Wkinl

Hoe maak je een yugioh dek die bij u past te bouwen

Deze gids moet u helpen Yugioh spelers om de perfecte dek voor u op een dag vormen. Dit artikel is geschreven in de veronderstelling dat je al wat Yugioh kaarten en enige ervaring hebben in het spelen.

Stappen

Hoe maak je een yugioh dek die bij u past te bouwen. Bepaal je speelstijl - Dit is belangrijk, omdat het bepaalt hoe mensen zouden naar je kijken als een duellist.
Hoe maak je een yugioh dek die bij u past te bouwen. Bepaal je speelstijl - Dit is belangrijk, omdat het bepaalt hoe mensen zouden naar je kijken als een duellist.
 1. 1
  Bepaal je speelstijl - Dit is belangrijk, omdat het bepaalt hoe mensen zouden naar je kijken als een duellist. Bent u een uitslag duelist die snel zou roepen, aan te vallen en activeer kaarten? Of bent u de diepe denker die zou analyseren je hand en in het veld alvorens een verhuizing? Of misschien de duellist die kaarten uit het spel zou verwijderen zodat je tegenstander ze opnieuw kan gebruiken? Rekening houdend met deze zou helpen bij het kiezen van een dek archetype.
 2. 2
  Kies je deck type-een thema-dek, of een die een specifiek thema van de kaarten volgt. Hebben nooit een dek met te veel kaarten erin. Dit wordt aangeduid als kaart salade, en je zal niet tekenen delen van combo's.
 3. 3
  Kies je deck basis - ik zou eerder aanraden een thema-dek, want de kaarten zijn minst waarschijnlijk gebanned, wat resulteert in zeker Afspeelbaarheid. Raadpleeg de tips voor een link over archetypen.
 4. 4
  Kies je monsters - Als je eenmaal weet wat dek je wilt spelen, en hoe je wilt spelen, kies je basis monsters. Elk archetype zal minstens 10 belangrijkste monsters. Zodra je ze hebt gezet in een lijst met kaarten die je wilt, voeg de juiste ondersteuning. Houd dat voor ongeveer 18 kaarten, tenzij je het echt nodig hebt, zoals in het geval van misschien wel de Elemental Heroes.
 5. 5
  Controlehoeveelheid - U moet beschikken over:
  • LV 1-4: Ongeveer 12
  • LV 5-6: Rond 4
  • LV 7-8: Ongeveer 1 of 2
  • LV 9 en boven: nooit meer dan 2, afhankelijk van het dek. Sommige dekken kunnen en moeten alle hoge monsters. In feite malefics zijn een Arcanetype met slechts monsters hoog niveau met de twee belangrijkste zijn level 10. Ze zijn gemakkelijk op te roepen hoeft alleen de nonmalefic vormen, en een veld spreuk.
 6. 6
  Kies je spreuken - Nogmaals, ongeveer 1/3 van de 12 spreuken in je deck zou zijn voor monster support / combo. De rest zou worden toegeschreven aan favorieten en nietjes. Voeg ze toe aan je lijst als je eenmaal hebt besloten.
 7. 7
  Kies uw traps - 10 vallen, niet meer, niet minder, voor elk deck type. De enige uitzondering is voor dekken die afhankelijk zijn van vallen, zoals dekken, die veel zwakke monsters hebben. Onder deze, moet 3-5 ondersteuning voor je deck type te zijn, en de rest moet nietjes zoals Mirror Force, Sakuretsu Armor, en Trap Hole zijn.
 8. 8
  Leg je kaarten en zorg ervoor dat ze werken goed samen. Zijn er geen te gebruiken als u kaarten die samen doen werken niet goed. Een lijst van de kaarten die je nodig hebt om je deck te verbeteren en maken het uw bedrijf om die kaarten te kopen. Bekijk de kaarten uw gemeenschappelijke tegenstander speelt. Voeg ook een aantal generieke kaarten in je gangboord dat je later kunt gebruiken, tussen duels.
 9. 9
  Ga de kaarten - Nou, naast je moet de kaarten die je nodig hebt. Ga altijd naar de lokale kaart winkels en vragen rond voor de handel deals, of singles.
 10. 10
  Krijg het spelen met vrienden en lokale spelers voor de lol en om meer over het dek, zoals te vinden in om het de zwakke punten te vinden.
 11. 11
  Na een paar meer games, is het tijd om zwakheden van je deck te dekken en exploiteren's sterke punten, en wijzig deze met nieuwe ondersteuning kaarten. Gedurende deze tijd, moet je al hebt genomen uit ten minste 5 kaarten, en vervangen door iets nuttiger.
 12. 12
  Vervolgens herhaal het proces van het spelen en wijzigen, en nooit bang zijn om een perfecte dek hebben. Een dek moet steeds wisselende, met nieuwe kaarten elke week van de gameplay.
 13. 13
  De helft van je deck moet worden gemaakt van monster kaarten. Een monster kaart voor elke spell / trap in je deck. Dit is een goed uitgangspunt. Je zult waarschijnlijk eindigen met een paar meer monsters dan 20.
 14. 14
  Kies uw decks. Structuur dekken zijn goed voor kaarten die samenwerken en van hetzelfde type, maar ze niet synchroon of tuner monsters hebben. Starter decks hebben veel verschillende soorten kaarten en tuner / synchro kaarten. Booster packs hebben kaarten die niet bij elkaar werken, dus krijgen ze bij uw lokale winkel, want als je ze koopt in de winkel, op de achterkant van de verpakking, het zal u vertellen wat verscheidenheid van kaarten is het geven van je. De andere optie zijn websites die elke verpakking te verkopen van de eerste tot de laatste, wat betekent dat u zult alles vinden. Ook verkopen ze singles van elke kaart. Dit stelt u in staat om kaarten die kunnen worden buitengewoon zeldzaam krijgen. Het is niet altijd goedkoop, maar als er een kaart die je absoluut nodig hebt, het werkt.
 15. 15
  Je moet over 13 niveau 4 of lager monsters. Ze komen in drie hoofdtypen-Normal Monster, Effect Monster, en Tuner monster. Evenwicht elk type, zodat er ongeveer meer Normal en Effect Monster-kaarten (zoals 8 of 9) tot ongeveer 4-5 Tuner monsters.
  • Normaal, Geel bordered non effect monster kaarten zonder een bijdrage moeten hebben 1600 of meer aanvallen.
  • Effect monsters aanval kan variëren, maar zorg ervoor dat hun effect helpt u. Flip effect monsters kunnen zeer goede effecten, zoals het toebrengen van schade aan je tegenstander op basis van specifieke soorten kaarten je tegenstander heeft op het veld, of vernietigen van monsters, zoals de Oude Vindictive Magician hebben. Het goede aanval voor een niveau-4 of lager effect monster is 1600 of meer (tenzij het een flip monster, doet hun aanval en verschil niet uit) Als ze direct kunnen aanvallen, of laat een ander monster krijgen een grote hoeveelheid van de aanval, het doet niet uit wat voor aanval / verdediging punten ze hebben. Sommige kunnen niet worden vernietigd als het monster een bepaalde aanval, goed voor defensiepositie monsters, en sommige kunnen aantasten / meermaals verdedigen. Dit zijn grote monsters. Schild Wing, die slechts 900 verdediging heeft, kan twee keer per beurt verdedigen en niet krijgen vernietigd.
  • Kaarten met een eerbetoon hebben minstens 2.300 aanval. Hebben 4 of minder van deze. Het hangt af van de kaart en het dek. Sommige Arcanetypes, evenals niet-Arcanetype gebaseerde kaarten, zijn een eerbetoon niveau vijven of zes met een lager dan die aanval en kan zeer nuttig zijn. Bijvoorbeeld Reeze Wervelwind van Gusto heeft slechts 1900 ATK, en toch is ze de beste Gusto na Sphreez, want ze schakelt een kaartje aan jouw kant van het veld met een tegenstander een monster, en als ze sterft je nog altijd het monster je verwisseld met.
  • Kaarten met twee hommages moet minstens 2.600 aanval. Vul de rest van je monster card sectie van uw dek met deze kaarten.
 16. 16
  Trap kaarten zijn nuttig, maar vooral degenen die aanvallen te voorkomen van vijandelijke monsters. Je moet ongeveer 6 of meer van deze val kaarten, en enkele voorbeelden zijn Scrap Iron Scarecrow, Negate Attack en Sakurestu Armor. Betoverende Circle en Wiel Nightmare's voorkomen dat het monster uit te vallen, zolang het op het veld. Uw stijl doet hoewel, het is echt aan hoe je speelt.
  • Je moet over tien val kaarten, en dus kies vier anderen die ook u zullen helpen in het spel.
 17. 17
  Reguliere spell cards dienen ofwel vernietig vijandelijke monsters, schade aan je tegenstander toe te brengen, en moet laat je monsters krijgen grote hoeveelheden aanval. Je moet ten minste 7-10 van deze. Tegenwoordig ook speciale opsomming spreuken zijn bijna verplicht voor het krijgen van hoog niveau monster uit. Zelfs een tributes zijn bijna onmogelijk als je alleen maar normaal te roepen om te winnen, omdat deze uit te dagvaarden is een keer per beurt voorvallen. Dus u kunt uw lage niveau eruit te komen en het zal waarschijnlijk sterven voordat je volgende beurt, dus je moet naar een andere roepen en op dat moment je vrij veel geschroefd.
  • Er is ook een soort genaamd Quick-Play Spell kaarten. Ze hebben een bliksemschicht symbool naast het woord "Spell Card," gedrukt op de kaart. Je moet 3-5 van hen, omdat ze kunnen worden gebruikt op de beurt van je tegenstander. Boek van de Maan is een veel voorkomende Quick Play spreuk.
 18. 18
  Test je deck tegen een harde tegenstander, maak dan je deck sterker door het kopen van kaarten meer en niet kopen, tenzij dat nodig is.

Tips

 • Frequent uw lokale TCG kaart winkels aan vrienden, handel kaarten te maken, en nieuwe technieken leren.
 • Probeer uw dek wijzigen totdat je slaagt.
 • Goede dekken niet maken een goede duellist. Goede vaardigheden en goede decks maken een goede duellist. Oefenen en oefenen wat meer.
 • Praktijk altijd wanneer mogelijk, en vind gebreken in je deck, en beetje bij beetje wijzigen. En nooit bang zijn om het onmogelijke limiet genaamd 'Perfect' te bereiken. Het spel wordt steeds veranderende, en zo zal het dek u gebruikt.
 • Tenslotte nooit uw geduld verliezen; onderhouden een goede omgangsvormen in duels. Een duel is gewoon een spel, om plezier, laat stress hebben, ontspannen, genieten, vrienden te maken, en helaas, geld uitgeven!
 • Werk jezelf op de verboden kaarten.
 • Sommige kaarten zijn geweldig, maar als je niet weet hoe ze toe te passen meteen bewaar ze in je gangboord te gebruiken nadat je een gevoel krijgen voor je tegenstanders deck. Bijvoorbeeld: "Verbod" kan ontmantelen vele strategieën, maar als je niet weet wat te verbieden het zou een dode gelijkspel.
 • Vergeet niet synchro monsters, zoals ze ook goed kunnen zijn, zoals Black Rose Dragon, die goed in een draak of brand dek zou zijn.
 • Probeer die begint met een structuur dek en verschillende booster packs (Dragunity Legioen, Stardust Overdrive, en Verborgen Arsenal 3, enz.)
 • Gebruik de onderstaande link voor stap 3: http://yugioh.wikia.com/wiki/Archetype
 • Probeer Fusion Kaarten die overeenkomen met de kaarten in je deck te krijgen
 • Houd altijd uw dek in evenwicht, houd je deck bijna 40 kaarten en kaarten die samenwerken in het dek als de Marik Gravekeeper Deck bijvoorbeeld toe te voegen. U kunt monster bijna elke Gravekeeper's te krijgen en het heeft ook Necrovalley. Dan moet je andere kaarten die u of uw tegenstander spel-plan van invloed zijn. Willen krijgen Gravekeeper's Monster + Necrovalley + Elke kaart die bevoegdheden up Dark Monsters = Great Strategy! Onthoud: Krijg kaarten die werken als een team, zal dit helpen. Probeer op zoek naar kaarten met dezelfde naam als "Elemental Hero" of "Dark Scorpion" of enz. en krijg Spells, Vallen, en Fusies die werken met hen en je zult hard zijn.

Waarschuwingen

 • Nooit toevlucht tot bedrog. Heb kaarten niet stelen, stelen is nooit de weg te gaan. Als je steelt mensen zullen uiteindelijk ontdekken dat hun kaarten werden gestolen.

Dingen die je nodig hebt

 • Contant
 • Kaarten
 • Vrienden