Wkinl

Hoe maak je een houten omheining bouwen


Hekken maken grote toevoegingen aan een huis. Ze zijn prachtig. Een goed gebouwde houten hek kan veroorloven een zekere mate van veiligheid en privacy. Het zal ook huisdieren van de buren te houden uit de bloembedden.

Stappen

Hoe maak je een houten omheining bouwen. Lay-out een lijn waar het hek moet worden geïnstalleerd.
Hoe maak je een houten omheining bouwen. Lay-out een lijn waar het hek moet worden geïnstalleerd.
 1. 1
  Lay-out een lijn waar het hek moet worden geïnstalleerd. Meestal zal dit langs het pand lijn, dus wees voorzichtig het geen inbreuk zijn op het terrein van de buren, of je zal later verhuist het.
 2. 2
  Bepaal de hoogte van het hek moet worden om uw behoeften te voldoen. Zes voet is normaal voor een schutting, een live voorraad hek vier meter hoog is meestal voldoende, en hekjes zijn vaak drie meter hoog.
 3. 3
  Stel je "end berichten". Dit zijn de posten gelegen aan beide uiteinden en een hoeken langs het hek.
  • Gebruik "post gatengravers" om de gaten te graven.
  • Graaf je een bericht gaten diep genoeg om het hek structuur te ondersteunen. Omdat bodemgesteldheid variëren, en de hoogte van het hek, het type van het schermen, en andere factoren die moeten worden overwogen bij het bepalen hoe diep de post zou moeten zijn, zullen we gebruik maken van 30 centimeter als een mediaan diepte voor de post gaten.
  • Plaats het uiteinde berichten in de gaten, en in te vullen om de berichten met vuil of cement, verpakken het als je dat doet. Controleer de post voor "schietlood" voordat ze volledig zijn gevuld en verpakt, en aan te passen als dat nodig is.
 4. 4
  Trek lijn van een bouwer van het ene uiteinde post naar de andere, op gelijke hoogte boven de grond. Dit zal u toelaten om de tussenliggende gaten in lijn te graven met het hek, en geven u een diepte, zodat de berichten allemaal dezelfde hoogte zullen zijn.
 5. 5
  Leg de post gaten tussen het eind berichten acht meter hart op hart, en het graven van de rest van je gaten.
 6. 6
  Stel de resterende posten, meten op dezelfde afstand van de bovenkant van elk van de rooilijn en sanitair ze als je.
 7. 7
  Verpak de opvulling rond alle berichten stevig.
 8. 8
  Voor een privacy hek, nagel een 2x4 bord (stringers) met 12 of 16d gegalvaniseerde nagels, van post tot post langs uw hek lijn aan de bovenkant, het midden, en over een voet van de onderkant van elke post.
 9. 9
  Spijker de verticale planken, meestal 1x6 ruw gezaagde hout, waardoor er een ruimte tussen elk bord aan elk van de stringers met 8d spiraalvormige shanked gegalvaniseerde nagels.
 10. 10
  Verf de afgewerkte hek met een goede kwaliteit waterdicht sealer. Dit zal meestal ofwel bevatten siliconen vaste stoffen, of lijnzaadolie. Als u van plan op het schilderen van een afwerking verf, stok met een olie gebaseerde sealer, en gebruik een olie op basis van polyurethaan verf of exterieur email voor de finish verf.

Tips

 • 4x4 berichten hebben de neiging om te draaien en vervormen - meer in bepaalde klimaten met een hoge luchtvochtigheid. Een mogelijke manier om dit te voorkomen is om twee 2x4s stevig aan elkaar gespijkerd plaats van een 4x4 gebruiken. De twee platen hebben de neiging om elkaar te stabiliseren, wat resulteert in een post die recht blijft.
 • Bel altijd je stad codehandhaving kantoor om jezelf te informeren over de regels van hekken in uw regio-ervan verzekerd zijn dat regelgeving bestaan, de vraag is alleen wat ze zijn.
 • Gebruik geschikte hout voor je berichten en hekwerk. CCA druk behandeld hout is insecten en rot bestendig. Aromatische Cedar, Juniper en Cypress hout alles weerstaan ​​rot tot op zekere hoogte.
 • Afschuinen van de toppen van berichten of aftopping ze met vinyl of metalen doppen om te voorkomen dat vocht opneemt zal helpen ze te bewaren tot op zekere hoogte.
 • Als u het bouwen van uw hek op het terrein lijn, bespreek het met je buurman voorafgaand aan de bouw, om te bepalen of hij bezwaren en om ervoor te zorgen dat u het eens over eigendom lijnen. Een professionele landmeter kan u helpen met uw eigendom lijnen, als je problemen hebt. U dient dit ook te bespreken met uw code inspecteur, omdat uw stad of provincie kan een woning lijn verklaring vereisen.
 • Weken de bodem van de posten in lijnolie of sealer is een must.
 • CCA behandeld hout is verwijderd uit de markt als gevolg van meldingen van bijwerkingen. Normale ACQ behandeld hout zal doen prima, maar zorg ervoor om daarnaast de behandeling van de begraven delen van je berichten, zoals hierboven vermeld. Ook de hierboven genoemde houtsoorten zijn uitstekend op weerstand rot, meestal net zo duurzaam als behandeld grenen of vuren. De meeste bossen zijn ook gemakkelijk geschilderd, maar moet je een anders resistent hout en / of hout dat is behandeld gebruiken
 • Bel altijd al het nut kantoren om hen om uw tuin te markeren voor hun lijnen, zelfs als u niet beschikt over een aantal utilities (kabel, elektriciteit, gas, telefoon, enz.) of u kunt iemand anders dag verpesten of, eerlijk gezegd, doden uzelf en uw buurlanden.
 • Vinyl hekwerken, palen, en aanverwante materialen beschikbaar die zijn onderhoudsvrij en weersbestendig.
 • Het installeren van een hek op heuvelachtig, of steile land kan lastig zijn. Stel berichten op plaatsen waar de graad of de helling verandert, en het gemiddelde van de hoogte van het hek voor de beste uitstraling. Als uw woning heeft meer dan twee hoogteverschillen, zal een professionele waarschijnlijk nodig zal zijn voor je werk.

Waarschuwingen

 • Controleer in uw jurisdictie voor vergunning eisen voorafgaand aan de bouw van uw afrastering. Verenigingen sommige huiseigenaar zijn er richtsnoeren of verordeningen betreffende hek bouw.
 • Zoek uw nut en / of sprinklerinstallatie leidingen voorafgaand aan het graven van de omheining post gaten. Het kan zijn dat alle nutsbedrijven afzonderlijk bellen om te komen lokaliseren hun lijnen, maar sommige gebieden hebben een gemeenschappelijk nummer te bellen dat werkt voor alle nutsvoorzieningen.
 • Zorg dat u weet waar uw eigendom lijn is voorafgaand aan de bouw van het hek.
 • Dragen wanneer ze nodig zijn veiligheidsbril en handschoenen.
 • Graven postgaten met de hand in harde of rotsachtige bodem kan een uitdaging zijn. Macht gat "vijzels" zijn verkrijgbaar bij gereedschap verhuur winkels, maar ze kunnen gevaarlijk zijn.

Dingen die je nodig hebt

 • Bericht gatengravers.
 • Berichten. Deze kunnen onder druk behandeld 4X4 souther grenen, ceder of andere rot bestendig hout.
 • 2X4 hout, hetzij onder druk behandeld of rot bestendig bossen eerder vermeld.
 • Schutting planken. Deze zijn meestal gesneden speciaal voor omheiningen. Ze zijn vaak "ezelsoren", 5/8 inch dik met 5 5/8 inch breed en twee meter lang.