Wkinl

Hoe maak je een papieren bootje maken

Een drijvende papieren bootje misschien geen zin op papier te maken, maar eigenlijk is het een van de meest voorkomende origami technieken! Leer Google om deze boten te maken in tien eenvoudige stappen.

Stappen

Hoe maak je een papieren bootje maken. Vouw een letter-formaat (8.5 "door 11") of A4-papier in de helft, van boven naar beneden. De vouw moet worden "hamburger-stijl.".
Hoe maak je een papieren bootje maken. Vouw een letter-formaat (8.5 "door 11") of A4-papier in de helft, van boven naar beneden. De vouw moet worden "hamburger-stijl.".
 1. 1
  Vouw een letter-formaat (8.5 "door 11") of A4-papier in de helft, van boven naar beneden. De vouw moet worden "hamburger-stijl." Monteer het zijpaneel u worden blootgesteld aan het water aan de binnenkant van de eerste vouw.
 2. 2
  Maak een verticale vouw, en ontvouwen. Nadat u het papier hebt gevouwen horizontaal doormidden, vouw deze dubbel verticaal. Vouw de verticale vouw, zodat je achter met een vouw aangeeft waar het midden van het papier is.
 3. 3
  Klap de bovenste hoeken. Pak de twee bovenste hoeken, en neerklappen, zodat ze een lijn met het centrum vouw.
 4. 4
  Vouw de onderkant van het papier tegen beide zijden. Pak de bovenste klep aan de onderzijde van het papier en vouw het tegen de onderzijde van de driehoek. Vouw het papier om en doe hetzelfde met de onderste klep aan die kant. (U kunt hier ook stoppen als u een papieren hoed!)
 5. 5
  Vouw de onderste hoeken in. Aan de ene zijde van het papier, de hoeken van de rechthoek die uitsteken boven het driehoekje te grijpen. Vouw ze in de rand van de driehoek. Moet u het papier, en doe hetzelfde aan de andere kant.
 6. 6
  Maak de driehoek in een vierkant. Gebruik je vingers om de openstelling van de onderkant van de driehoek. Het moet natuurlijk gaan om pop in een vierkante vorm, zodat wat de onderste hoeken van de driehoek vouw over elkaar waren ooit en uitgegroeid tot de onderste hoek van een diamant.
 7. 7
  Klap het onderste flappen. Schik uw papier, zodat de onderkant punten van de diamant omhoog kunt vouwen. Vouw een hoek, lijn te brengen met de bovenhoek. Moet u het papier, en doe hetzelfde aan de andere kant.
 8. 8
  Maak de driehoek weer in een vierkant. Net als de vorige keer, het openstellen van de onderkant van je nieuwe driehoek met je vingers. De onderste hoeken zal line-up aan de onderste punt van een vierkante diamant geworden.
 9. 9
  Trek de driehoeken aan de kant van het plein. Begin bij de bovenkant van de diamant, en trek de twee partijen uit elkaar, zodat de naad loopt in het midden van de ruit wordt geopend. U hebt nu uw basic boot.
 10. 10
  Vouw de zijkanten van de boot. Maak kleine aanpassingen aan uw boot, zodat de zijkanten komen een beetje, houden van het water uit het midden en het voorkomen van de boot zinken.

Tips

 • Wees ervan bewust dat hoe zwaarder het papier dat u gebruikt, hoe moeilijker de boot zal zijn om te maken.
 • Waterproof uw boot! Gebruik een vetvrij papier uit een kunst winkel om uw boot langer volledig te maken, of de kleur de ene zijde van het papier met een krijtje. U kunt ook proberen om uw boot te maken van aluminiumfolie.
 • Probeer om de lijnen aan line-up.
 • Zorg ervoor dat je vouw goed. Gebruik een liniaal of een papieren map te strakke vouwen maken.