3. 3
  Kies dranken die geschikt zijn voor de gelegenheid wordt. Afhankelijk van wie de surprise party voor is, wil je een verscheidenheid aan drankjes serveren, zodat iedereen kan iets wat ze genieten krijgen.
  • Overwegen de oprichting van een bar of het inhuren van een barman als uw partij is meestal volwassenen. Het is een beetje duurder, maar het huren van een barman bevrijdt je van de plicht om drankjes serveren de hele nacht.
  • Denk na over het opzetten van een punchbowl voor alcohol - rum punch, caipirinha, of Prosecco stoot, om een ​​paar te noemen. Ronden de alcoholische aanbod met bier en rode en witte wijn.
  • Indien de partij is vooral voor kinderen, na te denken over het opzetten van niet-suikerhoudende dranken naast de cola, wortel-bier en limonade. Na zo veel zoete dingen, water is echt een welkom teken. Water en niet-alcoholische dranken moet worden overvloedig voor volwassen-only partijen ook.
 4. 4
  Kies muziek die geschikt is voor de gelegenheid. Uiteraard, als de surprisee haat jazz, het is niet een goed idee om ook Miles Davis getrompetter op de achtergrond. Probeer naar muziek die is interessant zonder opdringerig vinden.
 5. 5
  Nodig de gasten. Nodig de zeer goede vrienden van de surprisee. Voor een intiem surprise party, is het best om geen kennissen of collega's uit te nodigen, tenzij je denkt dat de surprisee zou heel graag om ze te zien.
  • Houd de gast-lijst klein. Het is eenvoudiger te beheren set-up en set-down, en je het risico iemand per ongeluk blabbing verlagen.
  • Vraag uw gasten om ofwel brengen een cadeautje voor de surprisee of iets dat zal helpen bij het opzetten van de partij (eten of drinken). Laat de gasten niet om beide te brengen. Als je het gooien van de partij, de verantwoordelijkheid nemen voor het en praktijk een goede etiquette.

Deel 3: het ontrafelen van het gordijn

 1. 1
  Gaan door een checklist van dingen voordat de surprisee aankomt. Deze checklist zal helpen ervoor zorgen dat de partij blijft een verrassing voor de persoon die wordt gefêteerd. Het is niet het ergste in de wereld als het surprisee weet, maar je wilt proberen om alles onder de pet te houden.
  • Zorg ervoor dat de auto's de gasten ver genoeg worden geparkeerd weg. De surprisee kon vangen op als een bos van auto's worden geparkeerd buiten hun anders zo eenzame huis.
  • Zorg ervoor dat iedereen weet dat het een surprise party. Benadrukken het een paar keer. Mensen moeten begrijpen dat het een surprise party, zodat ze niet terloops lekken informatie naar de verrassing.
  • Zorg ervoor dat de lichten zijn ingeschakeld uit of is het nacht en niemand wordt verondersteld om thuis te zijn.
  • Hebben al het eten / drinken / decoraties al ingesteld. U wilt in staat zijn om de persoon te verrassen en dan meteen terug in de partij. Hebben een persoon te zijn die verantwoordelijk is voor muziek, een persoon die verantwoordelijk is voor het ontkurken champagne, etc.
 2. 2
  Hebben een plan om de surprisee lokken in de partij. Je hebt een vrij goede excuus nodig om ofwel de surprisee uit het huis of lok ze naar de plek waar het feest gaat worden. Hier zijn enkele suggesties.
  • Hebben een oude vriend vraagt ​​de surprisee dan voor een drankje. De oude vriend mag geen roer elke verdenking voor de surprisee. Plan van de partij op de plaats van de vriend of de vriend als een afleiding terwijl je opgezet thuis.
  • Per ongeluk "vergeten" iets belangrijks in je huis (terwijl je onderweg bent met de surprisee) en ga terug om het te halen.
  • Vraag de surprisee om een ​​gunst of boodschap je weet dat ze doen. Als de surprisee wordt verwacht om iets niet-plezier, en wordt uiteindelijk verrast met iets leuks, zal de partij een heel stuk mooier voelen.
  • Vraag de surprisee te helpen bij het plannen van een surprise party voor iemand anders. Dit is een bait and switch. Eigenlijk doet de surprisee niet weten dat de surprise party is voor hen. Doe ze in een andere kamer van alle anderen, en dan gewoon ze te verrassen.
 3. 3
  Houd rekening met deze snelle tips voor het maken van uw surprise party onvergetelijk en plezier. Tot slot, overwegen een aantal andere dingen over de partij die u misschien gemist hebt bij het plannen.
  • Zorg ervoor dat de surprisee geen plannen van zijn / haar eigen. Je wilt niet dat ze gaan uit naar een andere partij als ze hoort te zijn op hun eigen.
  • Het is beter als de surprise party is een paar dagen voor / na de verjaardag. Anders wordt het surprisee wel kan raden wat er gaande is.
  • Inroepen alleen mensen die willen helpen. Als je het verdraaien volkeren 'armen te helpen, zijn ze niet van plan om hun werk met veel enthousiasme.
  • Wees niet ongerust als de verrassing blijkt niet zo veel van een verrassing. Het is echt de moeite die telt. Je vriend / familielid / partner zal je liefde voor gewoon de verrassing samenstellen.