Wkinl

Hoe je nep rotsen maken met beton

Het maken van nep rotsen is een snel groeiende hobby en beroep. Combineren basisconstructie vaardigheden en artistieke creativiteit kunt u kunstmatige rotsen met beton die zijn vrijwel niet te onderscheiden van natuurlijk voorkomende steen te creëren.

Nep rotsen zijn vrij goedkoop om zelf te maken en als blijkt dat je een oog voor beeldhouwen hebben kon je jezelf in een nieuwe en winstgevende beroep. Van alleen kleine stand stenen zoals een adres marker naar een grot overdekte hot tub of rock keerwanden of beter nog-rock-klimwanden, kunstmatige rots heeft vele praktische doeleinden.

 • Opmerking: waar "Beton" hier wordt verwezen, is het in feite. "Mortel" Concrete per definitie ook grind en kiezels.

Stappen

Hoe je nep rotsen maken met beton. Bouw een formulier - U moet een formulier gebruiken om uw kunstmatige rots te bouwen omdat beton is erg zwaar.
Hoe je nep rotsen maken met beton. Bouw een formulier - U moet een formulier gebruiken om uw kunstmatige rots te bouwen omdat beton is erg zwaar.
 1. 1
  Bouw een formulier - U moet een formulier gebruiken om uw kunstmatige rots te bouwen omdat beton is erg zwaar. Maken het grootste deel van de grootte van uw rock uit schuim en dek af met beton met een dikte van 2-3 ". Dit zal een kunstmatige rots dat voelt en ziet er heel echt terwijl ze veel lichter dan echte stenen te maken. Je moet de wrap formulier in kippengaas en stalen wapeningsnet zodat het natte beton zal iets vast te klampen aan op verticale oppervlakken en algehele cohesiesterkte verstrekken aan het beton hebben.
  • Mix beton - Dit wordt gedaan in een emmer met de hand of met een punt troffel, of in een kruiwagen met een puntige schop, OR op een stuk triplex met een vierkante kop schop OR in een cementmolen. Deze opties worden weergegeven in volgorde van klein naar groot batches van beton nodig. Meng 3 delen fijne klas schoon, gewassen zand met 1 deel type 1 (ook bekend als type 10) Portland cement. Voor extra kracht die je kunt glasvezels toe te voegen aan je mix in kleine hoeveelheden. Houtlijm, vliegas en silica fume worden ook gebruikt voor het professioneel niveau rots beeldhouwen. Voeg water tot een dikke pasta en meng een zeer, zeer lange tijd alvorens te gebruiken. Als je spieren niet branden je hebt niet genoeg gemengd
 2. 2
  Beeldhouwen het beton - Gebruik een punt troffel om het beton te boetseren na het aanbrengen op het formulier. Vertrouwd te raken met hoe rotsformaties te kijken en te plannen om geduldig te zijn. Beeldhouwen steen is een zeer verhandelbare vaardigheid en vergt oefening om consistente resultaten te bereiken.
 3. Vorm je rock.
3
Textuur van de beton - Gebruik een zee spons om een pock gemarkeerd creëren, verweerd effect. Textuur mat imprints van echte stenen zal drastisch verhogen van de cosmetische waarde van uw rock. Niets lijkt meer op echte stenen dan een afdruk rechtstreeks uit een echte steen. Textuur matten zal ook helpen om inspiratie te bieden voor het beeldhouwen proces als je de aderen kunt doorgaan met de hand langs de rand van uw textuur mat indruk. Een andere techniek is om een gewone plastic zak gebruiken, draag het als een handschoen en maak willekeurige afdrukken op uw rots.
4
Cure de beton - Beton neemt een volle maand te genezen en is ongeveer 75% genezen na de eerste week. Als de steen wordt overgelaten om te zitten in direct zonlicht tijdens uithardingstrap haarlijn kraken zal zijn overdreven. Nat met water vaak tot haarlijn kraken en goede uitharding te minimaliseren.
5
Schraap het beton - Wacht minimaal 3 volle dagen uitharden alvorens dit stadium. Meer als je niet in een haast. Met een fijne korrel schrapen steen slijpen het geheel van uw kunstmatige rots aan ruwe rand te verwijderen die concreet heeft om aan te raken. Wanneer u klaar bent uw rots met zijn glad net als echte stenen.
6
Was de beton - grondig de rots alvorens om kleur toe te voegen. Gebruik een stijf (maar niet draad) borstel om beton stof uit alle hoeken en gaten, omdat dit zal later onbevredigende kijken. Volledig drogen voordat kleuring.
7
Verf de beton - Met behulp van spuitbussen en watergedragen verfsoorten u mist meerdere lagen van complementaire kleuren over en weer om een diepe en realistische rots kleur te creëren. Inspecteer echte stenen nauw samen om te leren welke kleuren produceren die effect. Vaak bij nadere inspectie van echte rock zijn blauw, groen, rood, oranje, geel, bruin, enz. De hogere kwaliteit van uw spuitfles systeem, hoe beter uw afgewerkte resultaat. Idealiter moet je in staat zijn om voorzichtig mist elke toepassing van kleur zonder enige blotching.
 • Maak een tweede coating, deze keer schilder het de kleur u verkiest.
 • Krijg een schuurpapier (korrel 80) en doe wat willekeurige krassen. Dit zal toevoegen realisme op uw rots.
 • Was uw rots nogmaals en laat het drogen. Uw nep rots is bijna klaar.
8
Seal de betonnen - Gebruik water gebaseerde beton kit en 3 lagen waardoor de tijd om volledig te drogen tussen toepassing. Reapply keer per jaar via spuitfles om kleur te behouden.
9
Afgewerkt.

Waarschuwingen

 • Veel waarschuwingen. Pas op voor elektrische gereedschappen, betonmixers en zware constructie. Juiste veiligheidsmaatregelen kledij en werkgewoonten zijn vereist. Veiligheidsbril, beschermende handschoenen, cartridge ventilatoren zijn een absolute must. Beton bevat Quick Lime, een sterk basische stof die kan leiden tot chemische brandwonden op de blootgestelde huid... stel je voor wat het kan doen om uw longen of ogen.
 • Probeer niet om het even wat groter dan wat je niveau laat bouwen. Functies zoals vijvers / zwembaden of rock-klimwanden kunnen zeer gevaarlijk zijn en je moet niet proberen om items als deze te bouwen, tenzij u zeker weet dat u alle benodigde ervaring om dit te doen.