Wkinl

Hoe maak je 3D foto's maken

Met een paar rode-blauwe 3D-bril, een digitale camera, en een aantal foto-editing software, kunt u ook uw eigen drie-dimensionale afbeeldingen of anaglyphen maken. Hier is hoe te beginnen.

Stappen

Hoe maak je 3D foto's maken. Neem twee foto's van dezelfde scène, de camera ten minste 2 centimeter horizontaal te bewegen.
Hoe maak je 3D foto's maken. Neem twee foto's van dezelfde scène, de camera ten minste 2 centimeter horizontaal te bewegen.

Photoshop methode

 1. 1
  Zoek een onderwerp. Als u twee foto's tegelijk bekijken (zeg, met een stereo camera, of met twee soortgelijke camera's) niet kunnen nemen, dan zorg ervoor dat uw onderwerp heeft bijna geen beweging tussen de opnamen. Scènes die veel diepte en die moeten worden gefotografeerd zonder onscherpte in de voorgrond en achtergrond maken de beste 3D-opnamen.
 2. 2
  Neem twee foto's van dezelfde scène, de camera ten minste 2 centimeter horizontaal te bewegen. Het is niet belangrijk dat je de grenzen exact overeenkomen, maar het is van cruciaal belang voor veel schoten dat beide foto's zijn dicht bij perfect horizontaal. Het zou een goed idee om een ​​statief te gebruiken met een niveau te zijn.
  • Noem je "rechts" en "links" voor eenvoudige onderscheid bestanden.
 3. 3
  Open uw afbeeldingen afzonderlijk in photoshop.
 4. 4
  Selecteer de juiste afbeelding door te klikken op de tab selecteren aan de bovenkant en klikken alle, of met behulp van ctrl-a.
 5. 5
  Kopieer de juiste afbeelding. Nadat u de juiste afbeelding hebt geselecteerd, kunt u het ofwel kopiëren door te klikken op het tabblad Bewerken aan de bovenkant en op Kopiëren te klikken, of met CTRL-C.
 6. 6
  Open de linker afbeelding. U kunt het afsluiten van de juiste afbeelding door te klikken op het kleine, grijze X in de rechterbovenhoek (maar niet de grote rode X).
 7. 7
  Plak de juiste afbeelding op de linker afbeelding. Klik op Bewerken op de top en dan plakken, of gebruik CTRL-V.
 8. 8
  Ken uw lagen. Nu u de juiste afbeelding hebt geplakt op de top van de linker afbeelding, de linker afbeelding lagen bevat, die je kunt zien op uw rechterhand werkbalk onder het tabblad lagen. De rechter foto is Layer 1, de linker foto is nog steeds vermeld als achtergrond.
 9. 9
  Dubbelklik op layer 1 naar de laag style box brengen.
 10. 10
  Onder geavanceerde mengen en kanalen, vink R. Hierdoor worden alle Red in de juiste foto ongemengde houden. Klik op OK. Je zult rood-cyaan slagen merken op uw foto nu.
 11. 11
  Dubbelklik op achtergrond. Je gaat om dit te maken in de laag 0. Klik dan op OK op de doos die omhoog komt.
 12. 12
  Pak het gereedschap Verplaatsen. Dit zou de bovenste pijl op werkbalk overblijven.
 13. 13
  Kies een brandpunt. Waar u uw brandpunt zal effect hoe uw foto er 3D. Een soort "heen en weer" diepte hebben, kies dan een die is ongeveer in het midden - niet te ver op de achtergrond, maar niet direct op de voorgrond, ook niet.
 14. 14
  Met behulp van het gereedschap Verplaatsen en sleep de rode gedeelte van uw brandpunt over aan zijn tegenhanger in de andere afbeelding. Uw contactpunt moet geen gekke rood of cyaan slagen direct hebben omheen.
 15. 15
  Bijsnijden van de restjes. Pak je gereedschap bijsnijden en selecteer het deel van het beeld dat beide kleuren omvat. Sluiten de strook van helder rood of cyaan rond de grens die je gegenereerd wanneer u gematched knooppunten.
 16. 16
  Sla uw bestand.
 17. 17
  Bekijk de foto met 3D-bril, het bijhouden van de rode lens over het linker oog. Je moet in staat zijn om het beeld te bekijken op uw computer of op een bedrukt vel.

Gratis 3D foto maker

 1. 1
  Download een gratis 3D-foto maker online.
 2. 2
  Selecteer ingang afbeeldingen. Je moet twee schoten van een nog te stellen object gemaakt met een kleine horizontale verschuiving te nemen. Meestal moet de afstand ongeveer 2 tot 3 cm aan de juiste effect.
  • Exclusieve functie: U kunt een 3D-beeld te maken van een bron beeldbestand. Schakel het selectievakje naast "Use enkel beeld".
 3. 3
  Selecteer de output locatie. Noem het nieuwe bestand.
 4. 4
  Selecteer ware anaglyph op het drop menu.
 5. 5
  Klik op het merk 3d-knop.

Tips

 • Het hebben van een stereo camera, of twee identieke camera's, twee beelden side-by-side te nemen geeft u veel meer flexibiliteit, want je krijgt full colour resultaten, en je kunt objecten te nemen in beweging, zelfs degenen beweging heel snel.
 • U moet idealiter beweegt de camera 2 cm voor elke 1 m tot het onderwerp voor het beste effect. Bijvoorbeeld, als uw onderwerp zich 3 meter afstand, beweeg je de camera 6 cm voor de volgende opname.

Waarschuwingen

 • Terwijl de afstand tussen de twee beelden kan meer dramatisch, kan het stereo-effect onrealistisch.

Dingen die je nodig hebt

 • Digitale camera
 • Computer met foto-editing software, zoals The GIMP, Adobe Photoshop, Jasc Paint Shop Pro, Photobie of Paint.net
 • Statief (optioneel, maar aanbevolen)