Wkinl

Hoe maak je een fleece band deken maken

Je hebt fleece das dekens bewonderd en gooit omdat ze zijn zacht, warm en troostend. Wat is er niet leuk aan? Maar misschien heb je het gevoel dat je hebt de ruimte / capaciteit / fysieke middelen voor een te maken. Hier zijn een aantal aanwijzingen die u zullen helpen om veel obstakels die mensen kunnen vinden beperken.

Stappen

Hoe maak je een fleece band deken maken. Koopt overal van 1. 5 naar 3 yards (1,3-2,7 meter) van elk fleece.
Hoe maak je een fleece band deken maken. Koopt overal van 1. 5 naar 3 yards (1,3-2,7 meter) van elk fleece.
 1. 1
  Selecteer uw dekens. Gebruik twee verschillende fleece patronen of twee stevige fleece dekens die elkaar aanvullen. Anders, gebruik een patroon op een zijde en een effen kleur anderzijds.
  • Probeer verschillende combinaties. Sommige patronen die niet lijken ze samen zouden gaan eigenlijk vullen elkaar heel goed. Je weet nooit wat goed zal kijken totdat je het uit te proberen in persoon.
 2. 2
  Koopt overal van 1. 5 naar 3 yards (1,3-2,7 meter) van elk fleece. 1.5 meter maakt een behoorlijke omvang worp, 2,5-3 meter maakt een mooie twin-size deken.
 3. 3
  Spreid het materiaal. Spreid het uit zodat het zachter of meer felgekleurde zijden gezicht uit, matching zowel omhoog aan de ene kant en de zijkanten voor zover ze plat. Knip indien nodig.
  • Beschouw het gebied dat u beschikbaar om verspreiding van uw materiaal te hebben. Als je geen ruimte om te spreiden het gehele materiaal hebt of u kunt niet fysiek kruipen rond op de vloer, kunt u aanpassen met behulp van een keukentafel of beschikbaar zijn kamer op te knippen en bind je fleece.
 4. 4
  Bedenk hoe u het meten van de bezuinigingen op de banden te maken. Ze niet exact te zijn. Bij het snijden tegen de haren (meestal het smallere uiteinde) van de stroken moet een beetje langer (ongeveer 4-5 inches/11-14 cm) dan langs de lange zijden, (ongeveer 2.5-3 inches/7-9 cm) omdat ze niet zo veel rekken terwijl koppelverkoop.
 5. 5
  Knip een rechthoek uit beide hoeken met een schaar (zie tips). Zorg ervoor dat u dwars door beide stukken fleece.
  • Gebruik iets rechthoekig van vorm te meten. Als je problemen hebt het zien van de schaalverdeling op een liniaal, een kaart gesneden om de juiste metingen (bijvoorbeeld 3 "x5" / 9x14 cm) is gemakkelijker te gebruiken tot hoek snijdt zelfs en strips uniform in lengte te maken. Gebruik de lange zijde van de kaart voor de langere stroken en de korte zijde voor de kortere.
 6. 6
  Beginnen snijden strips. Stroken van ongeveer 1 cm van elke hoek beneden het einde en de zijkanten zolang het materiaal vlak ligt.
  • Deze stroken niet helemaal gelijk zijn, maar ze moeten ongeveer dezelfde grootte. Kleine onregelmatigheden onopgemerkt blijven in het eindproduct.
  • Een gemakkelijke manier om te meten is met behulp van uw duim. Als je vingers zijn groter, gebruik maken van de breedte van je duim, als je vingers zijn kleiner, gebruik van top tot de eerste knokkel.
 7. 7
  Bind de hoek stroken aan elkaar. Met behulp van een simpele knoop, bevestigt u de onderste laag naar de bovenste laag.
 8. 8
  Draai de knoop. Als je problemen hebt om de knoop strak te wijten aan artritis of zwakke vingers, houdt u het uiteinde van een staart van de geknoopte pair met een hand en schuif de vingers van de andere hand omhoog om de knoop strakker te duwen.
 9. 9
  Knoop de stroken aan het einde tussen de twee hoeken volgende op dezelfde manier. Wees niet ongerust als de fleece rimpelt.
 10. 10
  Plat de vacht uit. Gebruik platte handen te rekken en glad het materiaal, zodat het weer vlak ligt.
 11. 11
  Bind de stroken langs weerskanten voor de lengte van de deken. Plat als dat nodig is.
 12. 12
  Vouw de bond gedeelte omhoog. Verplaats de vacht naar beneden, zodat meer van het materiaal vlak ligt (trimmen indien nodig) en herhaal de stappen # 6 tot # 8 tot ongeveer 2/3 van de deken is gebonden.
 13. 13
  Draai de deken rond. Spreid de deken uit, zodat het andere uiteinde is plat.
 14. 14
  Trim end en zijden zo nodig bij. Herhaal stap 5 totdat deken is voltooid.
  • Merk op hoe al die kleine imperfecties lijken op magische wijze opgaan in het patroon.
  • Voudig deken, plaats in gift bag (zie tips), en das grepen samen met lint.
  • Geef het iemand die het zal, of gift het aan jezelf waarderen en maken goed gebruik van te maken.

Tips

 • Bij het kiezen van patronen, proberen te maken van een patroon dat iets de persoon die de deken houdt zal weerspiegelen. Bijvoorbeeld, geef iemand een deken met hun favoriete sportteam, favoriete cartoon of film karakter, patroon van honden, katten, etc, of iets wat je weet goed zal gaan met een specifiek slaapkamer of woonkamer kleurenschema.
 • Mensen denken vaak dat als ze niet perfect kan volgen de instructies, kan ze niet proberen een project. Gelukkig is dit een project dat is erg vergevingsgezind.
 • Als je problemen hebt met het houden van beide stukken fleece te plat en niet stelletje omhoog eronder, kunt u een paar borden te gebruiken om de onderkant plat te houden terwijl je lay-out van de top, en plaats de borden op de top dan, terwijl je geknipt te houden het materiaal gaat schuiven.
 • Als uw handen zijn pijnlijk, probeer dan te laten weken in warm water voor een paar minuten alvorens te gaan werken op de deken.
 • Bezuinigingen hoeven niet te worden helemaal recht om er goed uitzien op het einde, maar de rechtere en minder gekarteld het beter, dus neem de tijd.
 • Als je problemen hebt dwars door het materiaal, probeer dan met behulp van een paar keuken wildscharen plaats van algemene gebruik of naaien scharen. Welk type u gebruikt, zorg ervoor dat ze niet saai.
 • Als uw winkel niet over een bepaald patroon op voorraad is, kunnen zij in staat om het te bestellen in een ander stopcontact. Het kan geen kwaad om te vragen, maar wees bereid om op zijn minst een paar weken wachten.
 • Voor een milieuvriendelijke optie, gebruik dan een herbruikbare tas van elke winkel in plaats van een geschenk zak en gekleurde draad in plaats van lint.
 • Zorg ervoor dat uw knopen zijn strak. Ze kunnen gemakkelijk worden teruggetrokken, maar als het voor een geschenk dat je wilt dat het geheel wanneer u gift het samen zijn.

Waarschuwingen

 • Wees er zeker van dat u vindt fleece die van soortgelijke dutje, gewicht of kwaliteit. Verschillende kwaliteit (meestal kun je zien aan de prijs, maar in geval van twijfel, vraag uw winkelbediende) doek heeft de neiging te rekken en anders te krimpen tijdens koppelverkoop en wassen.
 • Als u het maken van deze deken voor iemand die zal cruciaal zijn van kleine fouten, overwegen als u niet moet worden de uitgaven van uw tijd en inspanning van iemand die het in plaats daarvan zullen waarderen. Zelf misschien?

Dingen die je nodig hebt

 • De juiste hoeveelheid van fleece voor de grootte deken u wenst te maken.
 • Een ten minste even breed als het smalste deel van het doek.
 • Een liniaal of kaart gesneden naar gewenste afmetingen.
 • Een pen of potlood om de kaart om uw metingen te markeren.
 • Een scherpe schaar.
 • Een gelijke mate van zelfwaardering en geduld.
 • Twee borden. (Opt)
 • Een gift of herbruikbaar slaan zak. (Opt)
 • Lint of gekleurd koord. (Opt)}}