Wkinl

Hoe maak je een rave party host

Ooit een videoclip waar iedereen in de club dansen in sync, terwijl de DJ speelt wat bas zware techno en lampjes knipperen zo snel is alles in slow motion te zien? Nee? Nou hier is hoe toch.

Stappen

Hoe maak je een rave party host. Zoek een geschikte omgeving om een rave te hosten.
Hoe maak je een rave party host. Zoek een geschikte omgeving om een rave te hosten.
 1. 1
  Zoek een geschikte omgeving om een rave te hosten. Een rave kan binnen of buiten, maar zorg ervoor dat je een ruimte groot genoeg om alle ravers tegemoet. Houd in het achterhoofd, zal dit een luid feestje te zijn en niemand houdt de politie komen naar u te vertellen aan de muziek turn down. Zorg ervoor dat de plaats is donker, want het draagt ​​bij aan het effect van de verlichting.
  • Als u nog steeds leven met je ouders, zorg ervoor dat u daarvoor hun toestemming hebt voordat u begint met het plannen van de partij.
 2. 2
  Maak uw gastenlijst. Voordat je kunt maken over het voedsel of decoraties, moet je weten hoeveel mensen u zult dienen. In tegenstelling tot een echte rave, een rave party moet goed zijn voor een exact aantal mensen.
 3. 3
  Gebruik decor om de illusie van een rave te creëren. Voeg zoveel effecten als uw budget zal toestaan. Lasers, rookmachines, strobe lights, black lights, en natuurlijk, glowsticks zijn een must. Verdubbelen punten als je de effecten kunt synchroniseren met de muziek. De meeste alles wat je nodig hebt is te vinden op de Halloween Superstore (Google hen).
  • Koop al de dingen die je nodig hebt voor het feest vooraf. Je wilt niet te worden geplakt hebben om het plezier van uw partij compromis, omdat je kreeg niet de juiste decoraties etc.
  • Voor een dansvloer, ga dan naar een tuin winkel en koop zwarte aansluiten matten (De soort die in elkaar passen als een puzzel). Bij een verf of feest winkel, koop een paar emmers van neon glow-in-the-dark verf in verschillende kleuren. Sluit de matten op een dansvloer maken en jij en je vrienden (bij voorkeur van verschillende schoenmaten) duik je blote voeten in de verschillende verven en maak voetafdrukken op de matten. Tijdens het feest, heb je een geweldige oplichten dansvloer. Als u binnen bent, verwijder het licht in je verlichtingsarmatuur met een zwart licht en bedekken de muren met wit papier. Splatter op neon verf op het papier en meteen je dans kamer eruit zal zien als een spel van laser-tag.
 4. 4
  Zorg dat er voldoende eten en drinken te voorzien. Een goede vuistregel is een pizza voor elke zes mensen wonen.
 5. 5
  Kijk voor elektronische muziek met enkele bult. Typisch het nodig heeft om een ​​ritmische bas en een climax met de tijd om te rusten in hebben. Raves worden vermoeiend en een pauze nodig is in de songs. Proberen om nummers met te veel teksten voorkomen. De focus van de muziek zou de muziek zelf. Organiseer uw muziek in een afspeellijst die goed stroomt van nummer tot nummer (het houden van snelheid / tempo in het achterhoofd). Of je kunt gaan met de mogelijkheid van het hebben van een DJ. Zorg ervoor dat de DJ begrijpt de soort muziek die je wilt spelen en wat de ravers willen horen. De muziek is van cruciaal belang, dus als de muziek is een onzin, niemand zal willen om daar te zijn. Probeer het opstellen van een lijst van liederen, het nemen van een enquête met uw gasten, en te zien wat iedereen geeft de voorkeur. Veel plezier ermee!
 6. 6
  Dress up. Zorg ervoor dat u veel neon dragen. Kijken naar het kopen van een licht omhoog shirt - het zal oplichten, afhankelijk van de muziek die je aan het luisteren bent, en bijna niemand hen heeft.
 7. 7
  Als een probleem met vele partijen die er zijn, soms mensen gewoon niet dansen. Ze zullen er gewoon staan ​​en voel zelf bewust en omlaag brengen van de energie van de partij in een domino-effect. Vermijd deze mensen uitnodigen, of uitnodigen uitgaande (maar sociaal normaal) vrienden te helpen beginnen met het dansen. Blijf weg van de luidruchtige en onstuimige types als goed, niet wenselijk zijn. Ook blijven zitten tot een minimum (bij voorkeur in een aparte ruimte) mensen uit inactief ontmoedigen.

Tips

 • Als je niet te druk, rond te lopen en te controleren op iedereen. Zien of ze het hebben van een goede tijd. Zo niet, hen aanmoedigen om op te staan ​​en te dansen of te introduceren aan een aantal mensen. Het is een feest, niet alleen dat, maar een die de liefde in iedereen zou moeten brengen.
 • Kijk online voor een groot deel van de middelen die nodig zijn voor de partij, lichten, liedjes, zelfs licht-up kleding.
 • Nodig een paar vrienden, het hoeft niet alles over de ravers zijn, zorg ervoor dat je plezier ook!
 • Om echt indruk maken op de menigte, bind een touwtje aan twee individuele glowsticks en leer de fijne kunst van glowstringing. Het is een indrukwekkend beeldscherm dat meer mensen (maar kan ook de hoeveelheid mensen die kunnen passen op de dansvloer te beperken) zal aantrekken
 • Voor een aantal goede muziek, kijk in iTunes Music Store en vind een iMix dat de muziek die voor u werkt heeft. Of, kijk op andere online bronnen (als je niet wilt dat pop beïnvloed muziek).
 • Elke keer in een tijdje duren enkele verzoeken (tenzij ze waarschijnlijk vragen Katy Perry of Lady Gaga). Of op zijn minst open voor de mogelijkheid dat zelfs als je een verzoek niet kan voldoen, is het misschien je ideeën om iets anders heb je wel gebruiken geven. Of wijden een lied. Het is een creatieve manier om er te zijn en waarderen de mensen.
 • Goede muziek toevoegen aan uw afspeellijst bevat muziek van DJ Tiesto, Armin Van Buuren, Paul Van Dyke, Basshunter, Benny Benassi, Paul Oakenfold, DJ Italiaanse sensatie, Darude, BT, Infected Mushroom, Le Castle Vania, Deadmau5 en Nightcore. Sare Havlicek, La Royale, Bottin, en Rodion zijn uitstekend inzetten (maar je moet echt weten wat muziek en het thema te richten op de lange voordat je naar dit punt). De lijst is eindeloos!
 • Als je het hosten van een rave in een woonwijk, in kennis buren van het evenement om ervoor te zorgen dat de politie niet de partij te onderbreken.

Waarschuwingen

 • Tot de vernietiging van sprekers en DJ apparatuur te voorkomen, zetten blokkades tussen de DJ en het publiek (of het nu een tafel of een platform, balkon, etc... zijn) Hiermee wordt voorkomen dat mensen uit morsen, schoppen, of beschadiging van de DJ's stuff.
 • Alcohol (zonder mate) heeft de neiging om mensen meer baldadig te maken, en zal meer geneigd om dingen te breken, uw luidsprekers te vernietigen, krijgen in gevechten, etc. Wees verantwoordelijk met het te verkopen.
 • Je moet water voor iedereen. Aangezien niemand de drugcultuur volledig kunnen controleren moet u ervoor zorgen dat iedereen op een stimulerend middel is volledig gehydrateerd en zal niet sterven aan een zonnesteek, of iets anders met betrekking tot dansen voor langere tijd of het gebruik van MDMA.

Dingen die je nodig hebt

 • Water
 • Elektronische dansmuziek (EDM)
 • Een goede DJ (optioneel, maar zeer aan te bevelen als je wilt om het beste uit uw rave krijgen)
 • Glowsticks
 • Effecten zoals: rookmachine, lasers, strobe lights, blacklights, etc
 • Energieke mensen
 • Een goed geventileerde ruimte (het snel weer warm)
 • Ton van het uithoudingsvermogen
 • Ravers
 • Voedsel
 • Vrienden
 • Black Light Bulbs
 • Paar emmers neonverf