Wkinl

Hoe je je eigen visvijver bouwen

We graag hun tijd doorbrengen vissen. We houden van de frisse lucht, het erg leuk, en de heerlijke vis. Maar we haten het moeten helemaal naar het dichtstbijzijnde meer gaan. Maar nu heb je niet, met deze methode, je kunt bouwen een van je eigen vijvers in je eigen achtertuin!

Stappen

Hoe je je eigen visvijver bouwen. Het opzetten van een ruimte.
Hoe je je eigen visvijver bouwen. Het opzetten van een ruimte.
 1. 1
  Het opzetten van een ruimte. Aanwijzen van een bepaald deel van uw tuin voor. Dit gebied moet groot genoeg zijn zodat de vis kan zwerven, maar klein genoeg zodat het blijft op uw land (tenzij de buren zijn goed met het).
 2. 2
  Zien of het vuil is geschikt door een klein gaatje en gieten wat water erin. Hoe langer het duurt voordat het water wordt opgezogen, hoe beter. Als de grond niet geschikt is, maak je geen zorgen, kijk op stap 4. Als de grond goed is, verder met stap 3.
 3. 3
  Een gat graven. Dit gat zal uw vijver binnenkort. Het gat dient te nemen van alle of de meeste van de door u beschikbare ruimte.
 4. 4
  Als de grond niet geschikt is voor het water, zet een aantal materialen zoals plastic, zand, een dun laagje beton, enz. Over de onverharde nadat u het gat te graven. Zorg ervoor dat het ziet er mooi en natuurlijk. Als het lijkt slordig of crappy, ofwel doe het over en zorg ervoor dat je de fouten verbergen met oude banden, planten en rotsen.
 5. 5
  Zet in natte grond planten. Veel vis eten natte grond planten in hun natuurlijke habitat. Om hen te verankeren zonder schade aan hun wortels, nemen de wortels in je hand en maak een 'snavel' met uw vingers om hen heen. Zinken uw hand in het bed en open uw vingers daarna. Dit maakt de wortels uitgespreid voordat het deksel vestigt zich over hen. (Dit is dezelfde techniek voor het planten in een tank, trouwens.) Schik ze strategisch zodat ze goede schuilplaatsen. U wilt dat uw baby's in staat zijn om te verbergen van grotere roofdieren die kan en zal ze opeten.
 6. 6
  Voeg water. Er zijn 2 dingen die je hiervoor kunt doen, de eerste is wachten op regen te komen en vul uw gat. Uw tweede optie is om je slang of een emmer te vullen het gat met water te gebruiken. Voordat u uw slang, zorg ervoor dat de pH van het water en alles is in evenwicht. De meeste kraanwater heeft chloor erin om ziektekiemen te doden, maar het doodt ook de goede bacteriën nodig. Aan de onderkant (zand, grind, enz.) houden van wordt mussed, richt je slang in een emmer. Vergeet niet om een ​​lang touw aan die bak, zal je waarschijnlijk niet willen duiken in modderig water voor het wanneer de vijver is vol.
 7. 7
  Laat het water te regelen voordat je in de vis. Zorg ervoor dat je soorten die niet zullen elkaar doden rechts af, en dat zijn allemaal eetbaar. Onder meer schoonmaakmiddelen zoals crawdads (rivierkreeft) naar de bodem schoon te houden, zorg ervoor dat ze hebben veel rotsen te verbergen onder. Voordat u een vis in uw vijver, acclimatiseren aan de nieuwe water. Doe dit door ze in een bad of een emmer met hun oorspronkelijke water, daarna geleidelijk toevoegen van uw vijverwater totdat ze ademen bijna zuiver vijverwater. Netto hen dan en ze zachtjes dumpen in uw vijver.
 8. 8
  Genieten! Gefeliciteerd, je klaar bent, kun je nu gaan recht in uw tuin. Bovendien, als je woont in een gebied waar het wordt onder de 55 graden moet je een wasfles krijgen.

Tips

 • Het gat moet ten minste 5 meter diep.
 • Ga naar de nabijgelegen zee grenzende (betekenis is er geen rivier die naar de buitenkant) vijver of meer om te zien wat voor soort vissen en planten zijn daar, zijn de kansen, die soorten van vissen en planten zijn het beste voor uw vijver, want als het in de buurt het hoort een soortgelijke klimaat en dergelijke.
 • Situeren vijver onder open hemel. Op deze manier kan krijgen regende op, en als uw vijver verdampt, zal de regen te vullen.
 • U zult ook iets om meer zuurstof in het water te houden, zodat u misschien een luchtfilter nodig nodig.
 • Krijgt verschillende vijver vissen en planten vanaf het begin. Meer dan 1 soorten, en meer dan 1 van elke soort. Op deze manier uw vijver zal diversiteit en uw vissen hebben kunnen reproduceren en meer vis. Een goede vuistregel is om minstens 3 broedparen (3 reuen, 3 teven, allemaal volwassen) hebben.

Waarschuwingen

 • Als u niet beide geslachten hebben, kunnen ze niet reproduceren, en na de eerste generatie sterft, zijn de jouwe verdwenen.
 • Dit project zal veel tijd in beslag nemen - verwacht niet dat het moet worden gedaan in een dag.
 • Als je alles wat je vangt uit te nemen, zal er geen meer te reproduceren zijn.
 • U zult een wasfles in de winter nodig hebben of ze zullen sterven
 • Als jij beschermt het gat, gebruik iets dat niet-toxisch voor vissen of ze zullen sterven.
 • Als je niet zet in planten, zal uw vissen niet veel te dekken om hen te beschermen tegen roofdieren. Ook organismen die onder deze planten leven zal voedsel voor uw vissen.

Dingen die je nodig hebt

 • Veel tijd
 • Een werf
 • Een schop
 • Water
 • Zoetwater planten
 • Vis
 • Een liner
 • Een waterpijp als waar u woont het wordt onder 55 graden
 • Grote rotsen