Wkinl

Hoe maak je een bierflesje openen met een aansteker

Is het niet vervelend als je een goede fles bier als je dorst en warm bent, maar geen flesopener? Echter, als je een zacht plastic lichter en sommige vingers, kunt u pop die sukkel gemakkelijk te openen.

Stappen

Hoe maak je een bierflesje openen met een aansteker. Met het ondereinde van de aansteker om de flessendop de metalen niet uitgesloten.
Hoe maak je een bierflesje openen met een aansteker. Met het ondereinde van de aansteker om de flessendop de metalen niet uitgesloten.
 1. 1
  Houd het bier dichtbij de dop van de fles in een hand. De kloof tussen uw vingers en de lip van de dop van de fles moet een beetje minder dan de breedte van je aansteker. (Een aansteker is ongeveer 3 inch (7,5 cm) hoog, 3/4 inch (2cm) breed, en 1/4 inch (6,35 mm) dik.)
 2. 2
  Met het ondereinde van de aansteker om de flessendop de metalen niet uitgesloten. Houd het metalen uiteinde van de aansteker stevig in je andere hand op dezelfde manier waarop je het bezit van een stanleymes.
 3. 3
  Ontspan je hand op het bier, de rest een rand van de aansteker op de zijkant van de dichtst bij de dop van de fles tussen twee van je knokkels (bijvoorbeeld de tussenliggende kootje van de wijsvinger) en duw genoeg op de aan het glijden andere kant omhoog onder de kap. De onderkant van de aansteker moet nu opstaan ​​verticaal tussen de vinger en de lip van de dop, gevangen in een opening van 3/4 van een inch (2 cm) tussen de vinger en de kap.
 4. 4
  Knijp neer op het bier en je moet een rand van de lichtere graven in het gevoel gebogen spieren tussen je aan de zijkant van uw vinger en de andere kant moeten nu omhoog te duwen op de dop van de fles waardoor het graven in de zacht plastic rand van je aansteker. Het grootste deel van de kracht die nodig is om pop uit de dop van de fles komt net uit knijpen het bier, dus als je niet het gevoel veel druk op je vinger, begin dan met je vingers net iets dichter bij de dop.
 5. 5
  Knijp heel hard aan het bier voor slechts een moment, duwt u op het metalen uiteinde van de aansteker. Dit zal de lichtere verbuigen de lip van de dop van de fles uit de buurt van de bierfles. Als alles goed gaat, zal de dop eraf vliegen, maar als het je lukt om minstens buig de kap een beetje, je doet het geweldig, gewoon opnieuw beginnen aan de andere kant van de dop en wrikken die kant weg van de fles ook.
 6. 6
  Tip: Gebruik de grote knokkel van je wijsvinger als uw steunpunt. Ik heb gevonden dit kan waarschijnlijk leiden tot een champagne-stijl "pop" met de dop vliegen meer dan tien meter in de lucht (uit de fles). Het is een geweldig feest truc:-)

Tips

 • Gebruik de tweede bot van het topje van je wijsvinger, omdat de spier is er behoorlijk taai.
 • In plaats van nieuwsgierige helemaal rond de dop van de fles, het optimaliseren van uw techniek door het drogen van je handen en weg te vegen de condens op de bierfles.
 • Als je echt hard knijpen, zal de dop eraf vliegen zonder zelfs nieuwsgierige erop: dan, kan je zelfs deze truc doen met een harde lichter.
 • Als u niet een lichtere hebt, kunt u nog een ongeopende fles bier te gebruiken als hefboom. Zodra u klaar bent met de eerste vijf, kunt u een van de flessendoppen en zet het terug op een lege en gebruik dat men om de laatste fles te openen.

Waarschuwingen

 • Niet stikken op de lichtere en niet de lichtere richting het bier te duwen. Als je dat doet en de aansteker niet pop uit de dop in de eerste poging, kunt u uw knokkel bezuinigen op de dop van de fles.
 • Zodra je deze truc te leren, zul je in staat zijn om een ​​bierflesje te openen met iets. Heeft een metalen voorwerp om bier op deze manier te openen, omdat het de bovenkant van de fles kan chip, waardoor de drinker om hun lippen bezuinigen op het gebroken glas.
 • De aansteker kan barsten als te hard geperst; bijna altijd is dit te wijten aan de druk van, bijvoorbeeld, het gooien van een aansteker op de grond. Maar als je hebt een zeer sterke grip, en je de lichtere snap, worden voorbereid op een piep in je oren!

Dingen die je nodig hebt

 • Een fles bier
 • Een zachte plastic aansteker