Wkinl

Hoe maak je een moordmysterie party host

Moordmysterie partijen worden steeds meer en meer populair. Er zijn vele manieren om een ​​Murder Mystery partij te produceren. Als u wilt een kleine woning soort feestje doen met maximaal 20 personen, kunt u altijd kopen een doos spel, schrijf uw eigen script en verhaal, of het huren van een professioneel bedrijf in uw huis te komen en uit te voeren.

Onderstaande informatie geldt alleen voor de meer amateur, "Doe-het-zelf" type van kleine feestjes thuis waar u en uw gasten al de acteur rollen te spelen. Dit gedeelte van "Google" lezen is niet de bron te gebruiken voor het gooien van een grotere, of meer professioneel type van de partij. Voor grotere partijen met professionele acteurs, rekwisieten, geluid en verlichting, bent u beter af zoeken op het internet onder de selectie van professionele handelen bedrijven die full-time uit te voeren. U kunt de zoekwoorden in te voeren: "moordmysterie dinner theater" en vervolgens de naam van uw stad naar een moordmysterie bedrijf dicht bij uw locatie te vinden.

Hieronder zijn de belangrijkste ingrediënten voor een home party. De niveaus van succes en plezier zal uiteraard variëren, afhankelijk van de persoonlijkheid van uw gasten en hun niveaus van acteertalent! Laat u niet misleiden door slimme reclame geschreven door de bedrijven die doos moordmysterie spellen te verkopen. Ze nodig hebben om winst te maken als ieder ander! Wees ervan bewust dat het succes van uw feest is een onbekende quotiënt. Echter, hoe meer tijd en geld u in uw partij planning te zetten, zal het beter je resultaat.

Door het volgen van de onderstaande informatie, zal u helpen verminderen sommige van de stress en angst geassocieerd met het zijn de gastheer van een moord mysterie partij. Immers, je wilt een geweldige tijd te hebben.

Stappen

Hoe maak je een moordmysterie party host. Zorg ervoor dat je mensen uitnodigen alleen om uw moordmysterie partij die gaan echt betrokken bij het ​​plezier te worden.
Hoe maak je een moordmysterie party host. Zorg ervoor dat je mensen uitnodigen alleen om uw moordmysterie partij die gaan echt betrokken bij het ​​plezier te worden.
 1. 1
  Zorg ervoor dat je mensen uitnodigen alleen om uw moordmysterie partij die gaan echt betrokken bij het ​​plezier te worden. Iedereen aanwezig moet hun onderdelen enthousiast spelen. Ze hoeven niet te zijn geweldige acteurs, maar bereid zijn om hun remmingen te vergeten en doen alsof ze iemand anders voor een paar uur te zijn. En weet u welke van uw gasten zullen genieten van het spelen van een personage die heeft nogal wat te zeggen en te doen, en die een kleinere, onbelangrijke rol zou verkiezen.
 2. 2
  Als gastheer moet u het vertrouwen en het gezag om alles soepel bewegen. Het is al te gemakkelijk voor mensen om te vergeten dat het belangrijkste doel van de avond (of weekend) is aan de lafhartige schurk die de misdaad heeft gepleegd ontmaskeren. Het is niet aan de tafel drankjes bespreken wat er op tv gisteravond om op te staan!
 3. 3
  Hier krijg je een goed script. Het kan nodig zijn om uw eigen schrijven... het moet enigszins geloofwaardig, eng en interessant. Of je hoeft niet om een ​​te schrijven, en gewoon gaan met de stroom-maar zorg ervoor dat alles gaat dicht bij het plan.
 4. 4
  Zorg ervoor dat het mogelijk is om de schurk te ontdekken door het nemen nota van de aanwijzingen, vragen te stellen van de andere protagonisten en patchwork het allemaal samen. Hoewel er zullen diverse verdachten, uiteraard, alleen de schuldige persoon moet vullen het wetsvoorstel.
 5. 5
  Host een moordmysterie partij is opgenomen in klederdracht. U vindt deze sterk bijdraagt ​​aan het plezier en de sfeer. Mensen die graag dit soort dingen hebben de neiging om te genieten van verkleden en het krijgen van de outfit klaar is vaak een groot deel van de pret.
 6. 6
  Geef de uitnodigingen uit ten minste zes weken voorafgaand aan het evenement, vooral als het vindt plaats op een moment dat fancy dress is in grote vraag, e. G., Nieuwjaar.
 7. 7
  Vertel al uw gasten om hun personages een geheim, zelfs van partners of echtgenoten! Het wordt echt de partij uit om een ​​goede start als niemand weet wie iemand anders is tot de laatste minuut.
 8. 8
  Laat de gasten te weten wie iedereen is door de verspreiding en het stellen van vragen, het is een grote ijsbreker voor moordmysterie partijen.
 9. 9
  Moordmysterie partijen zijn beter als ze onder andere een buffet maaltijd in plaats van een zit-ronde-tafel-affaire. De belangrijkste reden hiervoor is dat de gastheer is meer kunnen concentreren op de actie, wetende dat het eten is voorbereid en klaar voor de gasten om zichzelf te helpen op het juiste moment.
 10. 10
  Geven slechts een prijs, om de super speurder die de criminele ontmaskert. Sommige mensen geven prijzen voor beste kostuum, beste prestaties etc. maar deze methode concentreert competitieve instincten van de gasten op het zijn de beste detective!
 11. 11
  Zorg ervoor dat elk personage heeft zijn eigen achtergrond van banen, zaken, huwelijken, plaatsen gewoond, enz. Dus de personages zou passen in de aanwijzingen.

Tips

 • De intensiteit van de spanning en humor in een LIVE-, interactief mysterie spelen met zeer ervaren, professionele acteurs kunnen niet worden vergeleken met de meeste van de elementen die in het bovenstaande artikel. Het is onmogelijk om de twee vergelijken. U moet eerst beslissen of u wilt een zuinige zelfgemaakte partij, of een gladdere, spannende professionele spel dat meestal resulteert in het genereren van meer gunstige beoordelingen van de gasten.
 • Zorg ervoor dat iedereen betrokken is, ongeacht wie ze zijn in de totale mysterie, want niemand zou willen worden weggelaten bij de niet-belangrijke cabbie.
 • Het bovenstaande artikel is slechts beperkt tot kleine, doe-het-zelf-partijen met korte scripts en instructies in box spelletjes, en waar al je acteurs zijn allemaal vrijwilligers amateurs.

Waarschuwingen

 • Weet de idee-bevinding hog niet zijn! Verpest het plezier voor anderen.
 • Als het gaat om entertainment, altijd krijgt wat je betaalt voor!
 • Als je zou denken dat je zult de verrassing verpesten, vraag dan een broer of zus die niet betrokken is bij een aantal van de details die het weggeven doen! Dat zal meer plezier voor u, ook.
 • U kunt altijd geven mensen personages die zijn in tegenstelling tot hen, zoals het geven van een verlegen persoon een uitgaande karakter om te proberen ze uit hun schelp te brengen. Echter, zorg ervoor dat de karakters zijn niet te verschillend - zoals misschien dat ze dezelfde interesses kunnen hebben - want als je gasten niet handelen, dan is uw partij kan een flop te zijn.
 • Probeer te bazig voor iedereen of niemand zal je vriend willen meer zijn niet te zijn.
 • Wonen andermans moordmysterie partij voor het hosten van uw eigen, zodat u uw eigen begrip van hoe om te zorgen dat iedereen een goede tijd kunnen gebruiken.