Wkinl

Hoe om te zorgen voor uw kleding

Het verzorgen van uw kleding zal niet alleen hen langer te laten duren, maar zal ook zorgen dat u er beter uitzien. Het kopen van nieuwe kleren is duur, en soms onnodig, wanneer u zorg voor de kleding die je al hebt.

Stappen

Hoe om te zorgen voor uw kleding. Zorg ervoor dat je je kleren op een hanger als je uitkleden 's nachts als ze gaan om opnieuw te worden gedragen.
Hoe om te zorgen voor uw kleding. Zorg ervoor dat je je kleren op een hanger als je uitkleden 's nachts als ze gaan om opnieuw te worden gedragen.
 1. 1
  Zorg ervoor dat je je kleren op een hanger als je uitkleden 's nachts als ze gaan om opnieuw te worden gedragen. Doe alles in de wasmand te worden gewassen. Nooit gewoon je kleren in een bal, en drop ze op de grond. Bescherm de stof, en de punten zullen duren en zien er altijd mooi.
 2. 2
  Voorkomen dat het krijgen van voedsel vlekken op uw shirts of blouses door het brengen van de lepel 'naar' uw mond, en zachtjes slok van de inhoud, zodat druipen te voorkomen. Bij het eten van een pasta of jus gerecht, houdt u de servet tussen je shirt of blouse en het eten, nogmaals, je mond verplaatsen naar de splitsing.
 3. 3
  Dep ijswater of seltzer op voedsel vlekken onmiddellijk, zodat het niet te stellen. Niet wrijven.
 4. 4
  Was uw kleren vaak. Gebruik een fijnwasprogramma voor fijne was. Gebruik geen bleekwater in de was. Afzonderlijke kleuren uit blanken. Zuivere zeep met een handvol bicarbonaat (baking) soda is een veel betere, veiliger en milieuvriendelijker bleekwater dan Witte Koning. Chemische bleekmiddelen zijn zeer slecht voor je gezondheid, en niet goed uit te wassen van je kleren.
 5. 5
  Probeer niet om een droger te gebruiken op alle. Drogers slijten je kleren en vervagen de kleuren sneller dan drogen in de zon. Drogen in de zon of in de open lucht is ook een veel gezondere manier van drogen van uw kleding - zonlicht is een natuurlijk ontsmettingsmiddel. En tot slot, kleding-drogers gebruiken een enorme hoeveelheid elektriciteit, wat bijdraagt ​​aan het broeikaseffect en uw elektriciteitsrekening. Probeer het drogen van uw kleren op kleding-rekken als het weer niet goed is, en ze nog licht vochtig. Veel beter voor de kleding en het milieu. Als u absoluut moet een droger te gebruiken, gebruik het op de warme omgeving en schakel het pluizenfilter na elke lading. Als de temperatuur te warm is, zal uw kleding komen allemaal gerimpeld. Als uw droger heeft een delicate cyclus gebruiken. Zorg ervoor dat je niet de droger laten op, langer dan nodig.
 6. 6
  Verwijder de kleding uit de droger en meteen hang ze op. Knop op de bovenste knop op overhemden, blouses en hang netjes op de hanger. Broek moet gaan op een speciale broek hanger, die clips over de bovenkant van de taille. Strijk de stof met uw hand, om rimpels te voorkomen. Strijken alle plooien die zich kunnen voordoen.
 7. 7
  Vouw alle andere kledingstukken netjes en plaatsen in de ladenkast.
 8. 8
  Hang je kleren in de kast, en zorg ervoor dat ze niet allemaal overvol of samen verpletterd. Zij hebben behoefte aan ademruimte of ze zullen allemaal gerimpeld worden en afglijden van de hangers en land op de vloer.
 9. 9
  Te vouwen kreuken bederven de lijn van kleding die niet geschikt zijn voor opknoping te vermijden, ze zachtjes rollen plaats.
 10. 10
  De meesten van ons wit te wassen onze kleren te vaak. Terwijl stoffen last van zweet, olie en stof, kan een goede ventilatie vaak geschikt zijn.
 11. 11
  Zware materialen zoals denim ontwikkelen zich soms kreuken in de was die niet strijken goed. Voor het toevoegen aan het strijken paal, grijp hen door de tailleband, hef je je armen en flick ze echt hard. Het moet nogal een krakend geluid maken. Herhaal enkels indien nodig. Als je niet een frisse uitstraling (of het kledingstuk wordt verondersteld een ongeperste kijken) moeten soms deze truc betekent dat je kunt krijgen door zonder het strijken.
 12. 12
  Ontwikkel de gewoonte van het gebruik van de naden van je kleding om je vouwen te begeleiden. In eerste instantie is het langzamer, maar het is efficiënter, houdt kledingstukken in een betere vorm en bespaart hopen van ruimte.
 13. 13
  Doet het zachtjes.
 14. 14
  Padded hangers zijn nieuwsgierig kostbaar. Als je zware of delicate voorwerpen die kunnen krijgen uitgerekt uit vorm, hun pad hangers uzelf met een paar lagen vloeipapier, oude sokken, of wat je hebt bij de hand.
 15. 15
  Als u per ongeluk krimpen uw favoriete trui, kan je gewoon in staat zijn om het op te slaan als het nog vochtig is. Presenteer het vlak en glad in vorm. Nemen een einde in elke hand, probeer dan een zachte, langzame sleepboot langs de lijn van het weven. Doorgaan voorzichtig, het testen van de te geven in het materiaal, en zo gelijkmatig als je kunt werken. Als het kledingstuk vernauwt je nodig hebt om hetzelfde te doen over het weefsel. Wees ervan bewust dat de naden en eventuele detaillering meer kan zijn gekrompen, of gewoon zwakker zijn, dus deze kan nodig zijn om voorzichtig eerst worden opgerekt. Beginnen altijd voorzichtig. Als je geluk kunt u in staat op te bouwen tot een krachtig stuk verstrekken je opbouwen zachtjes en voorzichtig. Opwarming van de vezels met je handen soms helpt. Als de dag is warm en je kunt er thuis, kunt u in staat om wol die slecht zijn gekrompen als je ze dragen, terwijl nat, zacht en glad trekken ze naar jouw vorm redden. In het ergste geval kunt u nog steeds dragen voor de tuin, maar soms ook de meest dramatisch geslonken items reageren ongelooflijk. Of, bij gelegenheid je beseft dat je erg charmant ingerichte kledingstuk dat ziet er beter uit dan de slouchy weekend gebreid.

Tips

 • Eerste indrukken zijn belangrijk. Mensen je beoordelen op je uiterlijk. Wat belangrijk is, is de kostprijs van de kleding, maar hun uiterlijk.
 • Verzorg je kleren, en zij zullen uw geld te besparen, door het langer duren.
 • Kijk naar jezelf in de spiegel, voor het verlaten van het huis. Als je iets ziet er gerimpeld, geef het een keer over met het ijzer.