Wkinl

Contact beroemdheden

Wilt u contact opnemen met uw favoriete filmster of zanger om hem of haar te laten weten hoeveel u zijn of haar werk vinden? Of misschien bent u probeert te krijgen in handtekening verzamelen?

Meeting of contact opneemt met een beroemd persoon kan moeilijk zijn vanwege hun drukke schema's en hun sterke verlangens om privacy te hebben. Maar met een beetje werk en wat lichte onderzoek, is het mogelijk. Hier is Google om contact beroemdheden.

Stappen

Contact beroemdheden. Vind ze allemaal op een social media netwerk of op een legitieme website.
Contact beroemdheden. Vind ze allemaal op een social media netwerk of op een legitieme website.

Online

 1. 1
  Vind ze allemaal op een social media netwerk of op een legitieme website. Het vinden van een van de volgende is een belangrijke eerste stap in contact met beroemdheden. Zorg ervoor dat de website wordt bezocht door de werkelijke beroemdheid, niet hun agent, publicist of een imitator. De volgende daling van de volgorde van de "meest waarschijnlijk contact" aan "minst waarschijnlijk contact opnemen met de beroemdheid."
  • Twitter: Kijk voor "tweets" die worden geplaatst door de beroemdheid. Deze tweets moeten worden gericht terug op mensen die "tweeted @" de celebrity, die actuele foto's van de beroemdheden die zijn genomen in het echte leven (niet een studio of "officiële" portfolio's), of 'tweets' die geschreven zijn over dagelijkse hebt ervaringen van de beroemdheid. Dit zijn allemaal goede tekenen dat je kunt "tweet @" de beroemdheid om daadwerkelijk contact met hen.
  • Hun 'officiële' website: Celebrities hebben bijna altijd "Officiële websites" dat ze bevorderen. Dit betekent dat je een kans van de mogelijkheid om hen te contacteren via deze methode hebben. Hoewel het niet de voorkeur, omdat meestal deze worden "beheerd" door publicisten of agenten, kan dit een manier om contact met hen te zijn. Zoeken op de site voor actuele antwoorden op mail ventilator. Als je ze niet kunt vinden, ga dan verder.
  • Facebook: De meeste Facebook-accounts worden "beheerd" door iemand anders dan de beroemdheid. Nogmaals, zoek je berichten of foto die lijkt te zijn van de beroemdheid zelf. Als alleen "professionele" foto's en berichten bestaan, is dit niet van plan om de beste manier om contact met hen te zijn. De kans groot dat dit het geval zal zijn.
 2. 2
  Schrijf ze een bericht. Of de boodschap is tweeten naar hen, een prive-bericht naar hun inbox, een e-mail of een bericht, zul je tijd wil besteden aan iets origineels en hart-vilt of grappig, waar je meer kans om opgemerkt te maken te schrijven. Een evenwicht tussen een te langdurig en te kort, beide waarschijnlijk over het hoofd gezien.
 3. 3
  Wachten op een antwoord. Afhankelijk van de VIP, kunnen zij krijgen tientallen tot duizenden berichten per dag. Dit betekent dat ze zullen tijd nodig hebben om door te verschuiven en vind de jouwe.

Via mail

 1. 1
  Vind een adres. Soms adressen voor fanmail zijn beschikbaar op de "officiële websites 'van beroemdheden. Als dat niet het geval is, kunt u deze informatie vinden door te Googlen "Fan Mail + [celebrity naam]".
 2. 2
  Schrijf een brief. U zult tijd wil besteden aan iets origineels en hart-vilt of grappig, waar je meer kans om opgemerkt te maken te schrijven.
  • Onder meer iets te signeren. Omsluiten een foto van de beroemdheid of een cover van een tijdschrift de beroemdheid was voor hen te ondertekenen en terug te sturen.
  • Onder andere een pre-paid retourenvelop met uw adres / gegevens. Zorg ervoor dat deze enveloppe voldoende postzegels om een ​​brief plus alles wat je opgenomen voor het signeren terugkeren.
 3. 3
  Stuur de brief. Stuur dan zo spoedig mogelijk een reactie sneller te krijgen.
 4. 4
  Wacht op een antwoord. Afhankelijk van de VIP, kunnen zij krijgen tientallen tot duizenden berichten per dag. Dit betekent dat ze zullen tijd nodig hebben om door te verschuiven en vind de jouwe.

Tips

 • Als u leesbaar handschrift, handgeschreven je brief voor een persoonlijk tintje. Het toont je wat moeite in het en je geen gebruik maakt van een standaardbrief.
 • Soms hebben ze wat een "agentschap" genoemd - een deel van de tijd zou alle fanmail antwoord moeten doen in plaats van de celebrity doen. Net doen alsof de beroemdheid het beantwoorden van alle letters zijn. Hou dat in gedachten.
 • Geef niet op generieke complimenten. Vermeld dingen, zoals een specifieke film de ster verscheen in, een bepaald teken dat hij of zij speelde, je favoriete song van de ster, of een geweldige combinatie die ze in een honkbalwedstrijd. Je zult lijken als een echte fan.
 • Kijk naar de URL (adres) van de pagina. Als het is niet alleen de celebrity, agentschap of studio's naam (niet JohnnyDeppPersonalWebsite.com, bijvoorbeeld) is het waarschijnlijk niet echt hun site.
 • Vraag niet om meer dan een of twee handtekeningen op een tijdstip of verstuurt meer dan twee foto's. Dit zal de beroemdheid dat je een verzamelaar en niet, misschien, een echte fan te tonen.
 • Zeg niet dat u het verzamelen van handtekeningen of dat je een verzamelaar. Celebrities zijn over het algemeen gelukkiger om handtekeningen uit te delen aan fans dan naar verzamelaars.
 • Schrijf "Forwarding Service gevraagde" onder de bestemming of retouradres en het Postkantoor zal hopelijk uw brief aan de celebrity's huidige adres doorsturen.
 • Beroemdheden vaak veranderen hun agentschappen. De adressen vindt u op het internet of in boeken, kan out-of-date te zijn in een paar maanden.
 • Letten op waar u het verzenden van online brieven. Veel mensen plaatsen brieven aan beroemdheden op willekeurige websites. Ze hebben niet bevestigen de site behoort tot de celeb of hun gemachtigde.
 • Een persoonlijke boodschap beleefd te vragen. Dit zal meer voor je op de lange termijn betekenen en kan ook helpen voorkomen dat je een handtekening die is ondertekend door auto-pen in plaats van door de persoon. Het nadeel is dat gepersonaliseerde handtekeningen lager de waarde van de afbeelding.
 • Uw brief zal waarschijnlijk worden gezien door veel mensen, zo niet iets te persoonlijk of gênant zeggen. Personalia ontmoedigen agenten van passerende uw brief op. Niet vertellen je van ze houdt of je wilt trouwen of "fun" met hen.
 • Als u wilt uniek te zijn bij het verzenden van een brief in de mail, versieren! Denk er eens over, als je waar ze die brief zou je eerst opent.. het effen wit een of degene met stickers erop en koel decoraties op het?
 • Wees gewaarschuwd dat online boodschappen zijn waarschijnlijk niet door te dringen tot een celeb. Denken hoe makkelijk het is om online te schrijven, denk dan aan hoeveel mensen waarschijnlijk doen, en hoeveel tijd zou iemand moeten besteden om alles te beantwoorden.

Waarschuwingen

 • Schrijven "Forwarding gevraagde dienst" op de envelop kan ertoe leiden dat u extra kosten oplopen van het Postkantoor.
 • Betaal niet voor contact met een beroemdheid. Er zijn vele online diensten die beweren dat ze kunnen je in contact brengen met beroemdheden als u een vergoeding betalen. Deze zijn oplichting.
 • Niet bellen, voortdurend lastig vallen, of steel een beroemdheid. Als u geen antwoord krijgt na een of twee letters, stop. Herhaalde of onbeleefd verzoeken zijn vervelend op zijn minst en kunnen pesterijen vormen of stalking in meer ernstige gevallen.