Wkinl

Hoe je deck pieren installeren

Dek pieren ondersteuning van de balken die de balk overspanningen voor een dek te creëren. Dit is het fundament van het dek en als ze niet goed geïnstalleerd zal resulteren in het uitvallen van een deel of het gehele dek. Unlike een betonnen voet die het gewicht van de constructie over een groot oppervlak verdeelt, pieren concentreren de belasting tot een klein gebied. Stabiliteit van de grond-en bodemverdichting zijn erg belangrijk als je bedenkt het gebruik van dit type fundering structuur. Zorg ervoor dat het draagvermogen van uw bodem te bepalen en houden een veiligheidsfactor van ten minste 4.

Stappen

Hoe je deck pieren installeren. Voordat u deze te starten (of een ander) graven project, call 811, een nieuwe, federaal mandaat nationale "oproep voordat je graven" nummer.
Hoe je deck pieren installeren. Voordat u deze te starten (of een ander) graven project, call 811, een nieuwe, federaal mandaat nationale "oproep voordat je graven" nummer.
 1. 1
  Voordat u deze te starten (of een ander) graven project, call 811, een nieuwe, federaal mandaat nationale "oproep voordat je graven" nummer. 811 is gemaakt om mensen te helpen te beschermen tegen onbedoeld raken van ondergrondse nutsleidingen tijdens het werken aan het graven projecten.
 2. 2
  Wees voorzichtig bij het ​​centrum het gat op de positie van de pier. Specificatie voor afstand tussen de pijlers kan gevonden worden in de meeste boeken over dekconstructie. Deze gaten zijn een voet vierkant en een voet diep. De bestaande grond rond het gat moet ongestoord zijn omdat het de zijdelingse steun voor de post. Slechte positionering van het gat resulteert in groter gat en minder steun.
 3. 3
  Dit is het gat afgesloten. Let op de zijkanten verticaal zijn en de onderkant is plat.
 4. 4
  Vul de bodem met ongeveer een centimeter van grind, zand of grind. Dit zal u toelaten om een ​​vlakke ondergrond om de bestrating te leggen op maken. Het absorbeert ook een deel van de uitzetting en inkrimping sommige bodems kenmerkt.
 5. 5
  Compact het grind op de bodem van het gat. Dit is belangrijk om het gewicht van het dek te weerhouden de pieren beneden en creëren zakt in het dek.
 6. 6
  Zet de machine op de bodem van het gat en controleer niveau door een post van met recht afgesneden uiteinden op de machine. Controleer dan het niveau in beide richting op de berichten bovenaan. U kunt ook gebruik maken van een kleine 12 "-niveau op de bestrating. Is dit niet het niveau, voeg meer grind of zand en recompact.
 7. 7
  Zodra de machine is in alle richtingen is het tijd om de pier lengte te bepalen. Dit apparaat is bevestigd aan een steunmuur en een grootboek board is de basis voor de hoogte. Plaats de pier en de staking van een lijn op de pier niveau met de top van het grootboek.
 8. 8
  Gebruik een radiale of hakken zag aan de pieren op lengte gesneden. Dit verzekert een vierkant gesneden waardoor de lichtbundel geheel rust op het uiteinde van de pier. Deze pieren zijn 4 "drukbehandelde dunschiller kernen. Je kan ook gebruik drukbehandelde 4" x 4 "berichten.
  [[Afbeelding: piers7.jpg | center | 500]
 9. 9
  Zodra de pier naar lengte controleer de hoogte wordt gesneden door het leggen van het niveau op het grootboek en de top van de pier.
 10. 10
  Zoek de pier door het meten van twee bekende punten. Gebruik dezelfde punten voor elke pier. Niet meten van pier naar pier. Als men pier is uitgeschakeld, zal u de fout vermenigvuldigen.
 11. 11
  Zodra u de exacte locatie, markeer de onderkant van de pier met een viltstift op de bestrating. Dit zal u toelaten om te verhuizen de pier wordt aangereden of verplaatsen ongeluk.
 12. 12
  Vul zorgvuldig het gat met los vuil totdat het is 4 centimeter diep in het gehele gat. Houd de pier om het vuil te voorkomen dat het wegrijden het juiste locatie.
 13. 13
  Aanstampen zorgvuldig het vuil met een andere pier of post terwijl op de pier om te voorkomen dat bewegen. Het vuil moet comprimeren naar minstens 3 centimeter, en de pier moet stabiel genoeg op te staan ​​haar eigen zijn.
 14. 14
  Vul het overige vuil 4 centimeter per keer en compact. Je moet meer vuil hebben dat de resterende ruimte in de gaten vanwege pier, straatmaker, en grind.
 15. 15
  Gebruik de extra vuil op een hellende kap rond de pier om water te ontmoedigen van het verzamelen in de buurt van de pier te creëren.
 16. 16
  Uw inspanningen moeten resulteren in een level uitgelijnd rustplaats voor de bundel.

Tips

 • Probeer een cutoff zag. Een chop of cutoff zaag kan ook worden gebruikt. Hierdoor kan het snijden plaats te vinden op het dek plaats.
 • Beter lang dan kort. Maak de eerste snede een beetje lang, dan kunt u altijd meer afgesneden. Het is moeilijk om de lengte toe te voegen aan een pier.

Waarschuwingen

 • Ongestoorde bodem. Het grind en bestrating moet rusten op ongestoorde bodem, niet losse vulling of bodem gevuld met gewasresten. Als dit het geval is, graven een dieper gat, compact het goed voordat u opnieuw toevoegen van grind, dan compact is.
 • Je moet alleen drukbehandelde berichten.
 • In een zeer nat gebied, de pieren rotten, zelfs als de pijlers zijn onder druk behandeld. Om dit te voorkomen, in te vullen met cement in plaats van vuil. U kunt ook gebruik maken van metalen steigers met cement vullen inch Metal pieren ook roesten en u kunt in de metalen steigers met wapening en cement toe te voegen aan zijn lange levensduur te vullen.
 • Als je hout pieren gebruiken, beits het hout met beits want het zal dringen in het hout en voorkomen rotten de beste. Prime het hout en verf het voor je installeren. Ik heb ook nog cement rond het maaiveld, zodat het water niet zal verzamelen rond de pier. Waar de pier de grond raakt is waar vocht gravetates aan en ruïnes van het hout.