Wkinl

Hoe maak je zwarte walnoten oogsten

Heeft u een paar walnootbomen en niet zeker weet wat te doen met de noten? Hier zijn de basisinstructies voor het oogsten van uw gewas van walnoten. Walnoten zijn grote vlakte of in notentaart, zelfs tot zwarte walnoot vlees, of andere recepten, waarvan vele niet veel walnoten nodig Cook. Volg deze stappen om uw walnoten oogsten en bereiden hen voor het eten.

Stappen

Hoe maak je zwarte walnoten oogsten. Het verzamelen van de noten die zijn gevallen.
Hoe maak je zwarte walnoten oogsten. Het verzamelen van de noten die zijn gevallen.
 1. 1
  Het verzamelen van de noten die zijn gevallen. Sommige walnootbomen zijn erg hoog dus plukken ze van de takken is uit den boze. Plus, plukken ze kan soms schade aan de boomtakken, dus gewoon wachten tot ze vallen en verzamelen ze op. Zorg ervoor dat u zware rubberen handschoenen te dragen als de goedkope wegwerpproducten niet zal werken.
 2. 2
  Verkrijg de groene schil af van de walnoot. Als zwarte walnoten rijpen, de schil verandert van massief groen naar geelgroen. Walnoot sap laat een donkere vlek, dus draag handschoenen of een tang wanneer u omgaan met ongepelde walnoten. Druk op de huid van de walnoot met uw duim; rijpe noten zal een inkeping zien. Verwijdering kan worden gedaan door gewoon het nemen van een kleine jack mes en snijden rond de romp en het afpellen, of u kunt ze lag op de oprit en lopen over hen met uw auto! Het is vaak net zo makkelijk om te rollen onder je voet tot aan de romp wordt opengebroken, pak ze op en schil de romp af. De video hieronder toont de romp worden gehaald in een antieke maïs huller. Een van deze methoden zal werken.
  Voor een gemakkelijke manier om de rompen scheiden, zet ze in het water. De rompen vlotter, de moeren niet doen. Zie de video voor een demonstratie.
 3. 3
  Gooi de romp. Zwarte walnoten bevatten juglone, een stof die de groei van vele soorten planten remt. Juglone degradeert met blootstelling aan hitte, zonlicht en lucht, en moet volledig af te breken na enkele weken of maanden in een composthoop. Afgewerkte compost van een goed gestructureerde en onderhouden stapel veilig zijn om te gebruiken om zelfs de gevoelige gewassen, zoals nachtschade groeien (tomaten, aardappelen, paprika's, aubergines, etc).
 4. 4
  Leg uw bruine harde shell noot om te drogen. U kunt hen lag op een laag van kranten te drogen voor een paar dagen of langer. Sommige mensen laten ze veel langer. De droger de moer, hoe makkelijker de moer vlees is te verwijderen. U kunt ze ook opslaan in de shell in een droge, eekhoorn bewijs gebied. Leg hen uit waar de eekhoorns ze kan vinden. Zij zullen een ieder ze kunnen nemen.
 5. 5
  Om kraken open je noten kunt u een hamer of een bankschroef gebruiken. De bankschroef doet niet zo veel schade aan de walnoot vlees binnen. Dit deel kan een beetje lastig en kan enige tijd duren. Als je geen tijd hebt op je handen die je niet zal willen doen van het oogsten van deze noten. Je kunt niet in een haast in deze stap of je zal de moer vlees beschadigen.
 6. 6
  Trek de moer vlees eruit. Als je kan en als het is koppig, kunt u een commerciële moer pick (meestal kunnen deze en de notenkraker rond vakantieseizoen in supermarkten of op elk moment van het jaar in de keuken aanbod winkels kopen) te gebruiken. Als u alleen met behulp van de moeren voor een zwarte walnoot taart, het maakt niet uit als ze slecht worden opgebroken. Dit is perfect voor de taart.
 7. 7
  Gooi de dop op welke wijze u verkiest. Vergeet niet deze dingen zijn echt moeilijk en kunnen scherp zijn dus laat ze niet waar iemand kan stappen op hen. De afgedankte shells maken afwerkschuren middel dat kan worden gebruikt in een roterende trommel, en worden vaak gebruikt voor het polijsten van koper objecten. Als je een groot genoeg walnoot oogst, kunt u overwegen het gebruik van de schelpen als een tijdige bron van de winter warmte in uw houtkachel.
 8. 8
  Eet de moer vers of sparen voor later. Sommige soorten notenbomen hebben verschillende smaken. Sommige zijn sterker dan andere.

beste methode om groene kaf verwijderen

 1. 1
  Dit is de beste methode veruit. Boor een 1 1/4 ", 1 1/2", en een 2 "gat in een twee meter lange 2x4. Steun het met twee 2x4" blokken en neem een ​​kleine bal peen hamer en pond de groene moer thru het juiste gat, popping de groene schelpen af. Uw handen zullen worden gekleurd voor dagen!

Tips

 • U kunt beits of ouderwetse inkt te maken uit de moer rompen. Week de rompen in een beetje zoet regenwater, dan warmte - bij voorkeur buiten, vanwege de sterke geur! Je moet een metalen pan gebruiken, of voeg een metalen voorwerp aan het mengsel (dwz een paar ijzeren spijkers of een stuk koper) voor een beitsmiddel, waarin de kleurstof meer permanent maakt. Laat afkoelen, en giet door een zeef. Het water verdampen uit de kleurstof, voor een meer geconcentreerde bruine inkt. Traditioneel, lampzwart (roet) werd toegevoegd aan de zwarte inkt te maken.
 • Draag oude kleding zoals elk contact met de rompen zal kleding permanent vlek, en zal ook vlekken op uw handen als opgepikt blote handen.
 • Draag goede heavy duty rubberen handschoenen! De kleuring van de walnotenolie op deze noten is vrij verschrikkelijk. U zult gele handen en vingers dragen al geruime tijd als je niet deze waarschuwing!
 • Het is meestal OK om te bladeren en schillen in een composthoop gooi. Volgens de Ohio State University Extension Service, "Walnut bladeren kunnen worden gecomposteerd, omdat het gif afbreekt wanneer ze worden blootgesteld aan lucht, water en bacteriën. Het toxische effect kan afgebroken in twee tot vier weken te zijn. In de bodem, kunnen afbraak tot twee maanden. "

Waarschuwingen

 • Doe je ogen of mond niet aanraken met je handschoenen. De vlek uit deze walnoten is heel scherp en sterk en je ogen kunnen verbranden of kan mogelijk zelfs giftig zijn als verbruikt. Laat geen kinderen doen het oogsten van walnoten.
 • Niet mulch met walnoot kaf of bladeren. Walnoten, pecannoten en hickory bomen bevatten een stof, juglone, dat zal stunt of doden veel kruidachtige tuinbouwgewassen.
 • Doe onderzoek en zorg ervoor dat de Zwarte walnoten zijn niet giftig voor uw huisdieren of enig ander levend wezen dat u de zorg voor. Als het goed is voor hen aan te raken, maar niet eten, houd het weg en als het omgekeerd, blijven niet toe dat ze krijgen in de buurt. Denk altijd aan een consequentie dat er kan gebeuren om iets te doen. We hebben altijd moeten er zeker van zijn dat dingen die we doen kunnen invloed hebben op onze geliefde dieren!

Dingen die je nodig hebt

 • Goede zware rubberen handschoenen.
 • Een emmer of container (niet gebruikt alles wat je niet wilt verkleurd.)
 • Een ondeugd of een hamer.
 • === Optioneel ===
 • Een jack mes als u liever de romp afgesneden.
 • Een moer pick (dit kan gebruikt worden of gewoon iets puntige zal doen.)
 • Een goede zwarte walnoot cake of chocolade walnoot brood cake recept!