Wkinl

Hoe je oude panty recyclen

Dames, heb je er allemaal geweest. Je favoriete paar of panty net een punt in hen. Wonderful. Je wilt niet ze weg te gooien, dus wat kan je doen met hen nu? Zeker niet ze te dragen. Hoe zit het met hen? Niet alleen zal je geld besparen, maar u zult ook geven ze een nieuw leven. Hier zijn een aantal grote en nuttige manieren om die geruïneerd paren zetten van panty goed te benutten.

Stappen

Hoe je oude panty recyclen. Gebruik oude panty in de wasserij.
Hoe je oude panty recyclen. Gebruik oude panty in de wasserij.
 1. 1
  Gebruik oude panty in de wasserij.
  • In plaats van een netje om uw delicate artikelen te wassen, gebruik van oude panty. Snijd de oude panty op ongeveer de dij, of gebruik gewoon de hele dij hoge kous. Plaats uw delicate washables in de kous, afhechten het open einde, en wassen zoals gewoonlijk.
  • Hang natte truien zonder die vervelende hanger merken. Neem een ​​paar panty en zet een been door elke koker of, indien u gebruik maakt van dij hoge kousen of de helft van een paar panty, slip een been door beide takken van de trui. Vervolgens binden de twee uiteinden van de kous om uw waslijn en laat de trui drogen.
 2. 2
  Gebruik oude panty in de badkamer.
  • Gebruik ze om uw badkamer, douche of wastafel schrobben. Spritz wat schoner op je aanrecht, of bad oppervlak. Dan krijg je een stuk van je panty en temperen het met water of meer reinigingsoplossing. Vervolgens, schrobben het vuil en vuil met behulp van de panty Uiterste net zoals je een gewone washandje zou gebruiken uit de buurt. Wil je het nog makkelijker te maken? Snijd de panty aan de kuit en schuif het stuk over je hand voor een reiniging mitt die magie werkt!
  • Gebruik uw oude kousen om een ​​bad infuus zakje maken. Het gebruik van kruiden in het bad is een rustgevende ervaring die de lucht vult met prachtige geuren, het transformeren van uw bad van een schoonmaak routine om een ​​transformerende ervaring. Om een ​​van deze bad maken "theezakjes," gewoon afgesneden uw kousen bij het kalf, vul het met uw favoriete kruiden, afhechten het open einde, en drijven het zakje in je badwater.
  • Voeg zeep krullen aan de oude panty. Als je van een meer bruisend bad, overweeg dan het toevoegen van al uw oude zeep lonten in een kous. Snijd de panty been bij over de kuit, en beginnen met het verzamelen van deze soap stukken. Als je een fatsoenlijke hoeveelheid zeep in de kous, afhechten het open einde en spoel het rond het water om zweep wat zeepsop. U kunt de zeep gevulde kous te gebruiken als een zachte scrubber voor uw huid.
 3. 3
  Gebruik het kamperen. Zet een volledige stuk zeep in de teen van de panty afhechten boven de zeep. Je hebt nu een perfecte manier om zeep mee te nemen naar camping. Gewoon bind de panty in de buurt van de wastafel op de camping en het zal mensen in staat stellen om hun handen te wassen zonder de mogelijkheid van de zeep uitglijden en vuil of verloren.
 4. 4
  Gebruik oude panty in de keuken.
  • Store uien en knoflook. Luchtcirculatie is een geweldige manier om uien en knoflook te houden rond langer. Neem een ​​paar schone panty en snijd ze af bij de dij, of gewoon gebruik maken van een hele dij hoge kous. Plaats vervolgens de uien en knoflook in de kousen als een mof, afhechten het einde, en bewaar ze opknoping in je voorraadkast. Bloembollen kunnen ook op deze manier worden opgeslagen over de winter.
  • Leg oude panty over een. Hiermee wordt voorkomen dat het deeg plakken aan de deegroller.
  • Gebruik als een gerecht scrubber. Gewoon schroef-up een stuk of twee van de oude panty, voeg een druppel afwasmiddel en schrobben weg.
  • Gebruik de elastische tailleband om uw vuilniszakken vast te zetten aan de prullenbak om de zakken te houden van uitglijden in het blik. De panty kan ook te binden aan de bovenzijde van de vuilniszakken. Deze methode is ideaal voor alle huishoudelijk afval.
 5. 5
  Gebruik oude panty in de slaapkamer.
  • Gebruik ze om zakjes te maken voor extra potpourri of ceder ballen om uw lades.
  • Bind gebundeld dekens samen met oude panty. Veel zachter en gemakkelijk te gebruiken dan grote elastieken of elastiekjes. Zij zullen ook jaren duren.
  • Plaats over het gedeelte van de kleren die getroffen zijn door de clip op rok of broek hangers. Dit zal stoppen merken van de hanger clip inspringen op de kleding.
 6. 6
  Gebruik oude panty voor tuin-en buitenwerk.
  • Maak tuin banden uit hen! De benen van de panty eigenlijk heel goed plantaardige banden, want ze zijn zacht en buigzaam. Ze kunnen niet goed kijken naar de voorzijde van de grens, maar verberg ze aan de achterkant en ze zullen het werk perfect doen! Snijd de panty in percelen van ringen, veel kleinere, onopvallende banden voor allerlei klimplanten, rozen, enz. maken
  • Spaar uw verf. Neem een ​​paar oude panty en snijd ze, zodat u een bruikbare stukje nylon dat zal over een container. Vervolgens giet je klonterige verf langzaam over de mesh oppervlak, laat het puin-vrije verf stroom in de nieuwe container.
  • Bescherm groeiende meloenen in de tuin. Gebruik het zitgedeelte van de panty om uw meloenen en watermeloenen omsluiten aan konijnen, herten en andere dieren te houden van het nemen van een hap terwijl u wacht voor hen om volledig te rijpen.
  • Gebruik de oude panty als kwast covers. Na het reinigen van penselen, wikkel ze in panty om ze schoon en zacht te houden.
 7. 7
  Gebruik oude panty in kunst en ambacht.
  • Als je een crafter, sla al uw oude panty en hak ze in korte stukken. Stuff speelgoed of dieren met de panty, gewoon verknipt oude panty en gebruiken als vulling. Als goed, ze gebruiken om eventuele ambachtelijke punt spullen, van teddyberen tot kussens om kleine kerstboom ornamenten.
  • Als je ooit nodig hebt om zeef alles zeer fijn, zoals pigmenten, keramiek glazuren, vloeistoffen, of zelfs bij het koken, dan is een lengte van panty is groot. Snijd de been lengte, zodat je een vierkant stuk stof, en das of tape over de top van je kom. Zeef doorheen.
  • Zie Hoe kan ik een panty choker ketting voor een ander vaartuig idee te maken.
 8. 8
  Gebruik oude panty als een droger vent plukselval.
  • Als je wilt energie-efficiënte op elke manier mogelijk zijn, deze methode gebruiken. In de winter, verwijder de droger vent huis van buitenaf uitlaat. Vul de uitlaatpijp met een oud T-shirt of iets om de koude lucht te stoppen komen in uw huis. Neem een ​​paar oude panty en zet hem in de droger vent slang met ductape. Dit zal toelaten de warme afvoerlucht om uw woning te betreden en fungeren als warmte (en vocht). En de panty zal de extra pluizen die zijn weg vindt door of rond de droger scherm te vangen. Het zal ook vullen de lucht met de versheid van de weefseldoek.
  • Je nodig hebt om er zeker van u deze regelmatig schoon te maken aangezien dit het risico op brand als uw droger slang verstopt zou kunnen opleveren.
  • Laat uw droger schoongemaakt en regelmatig onderhouden, zelfs als je dit niet doet.

Tips

 • Plaats panty van het mondstuk van uw stofzuiger wanneer jacht naar een verloren voorwerp op de grond dat te klein is om gemakkelijk te zien, zoals pennen of contactlenzen. Door het vacuüm wordt het zuigen terwijl de panty zal "vangen" het voor u.
 • Bij het reizen, gebruik panty om uw kleding verpakt in kleinere bundels, zodat u meer kunt passen in de koffer te houden. Dit zal opgerolde kledingstukken opgerold gemakkelijk te houden.
 • Reinig uw schoenen met panty, gewoon afvegen over hen met de panty en zie het verschil.
 • Handwas de gebruikte panty voorafgaand aan hergebruik.
 • Panty kan worden gebruikt om terug te binden haar. Gewoon wikkel rond een klein stukje en je haar zal verblijven in een paardenstaart.
 • In een snuifje, kunt u gebruik maken van panty of schoenveters te vervangen door een V-snaar op een auto-motor.

Dingen die je nodig hebt

 • Oude panty
 • Schaar