Wkinl

Hoe maak je een onzichtbare masker voor videocamera's maken

Het toenemende gebruik van bewakingscamera's in reactie op de bezorgdheid over terrorisme betekent dat wanneer je in het openbaar, is er een kans dat je in de gaten gehouden en geregistreerd. Hoewel dergelijke beveiligingsmaatregelen te maken sommige mensen zich veilig voelen, anderen zorgen over de gevolgen van gadegeslagen door "Big Brother". Door het inbedden van een hoed met hoge helderheid infrarood (IR) LED's, kunt u uw gezicht te belemmeren wordt opgenomen door enige vorm van verborgen, veiligheid, paparazzi, of persoonlijke video-camera. Om dit te doen, volgt u deze instructies.

Stappen

Hoe maak je een onzichtbare masker voor videocamera's maken. Markeren en snijd de hoed.
Hoe maak je een onzichtbare masker voor videocamera's maken. Markeren en snijd de hoed.
 1. 1
  Sluit de. Zorg ervoor dat uw kabels lang genoeg zijn (ongeveer 15cm / 6 in elk), afhankelijk van hoe groot je hoed is. Start bedrading van de lampjes een voor een, en zorg ervoor om op te merken de positieve en negatieve polen. (Kleur-codering van de draden wordt sterk aanbevolen: bijvoorbeeld, kunt u een witte draad gebruiken voor elke positieve pool en een kleur draden voor elke negatieve klem.) Wikkel de draden strak aan elke LED, zodat ze niet uit elkaar vallen. U kunt zelfs de verbindingen, al is het waarschijnlijk niet nodig.
 2. 2
  Markeren en snijd de hoed. Dit onderdeel is ook van cruciaal belang, als je nodig hebt om logische (maar onopvallend) plekken kiezen om de plaatsen: als je ze te ver uit elkaar, zal de lichtbundel niet sterk genoeg zijn om blind een camera, maar als je plaatst ze uit de buurt, ze zullen je gezicht verbergt onder een bepaalde hoek, maar anderen niet. Denk dat dit uit en plaats ze ook. Merk elke plek met een marker, snijd een paar gaten met een paar kleine in het midden van de voorzijde van het hoofddeksel en een paar aan de zijkanten.
 3. 3
  Bevestig de leds. Draai de muts binnenstebuiten. Neem elke LED en plaats deze strak in haar gat. Voor extra stabiliteit, beveiligen elke LED met een schar van lijm, zodat het valt er niet uit, maar probeer niet om de lamp te dekken, met de nadruk in plaats daarvan op het vasthouden van de draad op zijn plaats. Hete lijm zal goed werken voor dit doel. Als je klaar bent, draai de hoed rechts-side-out.
 4. 4
  Veilige draden met tape. Tape alle draden bij elkaar met behulp van elektrische tape en zet ze vast aan de binnenkant van de muts.
 5. 5
  Power-up. Sluit een kleine 9V batterij aan de draden en zet het vast met isolatietape. (Dit is waar het hebben kleurgecodeerde draden zal echt van pas komen, want zij zullen u vertellen welke draden aan te sluiten op de positieve en negatieve pool van de accu.) U kunt zelfs een beetje toe te voegen aan / uit schakelaar als je wilt. In dit voorbeeld is de batterij aan de binnenzijde achter de hoed.

Tips

 • Het felle licht dat op de top van het hoofd kan nog steeds laat in ieder geval delen van het gezicht zichtbaar. Plaatsen van een aantal LED's in het shirt kraag en / of het dragen van LED oorbellen of oorstukken (zoals nep of gewijzigde bluetooth headset) zou het masker te verbeteren.
 • Omdat het infrarood is onzichtbaar voor het blote oog, moet u uw eigen videocamera gebruiken om ervoor te zorgen dat het werkt.

Waarschuwingen

 • Deze methode werkt het best in omstandigheden met minder licht, in het volle daglicht of helder verlichte gebieden, is er minder van een lichte discrepantie, waardoor de LED's minder verblindend naar de camera. (Dit is te zien in de video als het afgewerkte product wordt getoond: zie je duidelijk de hoed en de individuele LED's, zonder verblindend effect.)
 • Dit werkt ongeveer als een schijnend licht in iemands gezicht - behalve CCTV knippert nooit. Zo moet men in staat zijn om continu geconfronteerd met de camera op de juiste hoek. (Merk op bijna de helft van het gezicht is zichtbaar in de foto, ondanks goede positionering.)

Dingen die je nodig hebt

Hoewel de geschatte prijzen worden gegeven, moet dit project kost ongeveer 10€ USD.

 • 8 of meer hoge intensiteit, infrarood LED's (5€ 0,30 per stuk, 5€ 0,40 totaal)
 • Een hoed / pet (5€ 0,00 als je niet al een hebt)
  • zorg ervoor dat het is geschikt voor alle inwendige onderdelen
  • kiezen voor een met een ontwerp dat de LED's zullen camoufleren
 • 16 dunne draden van een 2 meter lange UTP-kabel (5€ 0,00)
 • Elektrische tape (5€ 0,80)
 • Een 9V batterij (5€ 0,00)