Wkinl

Hoe te maken en te gebruiken ijzer op de overdracht

Wat doet een anti-establishment en een grootmoeder die houdt van knutselen met elkaar gemeen? Nou, voor een ding, ze kunnen allebei plezier hebben met ijzer-on transfers! Opstrijktransfers kunt u gemakkelijk kleding en andere stoffen te versieren, en het creëren van je eigen maakt uw stijl uniek. Hier is hoe te maken en toe te passen transfers.

Stappen

Hoe te maken en te gebruiken ijzer op de overdracht. Maak je eigen overschrijving.
Hoe te maken en te gebruiken ijzer op de overdracht. Maak je eigen overschrijving.
 1. 1
  Koop een overdracht. U kunt overdrachten kopen bij de meeste ambachtelijke winkels, kunst winkels, en grote doos retailers.
 2. 2
  Maak je eigen overschrijving.
  • Zoek of maak een afbeelding die u wilt gebruiken voor de overdracht. U kunt een afbeelding scannen naar uw computer, of een maken in een softwareprogramma.
  • Manipuleren van de afbeelding. Met behulp van eenvoudige software voor beeldbewerking, kunt u de grootte van uw afbeelding, effecten, voeg verander kleuren, of doen wat je wilt totdat het is precies goed. Gebruik uw bewerkingsprogramma om de afbeelding spiegelen zodat deze naar buiten komt terecht op de stof die u het overbrengen naar.
  • de overdracht. Een testpagina afdrukken op gewoon papier, en als je zeker weet dat het is hoe je het wilt, print het uit op een stuk van transfers. Zorg ervoor dat de overdracht papier te plaatsen, zodat het beeld wordt afgedrukt aan de juiste kant (dit moet duidelijk worden aangegeven).
 3. 3
  Leg de stof. Plaats de (of een ander doek waarop het beeld zal worden overgedragen) op een harde, vlakke ondergrond, en glad uit alle rimpels. Het werkoppervlak moet hittebestendig zijn en groot genoeg om het gehele gebied van de overdracht tegemoet met een weinig ruimte te sparen moet.
 4. 4
  Plaats de overdracht afbeelding naar beneden op de stof. Zet de overschrijving op het doek precies waar u de afbeelding wilt zijn. Zorg ervoor dat u de afbeelding naar de stof.
 5. 5
  Plaats bruin papier in het shirt direct onder de transfer papier. Tenzij u wilt dat de afbeelding moet worden afgedrukt op beide zijden van een overhemd (als dat is wat je het overbrengen van de afbeelding om), moet je om iets tussen de voor-en achterkant.
 6. 6
  Ijzer op de overdracht. Lees aandachtig de instructies bij de transfer papier. Stel de aan de aangewezen temperatuur en wachten tot het op te warmen. Beweeg het strijkijzer in grote cirkels boven het transferpapier. Begin door zich op de buitenkant van het beeld, en geleidelijk naar het midden. Zorg ervoor dat u voldoende druk uit te oefenen voor een voldoende hoeveelheid tijd voor tien seconden (zie de transfer papier instructies), maar houd het strijkijzer steeds in beweging te schroeien te voorkomen.
 7. 7
  Wacht tot de afbeelding om te koelen. Schakel het ijzer wanneer u klaar bent en laat het beeld afkoelen voor een paar minuten.
 8. 8
  Verwijder de bescherming van het transferpapier. Voorzichtig schil de steun af van de stof.
 9. 9
  Zorg voor je project goed. wassen en het doek op slechts een koele omgeving. Indien de overdracht werd gedaan om kleding, draai het kledingstuk binnenstebuiten voor het wassen.

Tips

 • Knip de randen van de overdracht na het afdrukken. Hoewel niet echt nodig, trimmen helpt je om beter te zien waar precies je zetten de overdracht op de stof.
 • De transfer papier instructies zal u vertellen wat voor soort printer en / of inkt kan gebruikt worden voor het beste resultaat. Lees de instructies aandachtig. Typisch, laserprinters zijn niet geschikt voor het afdrukken op transferpapier.
 • Om de afbeelding in uw computer software spiegel, moet u mogelijk "Horizontaal Flip Beeld" gebruik maken van een "omgekeerde" of commando. Zie Help-sectie van het programma voor meer informatie.
 • Witwassen van T-shirt of stof voordat u de overdracht van toepassing zal het materiaal voorkrimpsectie en verwijder alle dimensionering, die zal helpen de overdracht stok beter.
 • Krijg een goede transfer papier.

Waarschuwingen

 • Het verwijderen van de steun voor het beeld is afgekoeld kan het beeld te kraken of te worden misvormde veroorzaken.
 • Als u uw afbeelding op het net, heel voorzichtig zijn over. Faken merknaam T-shirts is illegaal. Wilt u een merknaam zetten op een shirt, waarom niet proberen Google? Als u een foto nodig hebt, is een al geladen.
 • Ijzers zijn hot! Wees voorzichtig dat u zich niet brandt, en nooit laat een strijkijzer op en zonder toezicht.

Dingen die je nodig hebt

 • Een opstrijktransfer
 • Een ijzeren
 • Een harde ondergrond te strijken op
 • Sommige bruin papier
 • Een afbeelding te gebruiken (als je het maken van uw eigen overschrijving)
 • Overdrukpapier
 • Een computer, met image-software (als het maken van uw eigen overschrijving)
 • Een printer (als het creëren van je eigen overdracht)