Wkinl

Hoe de zorg voor een huisdier varken

Varkens zijn een stuk schoner dan mensen denken en ze maken super huisdieren. Ze zijn zeer intelligent en kunnen zeer gehoorzaam geworden. Ze kunnen zindelijk en leiband opgeleid, net als honden, maar ze hebben unieke zorg eisen die je moet voorbereid zijn.

Stappen

Hoe de zorg voor een huisdier varken. De plaatselijke regelgeving om ervoor te zorgen dat het houden van een varken legaal is in uw buurt.
Hoe de zorg voor een huisdier varken. De plaatselijke regelgeving om ervoor te zorgen dat het houden van een varken legaal is in uw buurt.
 1. 1
  De plaatselijke regelgeving om ervoor te zorgen dat het houden van een varken legaal is in uw buurt.
 2. 2
  Zorg ervoor dat u de middelen om een varken gezond en gelukkig te houden.
  • Varkens zijn heel sociaal, dus je moet in staat zijn om tijd te besteden interactie met het varken, en je moet in staat zijn om jezelf te laten gelden als de leider (net als met honden) of anders je zult eindigen met een verwende, opdringerig en eventueel agressieve varken, die gevaarlijk kunnen zijn voor kinderen. Overwegen om twee varkens zodat ze elkaar gezelschap, ook.
  • Vergeet niet dat varkens zijn erg slim en nieuwsgierig. Zodra ze leren hoe ze iets (trekken het tapijt, het hek deur te openen, enzovoort) zullen ze niet vergeten te doen, en je moet een stap voor te blijven. Ze kunnen ook heel sneaky, niet in tegenstelling tot een peuter die zal proberen om u te manipuleren om hun zin te krijgen. Het is belangrijk om hen bezig en gestimuleerd te houden, of anders kunnen ze destructief worden als vervelen.
  • Varkens moeten een gebied buiten waar ze hun wroeten instinct kunnen uitoefenen.
  • Denk aan de levensduur van een varken en de daaraan verbonden kosten. Varkens kunnen tot 20 jaar wonen, en zij zullen eten, regelmatige vaccinaties, en hoef en slagtand afwerking nodig, naast het feit gesteriliseerd of gecastreerd. Als je beweegt, zult u in staat zijn om het varken mee te nemen?
 3. 3
  Vaststellen of de aanschaf van een varken van een gerenommeerde fokker. Een biggetje uit een dierenwinkel of boerderij lijkt misschien leuk, maar het kan ook veranderen in een ongezonde en unsocialized nachtmerrie. Bezoek faciliteit van de kweker en vragen aan de ouders van de toekomstige biggen (de vader en de moeder) te zien, zodat u kunt hun temperament beoordelen en weten wat te verwachten met de jouwe.
 4. 4
  Hou van je varken. Varkens, zoals de meeste dieren, genieten van de interactie met hun 'persoon' en het is niet ongebruikelijk om een ​​varken liggen voor een buik kietelen zien.
 5. 5
  Zorg ervoor dat ze toegang hebben tot een modderpoel om de juiste regulering van de lichaamstemperatuur, vooral bij warm weer zorgen omdat ze niet zweten en dit is de enige manier dat ze koel kunnen blijven hebben.
 6. 6
  Wees voorzichtig van de vrije uitloop-methode als ze 'root' en kan een redelijk groot gebied om te zetten in een geploegde akker in een mum van tijd.
 7. 7
  Zorg ervoor dat ze toegang hebben tot overvloedig begrazing toegestaan ​​en worden gevoed met een gevarieerde en bevredigende voeding dan is het probleem van de beworteling kan worden verminderd.
 8. 8
  Laat een gevarieerde voeding. Zij zullen genieten van een verscheidenheid aan groenten en fruit. Geef nooit uw varken varkensvoer bestemd voor een geslacht varken of andere boerderijdieren.
 9. 9
  Zorg ervoor dat ze hebben hun eigen droge en beschutte slaapplaats plek waar ze kunnen genieten van hooi als hun beddengoed. Biggen ingraven in een diepe nest van hooi om warm te blijven. Een volwassen varken zal tevreden zijn met houtkrullen (geen zaagsel).

Tips

 • Ik heb niet geprobeerd om meer dan dit te leren, maar ik denk dat met geduld en positieve beloning veel meer mogelijk zou zijn.
 • Leer hem om te reageren op zijn naam en eenvoudige commando's als 'nee' en 'uit' zijn makkelijk te leren.
 • Probeer te onthouden dat het moeilijk kan zijn om een ​​varken te zoeken vanwege de conformatie van zijn nek dus dit in gedachten te houden als je verwachten dat hij naar te kijken, of zie iets.
 • Leer uw varken als je je hond zou doen.

Waarschuwingen

 • Varkens krijgen vaak eenzaam en hebben nog een varken om gezelschap te houden, denk je misschien dat je genoeg, maar soms, je bent niet.
 • Het zou veel vriendelijker twee varkens houden dan een. Life laat zelden ons om constant metgezellen om onze huisdieren en eenzaamheid is een onvriendelijke lot.
 • Een biggetje is een charmant en klein ding, maar een volwassen varken kan enorm zijn en tenzij verstandig behandeld agressief en dus gevaarlijk zou kunnen worden.
 • Vermijd het starten van een regime van de zorg voor de biggen die onmogelijk is om verder te gaan voor de volwassen varkens. Het zal moeilijk worden voor hem om te begrijpen waarom de dingen moeten veranderen.
 • Vergeet niet dat zeugen biggen gemakkelijk kunnen produceren in de tienerjaren per worp dus zorg ervoor dat je twee van hetzelfde geslacht, of dat een jongen werd gecastreerd hebben. Het wordt niet aanbevolen om een ​​mannelijk varken dat ouder is dan een week of twee castreren.
 • Zonder de juiste verzorging van uw varken kan zeer gevaarlijk zijn, vooral als verkeerd behandeld of misbruikt SAMEN MET EEN DIER