Wkinl

Hoe maak je een water bong gebruiken

Op het eerste gezicht een water bong kan verwarrend lijken, oorspronkelijk uitgevonden in de late jaren 1800 is een gepatenteerde versie kunt u vinden op Europa Patent nummer 3.863.646 Kahler 4 februari 1975. Met behulp van een water gefilterd apparaat is een van de schoonste, meest vloeiende en gezondste manieren om tabak of andere rookbaar producten roken.

Stappen

Hoe maak je een water bong gebruiken. Vul je bong met koud water.
Hoe maak je een water bong gebruiken. Vul je bong met koud water.
 1. 1
  Vul je bong met koud water. Koud water zal afkoelen van de rook, zodat meer kan worden ingeademd. Sommige gebruikers verkiezen het vullen van hun waterpijp met ijs, en vervolgens het toevoegen van net genoeg koud water, zodat de bong maakt een borrelend geluid bij inademing door. Sommige gebruikers geven de voorkeur zeer heet water, omdat de stoom helpt om vocht in de longen. Het uitdrogend effect van rook, niet de hitte van de rook, is de belangrijkste reden waarom mensen hoesten tijdens het gebruik van een water bong.
 2. 2
  Controleer uw waterstanden! Zorg ervoor dat het water niet te hoog. Het moet laag genoeg zodat het niet morsen uit de carb als je bukken om een ​​hit te nemen. En het moet diep genoeg zijn om de rook volledig te reinigen zijn, minstens drie centimeter boven de bodem van je slider moet doen. Hoe meer water dat het oppervlak van de rook raakt het gladder.
 3. 3
  Pak je bowl. Zorg ervoor dat het niet zo vol dat je roken materiaal uit zal vallen van je kom. Meestal moet u uw materiaal pakken om een ​​mediumdichte consistentie. Je wilt zo veel materiaal in je kom halen mogelijk terwijl nog steeds in staat om de lucht te trekken door het met elkaar inhaleren.
 4. 4
  Plaats uw mond tegen de opening, de vorming van een afdichting met je lippen. Zorg ervoor dat de gehele opening bedekt is, anders zult u niet in staat om alle rook trekken.
 5. 5
  Pak de bong, die de carb met een hand. De carb is een klein gat ergens op uw waterpijp, normaal aan de zijkant.
 6. 6
  Neem plaats en laat de waterpijp op je borst / buik
 7. 7
  Houd de aansteker tot je kom en tegelijkertijd inademen. Uw kamer moeten vullen met dikke rook. Adem in totdat je een voldoende hoeveelheid rook is de kamer gevuld. Ontdek de carb. Inhaleer de rook. Adem alle rook in je longen. (Zorg ervoor dat je duidelijk van ALLE rook, geen van je vrienden wilt uw muffe rook inhaleren!)
 8. 8
  Houd uw adem. Probeer de rook in zes seconden ingedrukt op de meeste, is tachtig procent van de rook geabsorbeerd op contact en de rest wordt dan geabsorbeerd ongeveer vijf seconden. Als het je eerste keer, zorg ervoor dat u uw hoest te onderdrukken. Het is normaal dat nieuwe bong gebruikers om extreem hard hoesten, dus klaar voor. Normaal gesproken zal vijf seconden goed voor de meeste rokers mengsels zijn. Langzaam uitademen totdat je geen rook meer uit je longen.
 9. 9
  Ontspan en geniet van uw rook!

Tips

 • Weet de waterpijpen in je mond (zoals de foto) niet gezet, maar vormen een afdichting met je lippen.
 • Alsjeblieft, niet je mond op de bong zoals aangegeven in de afbeelding, eenvoudigweg vormen afdichting met je lippen.
 • Passeren altijd de aansteker met de waterpijp aan de volgende persoon om zeker te houden van het te houden.
 • Als je voelt een hoest komt, trek je mond weg van de bong. Hoesten in de waterpijp met de glijbaan nog in de schuif (en uw roken mix) vliegen te sturen.
 • Als je merkt dat je longen zijn verwoest van een Toke en u bent in pijn, neem een paar keer diep adem (hoewel zeer pijnlijk) en het zal de pijn wegnemen en het gemak na enkele ogenblikken. Re-verfrissende je longen is de sleutel tot het vermijden van hoest en pijn.
 • Als roken met andere mensen, is het niet aangeraden dat je in je mond zet de bong
 • Als je dat doet hoesten en je merkt dat je het gevoel alsof je gewoon zoog op het verkeerde eind van een vlammenwerper, nadat je frisse lucht in je longen, als je keel is nog steeds branden, meestal iets zoete drinken zal helpen. Koel en niet-koolzuurhoudende best. De open blikje frisdrank die is in de koelkast sinds afgelopen nacht werd gewoon je beste vriend.
 • Ongewijzigd en ranzig water kan vrij een onaangename geur als u deze langere tijd te genereren. Om uw bong mooie-proeverij en glad te houden, schoon met een eenvoudige mix van zout (grof zout bij voorkeur) en Ontsmettingsalcohol Salt> (isopropylalcohol 90-100%). Een paar shakes en een geniet zullen alle hars oplossen. Dump deze oplossing in het toilet en spoel meteen, of de hars zal vasthouden aan het oppervlak van de toiletpot. Zorg dat u uw bong grondig spoelen voordat het vullen weer roken.
 • Een waterpijp is een geweldige manier voor een nieuwe roker om te proberen het roken. Echter, er rekening mee dat u niet zult willen inhaleren zo lang of zo hard als ervaren rokers, omdat dit kan leiden tot een aanval van vervelende, borst-splitsing hoesten.
 • Als u hoest in de bong, kan u water op de vloer of op jezelf morsen bong. Als je het morsen op de vloer, zal het vlekken en laat een geur.
 • Door op je aansteker (metal) plat op de glijbaan, waardoor het bijna luchtdicht zal u helpen trek de overige bits van je mix.
 • Doe een paar druppels melk in het water. Dit legt een vlies rond het glas verhindert hars plakken aan de zijkanten van het glas, en vermindert hardheid. Spoel dit uit elke drie tot vier dagen.
 • Gebruik een dunne stok, bij voorkeur een opengevouwen paperclip te stoken de resterende verstopt stukjes product en as uit de dia na gebruik, waardoor het makkelijker en soepeler voor de volgende persoon.

Waarschuwingen

 • Wees nooit degene die klopt over de waterpijp en morst de bong water. Het water ruikt afschuwelijk en is extreem moeilijk om eruit te komen, vooral uit tapijten.
 • Hoesten op een waterpijp is een van de slechtste ervaringen in de wereld: het voelt alsof je keel gaat in vlammen op (niet te vergeten schaamte voor vrienden) VERMIJDEN hoesten.!
 • Hoesten nooit terwijl je mond is nog steeds op de bong. Je zal uiteindelijk het krijgen van uw mengsel nat, en al uw vrienden zullen boos op je zijn.
 • Deze pagina verwijst naar hen als waterpijpen want dat is wat ze beter zijn bekend als. Echter, verwijzend naar een waterleiding als een waterpijp geeft meestal het wordt gebruikt voor marihuana, wat illegaal is. Proberen te krijgen in de gewoonte van het noemen het een waterpijp in het openbaar en zeker als je het kopen van een. Als je loopt in een rook winkel vragen om een ​​waterpijp, zijn de kansen goed je krijgt geschopt, ongeacht wat je eigenlijk gebruikt voor. Noem het een waterpijp.
 • Indien mogelijk, gebruik verse schoon water voor het roken van uw product elke keer. Hergebruik van vuil water verslaat het doel van een waterpijp. De waterpijp is uw filter - het schoon te houden.
 • Hoeft het water niet drinken, het is absoluut walgelijk en verslaat het doel van het roken met een in de eerste plaats.
 • Zelfs als je een eco-vriendelijke persoon, moet je niet je reinigingsoplossing hergebruiken.
 • Dit is alleen bedoeld voor legale stoffen. Google ondersteunt het gebruik van illegale stoffen.
 • Wanneer goed uitgevoerd, kan dit een leuke binding ervaring met uw roken maatjes zijn, maar vergeet niet: waterpijpen hebben een geschiedenis van wordt gebruikt als parafernalia. Wees voorzichtig met het en laat mensen lenen, ze kunnen besluiten om het te stinken met iets illegaals, bedorven of beide.
 • Waterleidingen, terwijl filteren meer teer en onzuiverheden uit de rook, zijn niet een veiliger alternatief voor niet-gefilterde methoden. Rook niet bedoeld om in menselijke longen. Voordat u begint om iets te roken, rekening houden met de mogelijke effecten op uw gezondheid.
 • Voor de eerste keer, probeer dan niet om in te ademen of slikken terwijl je uitademt, kan het pijnlijk zijn

Dingen die je nodig hebt

 • Een water-bong
 • Tabak of andere stoffen rookbare
 • Een lichtere