Wkinl

Hoe te verzegelen en vlekken druk behandeld hout terrasplanken

De meeste decks zijn gemaakt van druk behandeld grenen. Hier is hoe u uw dek op zoek naar groot en beschermde.

Stappen

Hoe te verzegelen en vlekken druk behandeld hout terrasplanken. Verwijder vlekken, schimmel en oude afwerking met een commercieel dek reinigingsoplossing.
Hoe te verzegelen en vlekken druk behandeld hout terrasplanken. Verwijder vlekken, schimmel en oude afwerking met een commercieel dek reinigingsoplossing.
 1. 1
  Verwijder vlekken, schimmel en oude afwerking met een commercieel dek reinigingsoplossing. Druk wassen is bijna altijd een must op oudere dekken, maar zeker niet te veel druk te gebruiken. U kunt het hout beschadigen als hij aan staat te hoog. Meestal 1500-2500 PSI is voldoende voor druk behandeld hout. Tussen 1200-1500 PSI voor ceder en redwood.
 2. 2
  Na het reinigen van het hout, laat het oppervlak goed drogen. De meeste coatings vereisen dat het hout droog is voordat toepassing zou moeten zijn. Er zijn uitzonderingen. Thompson's Water Seal Geavanceerd Hout Protectors kan worden toegepast op hout vochtig, dus het is mogelijk om schoon en waterdicht uw dek in een dag. Lees de aanwijzingen op het product dat u gebruikt voor de temperatuur en het weer richtlijnen, droogtijden, enz., en volg ze!
 3. 3
  Kies uw afwerking. U kunt gebruik maken van een olie-basis of water base sealer of beits, vaste of semi-transparant. De beste methode voor het aanbrengen van het materiaal met een borstel of een verf pad op een lange steel, verkrijgbaar bij elke bouwmarkt. De meeste materialen kunnen ook worden gespoten, maar je zal uiteindelijk moeten veel meer product op deze manier. Voor een groot dek, zal spuiten tijd te besparen, maar je moet het materiaal in het hout te poetsen. Dit zal helpen met uniformiteit en zorgen voor een betere zoek baan.
 4. 4
  Afgewerkt.

Tips

 • Er is een mythe dat hout moet "weer" onbehandeld gedurende enkele maanden voordat zij worden behandeld. Dit is niet waar en verlaat het dek kwetsbaar voor beschadigingen. Nieuwe druk behandeld hout moet worden toegestaan ​​om weer voor 30 dagen alvorens te worden behandeld. Sommige producten kunnen direct worden toegepast op nieuwe druk behandeld hout - Controleer het label. Ceder en redwood kan onmiddellijk worden behandeld.
 • Als blanke lak te gebruiken 2 lagen en breng een dun laagje na 6-8 maanden van verwering.
 • Gebruik een duidelijke product met UV-bescherming in zonnige gebieden.
 • Test je deck door opspattend water op. Als het water wordt geabsorbeerd in het hout het heeft weinig of geen afdichting en zal vervallen, tenzij behandeld. Als het water zwembaden in kralen of loopt vanaf het dek het wordt beschermd.
 • Verzegelen het open einde korrels van het hout goed. Dit zal stoppen vocht helpen van het krijgen in het hout.
 • Effen kleur beits zal helpen de levensduur van een oudere dek dat begint te kraken en te controleren. Breng een laag van vaste vlek, laat het dek weer voor een jaar en dan gelden andere jas. Probeer niet de bouw van het materiaal te veel in een keer.
 • Een roller is aan te bevelen boven een sproeier. De laatste zal veel meer sealer consumeren en is moeilijk te controleren.
 • Als er haarscheurtjes / gaten in het hout deze moeten worden gevuld. U kunt dit doen door het toepassen van olie vervolgens met behulp van een schuurblok te lopen over het gebied met een fijn stuk schuurpapier. Hierdoor ontstaat geleidelijk een hout / olie slury die de scheuren vult en verhoogt de schoonheid van hout.
 • Een beetje bleekwater vermengd 50-50 met water is geweldig voor het doden schimmel die kunnen groeien op het dek nadat u Refinish. Als uw dek is het krijgen van een schimmel of groene mos, probeer dan een kleine plek om te controleren op kleur verandert. Gebruik minder bleekmiddel en meer water om de meeldauw en niet bleken te doden uit de kleur. Draag handschoenen, bescherming van de huid en oogbescherming bij het toepassen van bleekwater.

Waarschuwingen

 • Een dek dat veel zonlicht niet te krijgen is meer kans op meeldauw vlekken en groen mos hebben. Dit is een zwarte vlekken of groene schimmel. Proberen om olie gebaseerde producten vermijden als het dek niet een goede hoeveelheid zonlicht krijgen.
 • Druk behandeld hout kan arseen bevatten, moet dus uiterst voorzichtig worden gebruikt bij het schuren van het. Arseen is bekend om kanker te veroorzaken bij volwassenen en kinderen.
 • Gebruik een licht gekleurde vlek als je deck krijgt veel zonlicht. Een donkere vlek maakt het hout heter.
 • Een duidelijke afwerking moet meestal vaker worden behandeld.
 • Gebruik geen lak!
 • Behandeld hout niet in het bezit verf goed, dus vermijd het schilderen.
 • Als het dek is in de buurt van een gechloreerd zwembad, Controleer uw selectie van beitsen en oliën omdat de chloor dampen kan ertoe leiden dat sommige oliën tot ondoorzichtig geworden.
 • Wees voorzichtig bij het gebruik van een sproeier en kit op dekken. De meer dan spray kan de nabijgelegen gras en struiken te doden. Om deze omslag het aangrenzende groen voorkomen met een zeil of kranten.
 • De kit kan lekken tussen de terrasplanken, dus gebruik dekzeilen onder het dek om te voorkomen dat kleuring van een cement pad.
 • BRANDGEVAAR: Voor het verwijderen van lompen, spreidt ze uit te drogen. Warmte van verdamping van afwerking op een stapel vodden kan een steekvlam te starten. Als u gebruik maakt van latex vlek, schoon materiaal met een sopje. Als u gebruik maakt van op olie gebaseerde zeehondenjagers, schoon met thinner of terpentine..