Wkinl

Hoe kunt u uw adem in te houden voor langere tijd

Heb je ooit wilde om je adem langer te houden? Lees hieronder om uit te vinden hoe.

Stappen

Hoe kunt u uw adem in te houden voor langere tijd. Neem een enorme hap lucht en vasthouden.
Hoe kunt u uw adem in te houden voor langere tijd. Neem een enorme hap lucht en vasthouden.
 1. 1
  Doe oefeningen om je longcapaciteit te vergroten. Hoewel er geen manier om je longen te vergroten, zijn er vele manieren om de hoeveelheid lucht die je longen nemen, en de efficiëntie waarmee ze vangen zuurstof te verhogen. In het bijzonder helpt het volledig uitademen alvorens in de adem.
 2. 2
  Afvallen. Elke overbagage vermindert de efficiëntie van uw lichaam in het gebruik van zuurstof.
 3. 3
  Stoppen met roken. Stoppen zal aanzienlijk verhoogt het vermogen van je longen 'om kooldioxide vrij te geven en te absorberen zuurstof.
 4. 4
  Voordat je adem, adem in en adem langzaam uit diep in je middenrif. Door dit te doen, je elimineert uw longen van lage kwaliteit lucht. Besteed vijf seconden inademen en vijf seconden uitademen, doe dit gedurende twee minuten, en er zeker van zijn dat wanneer je uitademt, duw je op elke laatste "druppel" van de lucht.
 5. 5
  Neem een enorme hap lucht en vasthouden. Adem niet in zo veel dat je op het punt om pop, vul je longcapaciteit tot 80-85%, zodat u nog ruimte om te ontspannen.
  • Doe dit altijd met een partner kijken, aangezien het mogelijk is om het bewustzijn te verliezen zonder waarschuwing.
  • Geen lucht in je wangen. Deze methode is bedoeld voor een lucht reserve, maar je moet 'loslaten' van de lucht in je longen als je wilt om de lucht te gebruiken in je wangen, en uitademen lucht in je longen meestal krijgt ontdoen van de reserve in je wangen. Met andere woorden, het is niet makkelijk de lucht in te schakelen in uw longen en de lucht in je wangen zonder dat beiden ontsnappen. Maar het kan worden gedaan - zie link op "Circular Breathing" hieronder.
 6. 6
  Splash koud water op je gezicht. Het is waargenomen dat de invoering van het gezicht van iemand in contact komt met koud water triggers bradycardie, of de vertraging van de hartslag, dat is de eerste fase van de zoogdieren duikreflex. Je hoeft niet je hele hoofd onder water daadwerkelijk zetten, dat wel. Gewoon splash wat koud water op je gezicht vlak voordat je je adem, of proberen met behulp van een koud, nat washandje. (Gebruik niet een zak ijs, maar, dezelfde studie suggereert dat de schok van iets te koud triggers andere reflexen). Maar zorg ervoor dat het koud genoeg is (21 ° C of 70 ° F) en de rest van je lichaam is in een ontspannen houding.
 7. 7
  Ontspan elke spier in je lichaam. Mediteren, zodat u uw hartslag te verlagen. Uw lichaam zal minder zuurstof op die manier te consumeren. Door het sluiten van je ogen, het gevoel, en het focussen op het vertragen van uw hartslag, is het mogelijk om uw hartslag aanzienlijk verlagen en de tijd die u in staat bent om uw adem in te houden voor. Concentreer je op iets dat is ontspannend voor u. Als je niet meer kunt concentreren, jezelf af te leiden door iets te doen met je handen, graag Probeer niet te bewegen tijdens elk punt wanneer je adem. Als je beweegt, je afval zuurstof en dat zal omgehakt de tijd dat je om te gaan zonder te ademen staat bent. Blijven nog steeds.
 8. 8
  Adem langzaam. Als je niet meer kunt je adem, proberen te voorkomen dat uitademen alle lucht in je longen in een gekke rush. Eerste, adem uit ongeveer 20% van uw lucht, dan weer inademt, zodat zuurstof krijgt om uw meest kritieke gebieden sneller. Dan kunt u uitademen en inademen volledig.
 9. 9
  Herhaal deze stappen 3-4 keer per sessie. Het wordt niet aanbevolen om dit niet meer te doen, omdat het je longen en het lichaam kunnen beschadigen. Probeer een sessie in de ochtend en een sessie 's nachts als je wilt. Blijf oefenen en voor je het weet, zult u in staat om uw adem in te houden gedurende enkele minuten.

Tips

 • Probeer niet te denken over je adem. Als u denkt over leuke dingen, je bent minder bewust van de adem reflex.
 • Weerhouden jezelf van slikken wanneer je begint te voelen vermoeid; Dit zal vertragen de toenemende wens om het oppervlak.
 • De drang tot ademen wordt veroorzaakt door een ophoping van kooldioxide in het lichaam, niet een gebrek aan zuurstof.

Waarschuwingen

 • Als u pijn voelt in je borst, adem uit, en normaal te ademen. (Tenzij je onder water, als onderwater adem uit en beginnen te stijgen per aanbevolen diepte richtlijnen.)
 • Hyperventileren nooit! Hyperventilatie heeft veel bijwerkingen, een van de meer gevaarlijke wezen dat het trucs je lichaam te laten denken dat je veel meer lucht dan mogelijk, waardoor je uit zonder enige waarschuwing. Als dit gebeurt terwijl ondergedompeld en zonder een buddy, zult u waarschijnlijk sterven.
 • Niet freedive na scuba gebruik. De snellere klim tijden kan decompressieziekte veroorzaken, en kan daadwerkelijk toe te voegen aan uw stikstofbelasting.
 • Houd nooit uw adem in onder water tijdens het opstijgen als het gebruiken van perslucht (zoals een duikfles). De uitbreiding van de perslucht tijdens het opstijgen kon scheuren je longen.
 • Houd uw adem in onder water voor langere tijd kan zeer gevaarlijk zijn. Doe het nooit zonder een buddy! Als je het bewustzijn verliezen en verdrinken.
 • Zwem nooit snel bij het vasthouden in een veel lucht, begint langzaam en werk je weg naar een snelle duik.

Dingen die je nodig hebt

 • Een stopwatch
 • Een potlood
 • Een stuk papier voor opnametijden
 • Een maatje, zeker als je onder water bent, of onder water
 • Een geschikte lichaam van het water als je gaat om je adem onder water te houden.