Wkinl

Hoe maak je een vlieger te maken van een plastic zak

Wilt u uw eigen vlieger maken thuis, voor bijna geen kosten? Hier is hoe het te doen.

Stappen

Hoe maak je een vlieger te maken van een plastic zak. Zoek een plastic boodschappentas.
Hoe maak je een vlieger te maken van een plastic zak. Zoek een plastic boodschappentas.
 1. 1
  Zoek een plastic boodschappentas. Het hoeft niet zo te zijn enorm - een die standaard formaat werken.
 2. 2
  Vouw de plastic zak in verticale richting. Zorg ervoor dat het is plat, en zelfs.
 3. 3
  Knip de vlieger vorm. Hier zijn de bezuinigingen u nodig heeft voor uw kite:
  • Snijd de bodem van de zak. De positie van uw schaar 2 of 3 inches (5 of 7,5 cm) van de bodem, en snijd zodat alle bunchiness wordt verwijderd.
  • Snijd de zak in het midden van de basis direct naar het midden van de zak.
  • Maak een snede van het centrum van de tas terug naar de kudde, op ongeveer een hoek van 45 graden.
 4. 4
  Sla de sectie die het grootste deel van de vouw omvat en zet apart van de rest van de tas. Leg de stukken plat. Je moet over 2 onregelmatige vijfhoeken.
 5. 5
  Snij twee stokken. Een stok moet zo lang als de lengte van de vlieger, van boven naar beneden. De andere stok moet net iets langer dan de breedte van de vlieger worden, van rechts naar links.
 6. 6
  Tape het langer vasthouden aan het verticale midden van de kite. Tape de bovenkant (bij het uiteinde van de vlieger) eerste. Voordat u het onderste deel tape, strek de plastic een beetje en dan tape de stok op de bodem.
 7. 7
  Tape het ene uiteinde van de kortere zich aan de linkerhoek van de vlieger.
 8. 8
  Buigen de horizontale stok. Dat is, buig het enigszins richting de bovenhoek van de kite, zodat de bocht als het beweegt van links naar rechts. Tape de rechterhoek.
 9. 9
  Tape de twee stokken samen. Waar de stokken steken, gebruik dan een beetje tape om het gebogen gedeelte hechten aan de verticale stok.
 10. 10
  Snijd de extra plastic in reepjes en samen te binden. Dit zal de staart van je kite te zijn, en het moet uiteindelijk een paar meter lang (of een meter, te geven of een beetje). Je zou kunnen gebruiken verschillende kleuren om meer flair aan je staart toe te voegen.
 11. 11
  Tape ene uiteinde van de staart aan de onderkant van de vlieger.
 12. 12
  Snij twee kleine gaatjes in de kunststof. Gebruik een puntig voorwerp een gat bij de kruising waar de twee stokken voldoen alsmede aan de onderkant.
 13. 13
  Knip een stuk touw 1 voet (30cm) in lengte. Sluit een uiteinde van de snaar aan de kruisende stokjes aan de andere zijde van de kunststof. Binden stevig. Doe hetzelfde met het andere uiteinde. Nu heb je de "hoofdstel".
 14. 14
  Wordt met een gat in het dilemma op hetzelfde niveau als het snijpunt van de stokken. Uitlijning door aan de draad naar een kant te zien of de knoop is naast (niet boven of onder) het snijpunt.
 15. 15
  Beslissen waar een lus binden in het hoofdstel lijn. Wanneer u zich buiten, houd het hoofdstel touwtje tussen je duim en wijsvinger, zodat de vlieger probeert te vliegen uit je hand. Begin in het midden van het hoofdstel en geleidelijk beweeg je vingers omhoog in de richting van de kruising. Op een gegeven moment, zal de invalshoek gelijk hebben en de vlieger zal best vliegen, dus dit is waar je wilt een lus binden in het hoofdstel lijn. Deze lus moet omhoog omlaag verplaatsen of afhankelijk van de windsnelheid, dus je moet de locatie voor elk vliegen sessie passen.
 16. 16
  Snijd meer string (tot 20 meter, of 6 m, lang) en bind het aan de teugel.
 17. 17
  Vlieg de kite. Te vliegen, gooien gewoon de kite en trek de string als als je vissen. Verleng de string terwijl je dit doet. Het kan nodig zijn om deze hulp te geven in de lucht te krijgen door het draaien van een beetje. Zo ja, controleer dan of de grond vooruit vrij is van obstakels als je bent waarschijnlijk op zoek als je dit doet en niet te concentreren op de grond.

Tips

 • Wees voorzichtig van verhuur van de snaar te snel. Je kite is meer kans op plaatsen het moet niet gaan (en verstrikt raken in dingen) als je het te lang een te gaan "leiband."
 • Je wilt niet te vliegen in de "wind schaduw" van gebouwen of bomen - ze maken "hobbels" in de wind die je kite duik of een draai kan maken. Glad wind is het beste. De beste plaats om een ​​vlieger vliegen is een brede, winderige plaats zonder obstakels boven.
 • U kunt verschillende soorten touw, zoals touw (krijgen de dunste soort mogelijk), vislijn, of ambachtelijke string. Gebruik geen zware snaar.
 • De wind is meestal sterker is hoger, dus als je kunt laten meer string en hebben iemand te helpen lanceren het voor u, het zal sneller stijgen en krijgen in de goede lucht.
 • Dit ontwerp is zeer licht van gewicht. Elke lichte wind zal de kite wobble en laten vliegen. Als de vlieger is niet goed en wiebelt of duiken vliegen, moet u de uitlijning van de teugel te controleren.
 • Als de vlieger is niet goed vliegen, hechten meer staart of verwijder enkele.

Waarschuwingen

 • Kijk uit voor hoogspanningsleidingen.
 • U moet zich bewust zijn van de weersomstandigheden tijdens uw tijd van het vliegverbod. Heb je kite niet vliegen als het aankomende weer gaat regenachtig te zijn of als u niet wilt in het gevangen worden, evenmin de kite.
 • Kijk uit voor kleine kinderen, terwijl het maken van de vlieger. Baby's en jonge kinderen kunnen gemakkelijk stik met plastic zakken. Zorg er ook voor dat ze geen maaisel of kleine stukjes plastic inslikken.
 • Als de vlieger verstrikt raakt in een elektrische draad, probeer dan niet om het te krijgen. Je zou kunnen krijgen geschokt. Probeer niet om een ​​boom te klimmen om een ​​verloren vlieger ofwel krijgen. Het is veel veiliger als de vlieger verstrikt raakt op het punt dat je kunt bereiken zonder klimmen.
 • Vlieg niet je kite als de wind is te sterk voor de kite te hanteren. Het zou krijgen vernietigd!

Dingen die je nodig hebt

 • Plastic zak (lichtgewicht)
 • Dunne, buigbare stokken
 • Een paar meter van de string
 • Schaar
 • Sterke, transparante tape
 • Extra kunststof (voor de staart)