Wkinl

Hoe je kasten te schilderen

Schilderij kasten is een geweldige manier om te revitaliseren oude, saaie, donkere of versleten kasten, of om goedkope degenen die u opgehaald voor een lied recyclen. Het is heel simpel, en kan uw keuken kasten geven een frisse kijk op een fractie van de kosten van de nieuwe. Terwijl het betalen van een professionele, terwijl waarschijnlijk terug te zetten je een aardige cent, het doen van het project zelf kan je een schone blik op een fractie van de kosten.

Stappen

Hoe je kasten te schilderen. Reinig de kasten grondig.
Hoe je kasten te schilderen. Reinig de kasten grondig.

Prepping uw werkstation

 1. 1
  Reinig de kasten grondig. Dit is een zeer belangrijke stap en mag niet worden overgeslagen of gehaast. Kasten worden het meest gevonden in keukens, wat betekent dat vocht en vet waarschijnlijk hen te hebben bekleed. Elke vettig of vuil zich ophoopt op kasten maakt het onmogelijk voor verf vast te houden aan het oppervlak, zodat reinigen is essentieel. Grondig wassen kasten.
  • Als u toegang tot een product met de naam TSP (Tri-Sodium Phosphate) hebt, kan dit je helpen. Gebruik anders een geschikt product of zeep, "elleboog vet" en water.
  • Als er een aantal zeer vette / vettige buildups, probeer dan met behulp van een doek gedrenkt in terpentine om deze moeilijk-aan-shift vlekken te verwijderen.
  • Laat uw kasten volledig drogen voordat u iets anders doet. Een natte oppervlak zal geen verf of primer en een droog oppervlak absorberen.
 2. 2
  Verwijder alle hardware uit kasten. Hardware: alle deuren, montagemateriaal, lade trekt, en uitschuifbare lades. Verwijder deze om hen te beschermen, en zorg ervoor dat ze te labelen methodisch, zodat u weet welke hardhout en hardware past waar.
  • Voor de beste resultaten, je zult de deuren en laden afzonderlijk schilderen, niet terwijl gemonteerd op de kasten.
  • Natuurlijk moet ook alle inhoud keuken uit de binnenzijde van de kasten ook. Als je ooit een schilderij hebt gedaan, weet je dat de verf komt in de vreemdste plaatsen, het verwijderen van alle waardevolle en gemeenschappelijke inhoud van uw kasten voordat je ze schilderen is altijd een goed idee.
 3. 3
  Bereid de omgeving. Voorbereiding is belangrijk om twee redenen: U wilt geen afvallige verf spatten over gebieden het moet niet, je wilt niet te hebben om daarna schoon te maken een enorme puinhoop.
  • Hechten masking tape om alle gebieden die voldoen aan muren / randen etc. zodat verf niet per ongeluk bloeden op deze. Dit is vooral belangrijk om te laten u toe om tot aan de rand van een kast - ervoor zorgen dat de tape past strak tegen de rand van het oppervlak dat je niet wilt geschilderd.
  • Tape hars papier over het aanrecht en tape plastic zeil over de backsplash tussen uw aanrecht en kasten.
  • Plaats krant of bruin papier op de grond rond het gebied waarin u werkt inch Dit zal vangen alle verf morsen en u alleen nodig hebt om het oprollen en gooi het eruit als u klaar bent.
   • Een canvas doek drop werkt ook erg goed, en het gemeenschappelijke voor het schilderen projecten.
 4. 4
  Vul eventuele gaten met een polyester hout of autobody vulmiddel, indien nodig. Als u wilt verplaatsen van de scharnieren of laden van uw hardware, vul de oude schroefgaten. Meng de vulstof in kleine partijen, als het droogt snel, en zorg ervoor dat de gaten te vol, want het krimpt als het droogt. Zand het glad eenmaal volledig opgedroogd.
 5. 5
  Verzamel uw leveringen. Zorg ervoor dat u alle tools die u zullen helpen het werk doen.
  • Stel uw kwasten, rollers, dienbladen, en verf in een centrale, gemakkelijk toegankelijke plek die je met gemak kunt bereiken tijdens het schilderij sessie.
  • Draag handschoenen indien gewenst, het bespaart je handen uit verf kleuren en als je allergisch bent voor een van de inhoud verf zou kunnen zijn, zal de handschoenen je beschermen.

Schuren, priming, en patching

 1. 1
  Zand met de nerf van de kasten met behulp van een 100-korrel schuurpapier. Gebruik schuurpapier, en doe het met de hand, als een hand schuurmachine niet in staat zal zijn om het papier te duwen in de open graan. Hand schuurmachines kan ook zand van te veel graan en laat oneffen oppervlakken.
  • Opzuigen het residu na het gaan over de kasten met het schuurpapier. Alle VN-gestofzuigd of ongereinigde residu zal zijn weg naar de uiteindelijke verflaag - geen goede zaak.
  • Ga over de gestofzuigd gebieden met een tack doek, ervoor te zorgen dat alle resten weg is weggevaagd. Ontvouwen, en dan verkruimel de tack doek om meer stof en residu grijpen.
 2. 2
  Prime. Priming is een zeer belangrijke stap in de schilderkunst kasten, want ruw hout kan verkleuren of vlekken op de lak als het niet goed is afgedicht. Als je priming op een strakke korrel houtsoorten zoals esdoorn of kersen, bent een olie-of schellak-gebaseerde primer werkt prima. Als u priming op een open-korrelige hout zoals eik bent, moet u mogelijk een dikkere primer, zoals borstelen stopverf gebruiken.
  • Begin bij de bovenkant van de kast en werk je weg naar beneden. Begin borstelen tegen de korrel en terug te gaan over dezelfde plek, ga met de korrel.
  • Geef de primer minstens een dag drogen.
  • Gebruik een kwaliteit nylon-polyester borstel om de primer toe te passen. Begrijp dat je kan hebben uw penseel, weg te gooien na elke laag primer, afhankelijk van de primer.
  • Nadat de primer is opgedroogd, schuren eventuele oneffen oppervlakken met behulp van een excenterschuurder en 220-korrel.
 3. 3
  Patchen eventuele gaten met stopverf en tape alle open naden met kalefateren. Gebruik vinyl spackle en een plamuurmes om eventuele grote gaten, deuken, scheuren of krassen te vullen. Gaan over open naden tussen hout met latex kalefateren, gladstrijken van de kit met een vochtige vinger.
 4. 4
  Spot prime nodige gebieden en zand opnieuw. Als u alle gebieden hebt spackled, of hebben gehad branden door op je primer, bijplekken deze gebieden met spray-on primer en laten drogen. Zodra de primer droog is, gaan over het met korrel 280, met een lichte beweging. Vacuüm en gaan over gebieden met een tack doek opnieuw.

Schilderij

 1. 1
  Schilderen. Tot slot bent u klaar om de verf aan te brengen. Gebruik kwasten en / of rollers, afhankelijk van hoeveel ruimte je nodig hebt om te dekken. Verf de randen van de kabinetten eerste. Wees voorzichtig om recht te komen in een pietluttige hoeken.
  • Gebruik lange, zelfs slagen om een ​​gevlekt uiterlijk voorkomen. Wees je bewust aan een kwast haren of uw eigen haren die op de lak zou kunnen vallen als je verf te verwijderen - dit kan leiden tot lelijke randen, en de verf zal chip uit deze gebieden bij het klopte.
 2. 2
  Verf kast interieurs voor exterieurs. Gebruik een mini-roller aan de binnenkant van de kast te raken, en wacht tot het droog is. Ga dan over de eerste laag met een gloednieuwe borstel, ter vervanging van de zelf hangers.
 3. 3
  Vergeet niet om de onderkant van de kasten te schilderen. Dit kan betekenen contorting jezelf een beetje, maar het is de moeite waard voor het bereiken van een algehele zelfs uitstraling.
 4. 4
  Verf de deuren gescheiden van de kasten. Het is aan u waar u zich het meest comfortabel om dit te doen, het zou kunnen zijn op de vloer over het doek of misschien rusten op iets anders, zoals een werkbank. Verf een kant van elke deur op een moment (laten een kant te drogen voordat u de andere).
 5. 5
  Zodat het frame van de kast te drogen alvorens het afgewerkte deuren en bevestigingsstukken. Professionele aannemers kan hangen de kasten te drogen, zodat er geen besmetting of rub-off optreedt. Het is vaak een goed idee om te wachten op een goede daglicht (ook als dit betekent wachten tot de volgende dag) om te controleren dat je niets hebt gemist of oneffenheden van schilderwerk.

Tips

 • Gebruik een schellak-gebaseerde primer. Het ruikt sterker dan water gebaseerde primer, maar wel een veel betere baan van het afdichten van de houtnerf.
 • Experimenteer met verschillende afwerkingen, zoals craquele verf, faux finishes, en stencils.
 • Het etiket van de kastdeuren, trekt, hardware, etc, met plakband, zodat u geen problemen zal hebben terug te bezorgen aan hun juiste plaats.

Waarschuwingen

 • Houd de goed geventileerde ruimte; hebben ramen open en een luchtstroom in de kamer bij het schilderen om te voorkomen dat negatief beïnvloed door de verf.
 • Zorg ervoor dat u schoon te kwasten / rollers zeer goed na het gebruik van primer en voordat u deze gereedschappen voor verf.