Wkinl

Hoe je je eigen zwembad te bouwen

Het bouwen van uw eigen zwembad kunt hebben enorme beloningen. Je zal het creëren van een ruimte voor jaren van de zomer plezier met de familie, terwijl het besparen van geld en het verbeteren van uw bouw vaardigheden.

De lijst van de stappen hier uiteengezet is de chronologische volgorde van de primaire stappen die betrokken zijn bij het bouwen van uw eigen DIY vinyl liner zwembad.

Stappen

Hoe je je eigen zwembad te bouwen. Kijk naar het zwembad ontwerpen alvorens iets anders te doen.
Hoe je je eigen zwembad te bouwen. Kijk naar het zwembad ontwerpen alvorens iets anders te doen.
 1. 1
  Kijk naar het zwembad ontwerpen alvorens iets anders te doen. Je zult moeten weten wat voor soort zwembad u wilt hebben en de afmetingen voordat u verder gaat.
  • Wil je een rechthoekig zwembad?
  • Wil je een vertoning stijl zwembad?
  • Wilt u een nier-of gebogen vorm zwembad?
  • Wilt u een zwembad met een spa ook?
  • Wilt u het zwembad boven of onder de grond?
  • Heb je de ruimte voor het type zwembad je naar kijkt?
 2. 2
  Denk aan de begroting. Zwembaden zijn duur om toe te voegen en te onderhouden. Ze zijn ook tijdrovend te reinigen! De kosten om uw eigen zwembad te bouwen is ongeveer 14.930€ inclusief het dek en mechanische apparatuur. De gemiddelde kosten voor een aannemer om een ​​vinyl liner zwembad te bouwen voor u is rond US29860€.
 3. 3
  Denk aan de basis van het zwembad. Vinyl liner zwembaden zijn de makkelijkste en goedkoopste zwembaden om te bouwen en vereisen minder algemene vaardigheden dan betonnen zwembad bouw. De rest van dit artikel richt zich op deze stijl van het zwembad.
 4. 4
  Vernietiging van het benodigde tijd. Het bouwen van uw eigen DIY vinyl liner zwembad zal ongeveer twee weken duren full time werk, meestal verspreid over een zomerseizoen.
  • Heeft u genoeg hebt gespaard weekend of vakantie tijd te besteden aan dit?
 5. 5
  Krijgen een vergunning. Controleer of uw zwembad gebouw moet worden toegestaan. Krijg alle spelingen voor aanvang, anders riskeert u een boete en die om de structuur te verwijderen.
 6. 6
  Graven van het zwembad gat. Volg de afmetingen van het zwembad die je hebt gekozen en zorgen ervoor dat de ruimte die je hebt gegraven is voldoende voor het inbrengen van de vinyl liner. Maak de metingen iets groter te wurmen ruimte die vervolgens kan worden ingestrooid met de grond die je hebt uitgegraven bieden.
 7. 7
  Installeer de muur steunen. Volg de instructies bij het zwembad en steunen.
 8. 8
  Begin sanitair van het zwembad. In dit stadium, tenzij je een loodgieter, is het een goed idee om op een professionele krijgen. Als het niet legaal is om je eigen sanitair doen, niet eens proberen. (Controleer de voorwaarden van uw bouwvergunning.)
 9. 9
  Installeer het licht niche.
 10. 10
  Giet het beton kraag.
 11. 11
  Opvulling van de gebieden rond het zwembad.
 12. 12
  Installeer de coping track die liner houdt op zijn plaats.
 13. 13
  Installeer het beton of zand op de vloeren en de pistes.
 14. 14
  Installeer de pomp en het filter.
 15. 15
  Schoonmaken van het zwembad en installeer de pakkingen.
 16. 16
  Hang de voering op zijn plaats.
 17. 17
  Vul het zwembad. Zorg ervoor dat het water vullen toelagen controleren; tijdens een droogte seizoen, zijn er beperkingen.
 18. 18
  Knip de armaturen.

Tips

 • Vergeet niet dat een zwembad niet veel waarde toe te voegen aan uw huis, als potentiële kopers zien werken, geen vrije tijd wanneer ze zien een zwembad. Niet te veel uitgeven op dit artikel of gaan zonder een betere badkamer / keuken alleen om een ​​zwembad te hebben.

Waarschuwingen

 • Neem niet meer dan uw vaardigheidsniveau.
 • Gebruik altijd beschermende voorwerpen zoals brillen, handschoenen, maskers en helm bij het werken met gevaarlijke voorwerpen.