Wkinl

Hoe je honing bijen

Honingbijen zijn een uitstekende ecologische en esthetische toevoeging aan uw natuurvriendelijke tuin. Met nieuwe geïntroduceerd ziekten nemen van een tol op bijen, zullen ze alle hulp die ze kunnen krijgen van milieuvriendelijke gelijkgestemde tuiniers nodig.

Stappen

Hoe je honing bijen. Maak uw tuin, bijen veilig boven alles.
Hoe je honing bijen. Maak uw tuin, bijen veilig boven alles.
 1. 1
  Maak uw tuin, bijen veilig boven alles. Bijen zijn gevoelig voor pesticiden en andere chemicaliën gespoten en gebruikt in tuinen. Streven naar een pesticide-vrij tuin te hebben en te gebruiken pest-bevrijden remedies die natuurlijke en niet afhankelijk zijn van chemische stoffen zijn. Als je dat doet spuiten planten, alleen doen na zonsondergang, wanneer bestuivers zijn minst actief, vermijd het gebruik van chemische stoffen waarvan bijen schaden en nooit pesticiden mengen omdat hierdoor de neiging om hun toxiciteit verhogen (om insecten, mensen en huisdieren).
 2. 2
  Plant bee-vriendelijke bloemen in uw tuin. Als de bloemen komen in een verscheidenheid van kleuren, focus op blauw en paars, die bijen verkiezen. Onderzoek doen of vraag een plaatselijke kwekerij werknemer voor suggesties en planten die het best gedijen in uw locatie, zoals inheemse soorten trekken meer bijen dan exotische planten. De beste bloemen zal zorgen voor genoeg nectar of pollen. Het is ook belangrijk om cluster bloem soorten bij elkaar, maar tot veel variatie in bloemen zorgen.
 3. 3
  Plant bee-vriendelijke bodembedekker zoals klaver, tijm of kruipend mint. De bijen zoals de bloemen, plus je hoeft niet naar het! Kruiden graag door bijen zijn basilicum, bernagie, Engels lavendel, hysop, marjolein, rozemarijn en de eerder genoemde tijm, maar alleen deze te gebruiken als aanvulling op inheemse planten (nogmaals, vraag uw plaatselijke kwekerij voor inheemse plant suggesties, aangezien deze variëren sterk per regio en land ).
 4. 4
  Landschap met fruitbomen, vooral appelen en kersen. Bijen ook als eucalyptusbomen. Notenbomen, zoals amandelen, zijn ook geliefd bij bijen.
 5. 5
  Plant bee-vriendelijke groenten in uw tuin, zoals pompoen en courgette. Met groenten die bloeien op verschillende tijdstippen van elk seizoen is een zeer goede manier om het aantrekken van bijen.
 6. 6
  Onderhouden open ruimte als bijen natuurlijk liever weide habitats.
 7. 7
  Bieden beschutting zoals rottende vegetatie en stompen voor de bijen om een bijenkorf en onderdak voor de winter te maken.

Tips

 • Planten die bijen trekken vaak kolibries en vlinders ook.
 • Maak bee broedgebieden als je graag voor bijen wonen in uw tuin bent. Het type nest zal afhangen van welke bijen bezoek aan uw tuin - hommels, grond nestelen of holte / hout nestelen bijen.
 • Bijen als ondiepe plassen water, bieden een aantal voor hen, maar vernieuwen regelmatig om stagnatie te voorkomen en houdt een horloge uit voor muggenlarven - u niet wilt dat een ander probleem te maken!
 • In plaats van het gebruik van bestrijdingsmiddelen, gebruiken natuurlijke bestrijding eters, zoals spinnen en lieveheersbeestjes, plukken uit plagen met de hand en natuurlijke bestrijdingsmiddelen gemaakt van planten.
 • Zoek een lokale imker en zien of hij of zij zou willen om hun bijen foerageren op uw woning.

Waarschuwingen

 • Heb bijen niet lastigvallen op hun nest.
 • Als u of een familielid heeft een bij allergie, uiterst voorzichtig zijn. Overweeg niet het maken van alle inspanningen om bijen te trekken of de allergische persoon nemen extra voorzorgsmaatregelen, zoals het dragen van schoenen, niet gaan in de buurt bee-aantrekken van struiken of planten en het dragen van een epi-pen - dit is goed te doen, mits de allergische persoon gedraagt ​​verantwoord.
 • Zodra er meer bijen aanwezig zijn op uw eigendom, wat voorzichtiger over je bewegingen, vooral het lopen op blote voeten of wandelen tussen de bloemen.
 • Vermijd suiker water, stroop of poedersuiker uit voor bijen voeden. Bijen moeten gezonde bronnen van voedsel, niet vervaardigd zoetheid.

Dingen die je nodig hebt

 • Geschikte planten, bijvoorbeeld, zie de lijst gegeven bij het ​​Melissa Garden: http://www.themelissagarden.com/TMG_Vetaley031608.htm maar uiteraard gebruik van lokale lijsten die relevant zijn voor uw omgeving vast te stellen welke inboorlingen zijn best
 • Water
 • Nestplaatsen (optioneel)