Wkinl

Hoe uit te graven uw auto na een sneeuwstorm

Dit artikel beschrijft hoe u uw auto uit de sneeuw opbouw na een sneeuwstorm of een grote sneeuwstorm. Het is een grote klus, dus het gebruik van de juiste tools en weten wat te doen kan helpen de taak soepeler. En als je innerlijk kreunen bij de taak, althans het is een geweldige workout in de winter!

Stappen

Hoe uit te graven uw auto na een sneeuwstorm. Verzamel de sneeuwruimen versnelling.
Hoe uit te graven uw auto na een sneeuwstorm. Verzamel de sneeuwruimen versnelling.
 1. 1
  Zoek uw auto. Na een, het lokaliseren van uw auto kan soms lastig zijn als er een rij van auto's in de straat of een parkeerplaats hetzelfde uit onder de sneeuw! Altijd weten waar u het laatst hebt je auto te maken het gemakkelijk om weer terug te vinden in de winter te maken. Als u nodig hebt om uit te spitten een pad om naar uw auto, doe dat, zoals u zult houvast willen bij de goedkeuring van de auto. Als je op het werk of in een algemene parkeerplaats, wachten op de parkeerplaats eigenaren te helpen duidelijk de drijvende gebieden.
  • Thuis, parkeer je auto zo dicht bij de weg mogelijk te maken, zodat je niet hoeft om de hele oprit om eruit te komen. Dit zal ook helpen om het te vinden sneller.
  • Wees voorbereid. Als u parkeren op de straat met andere auto's, zet een staak of paal uit de buurt van uw auto op voorhand om het te vinden na de storm. U kunt ook sieren uw radio antenne met een unieke topper. Dit is vooral belangrijk als u weg van huis, bijvoorbeeld voor werk of winkelen bent parkeren.
  • Als het in de garage, gewoon uit je schop en duidelijk rond de ingang en de oprit.
 2. 2
  Verzamel de sneeuwruimen versnelling. Je hebt niet veel nodig, maar wat je nodig hebt in staat te doen het werk, zonder krassen op je auto moet zijn. Schoppen hebben de neiging om auto's te schrapen, zelfs als je voorzichtig bent, want het is gemakkelijk te glijden en het is moeilijk om te weten waar de sneeuw eindigt en de auto begint totdat je genoeg sneeuw hebt gewist.
  • Gebruik een bezem met gevederde, zachte haren tips om de belangrijkste verwijdering werk doen. Gebruik geen tuinieren varkenshaar bezems of maïs bezems als deze zullen de auto krabben. Neem ook een ijskrabber voor de voorruit.
  • Een zeer zorgvuldige benadering van het verwijderen van de sneeuw van de auto zelf zou zijn om een ​​oude handdoek te gebruiken, en schud het van tijd tot tijd.
  • Kleed je warm aan. Zorg ervoor om handschoenen te dragen als je handen anders ongelooflijk koud zal krijgen en je zult niet in staat om te blijven opruimen van de auto. Draag lagen kleding, zoals je misschien nodig hebt om de sneeuw jasje uit als het gaat krijgt te warm bij het wissen uit diepe sneeuw.
 3. 3
  Begin de auto. Afhankelijk van uw persoonlijke kracht, de hoeveelheid sneeuw opgestapeld op een auto, en de temperatuur, kan deze taak duren van 5 minuten tot een uur. Het zal veel sneller zijn als je een helper of twee kan krijgen op de baan. De volgende methode wordt aanbevolen:
  • Begin met het graven rond de wielen en de zijkanten van de auto, vooral het bestuurdersportier.
   • Een sneeuwblazer zou geweldig zijn voor dit en voor het wegwerken van de sneeuw later verwijderd uit de auto zelf op de grond. Gooi de sneeuw - en wat rommel kan worden vermengd met het - in de auto, mensen, of ergens anders het kan een probleem veroorzaken.
  • Schop de sneeuw verwijderd uit de buurt van de auto, andere auto's, en voetgangerspaden. De bedoeling is om uw auto schoon te maken zonder dat er meer sneeuw gevaren.
  • Borstel de sneeuw van het dak op de grond. Aangezien veel van deze op de motorkap van de auto zal vallen, borstel het ook af van de kap. Weet sneeuw niet weg op het dak of motorkap van de auto. Hoewel het lijkt makkelijker, het is een gevaar weg, omdat het kan blazen op je voorruit dat uw zicht, of grote brokken kan blazen op windschermen andere bestuurder en blokkeren hun visie. Als uw voertuig is hoger dan u, gebruik dan een klein laddertje en een bezem te duwen uit de sneeuw.
  • Gebruik een schraper aan de voorruit, zijruiten, buitenspiegels, achterruit en alle delen van het dak en de motorkap die nog niet vrij van ijs te wissen. Giet geen warm water op de voorruit, omdat dit zal leiden tot het glas te kraken!
 4. 4
  Na een grote sneeuwstorm, kan sneeuw hebben ingevuld de motorruimte. Zo ja, prop de kap open is, verwijdert de sneeuw, droog de bougiekabels en de kap open laat alles drogen. Controleer ook uw ruitensproeier verkooppunten om ervoor te zorgen dat ze duidelijk als u nodig heeft om uw ramen schoon te vaak in de winter rijden.
 5. 5
  Probeer om de deur met de sleutel ontgrendelen als de auto niet op afstand te hebben. Zo snel als je kunt krijgen in de auto, als uw sloten niet bevroren zijn, start de auto en zet de hitte en ijsafzetting. De warmte uit de kachel en ijsafzetting zal de auto helpen om op te warmen en smelt sneeuw en ijs, terwijl je blijven om het duidelijk uit. Zorg ervoor dat de uitlaatpijp is duidelijk en alleen de motor op tijdens het ruimen van sneeuw als de auto buiten, nooit wanneer de auto is in de opvang als de build-up van koolmonoxide is giftig.
  • Als het niet openen, gebruik slot ontdooier of schoon te maken en probeer een andere deur als u geen de-icer bij de hand hebt.
  • Als je hebt geen Ontdooimiddel bij de hand, met behulp van een aansteker of lucifer te warmen uw sleutel voordat u probeert om uw deur te openen. Dit kan werken als de hitte zal het ijs smelten; proberen meerdere keren als dat nodig is.
 6. 6
  Duidelijke sneeuw weg van de uitlaat. De uitlaat moet vrij kunnen stromen uit de uitlaat of het kan opbouwen in het interieur van de auto.
 7. 7
  Vrij te maken van de ruitenwissers, indien bevroren. Als ze liepen wanneer u de auto gestopt, kan het de ruitenwissermotor worden beschadigd als u de auto te starten en ze zijn niet vrij om te bewegen.
 8. 8
  Start de auto. Schakel de hitte en achterruitverwarming. Wacht een paar minuten om de auto op te warmen. Dan krijgen in en rijden de auto zoals gebruikelijk, op voorwaarde dat uw oprit is duidelijk.

Tips

 • Voor lichtere sneeuwval van maximaal ongeveer een meter of twee, overwegen opheffen van uw ruitenwissers op uw auto voordat u deze achterlaat. Hierdoor zal het gemakkelijker maken om duidelijk uit de auto, en het voorkomen van ijs van opbrengst ervan.
 • Probeer niet te laten sneeuwen opstapelen op uw auto voor dagen en dagen, je zal een enorm moeilijke taak hebben als je dit laten gebeuren!
 • Voor nette freaks, overwegen scheppen de hele oprit voordat u wegrijdt. Op die manier kan geen sneeuw ingepakt in ijs op uw oppervlakte.
 • Als u weet dat uw auto wordt buitengesloten te worden gesneeuwd op, kunt u voorkomen dat ijsvorming op de voorruit door een plastic voorruit tint aan de buitenkant van het, onder de ruitenwissers. (Het zou kunnen wegblazen wel). Knijpen tussen de deur en de auto zou helpen te blijven over, maar doe dat alleen als de auto de deur heeft een frame helemaal rond het glas, glas mag niet worden scheef gedrukt.
 • Als u woont in een sneeuw-strook, plan vooruit. Als uw auto volledig kon worden begraven door de sneeuw, kan een vriendelijke sneeuwploeg niet in staat zijn om het te identificeren als iets om te vermijden. In dergelijke gevallen, maken alternatieve plannen om uw auto 's nachts te parkeren.
 • Als je verwacht om sneeuwkettingen achteraf nodig, overwegen om ze op voorhand met weinig of geen sneeuw in de weg. De sneeuwkettingen kan de grondigheid die anders nodig zouden zijn in het uitgraven van de auto te verminderen. Zorg ervoor dat u ze te verwijderen voor het rijden op blote stoep.
 • In de winter, hebben slot ontdooier bij de hand in uw huis. Niet bewaren de ontdooier in uw auto!

Waarschuwingen

 • Gebruik geen zout op een auto, of gebruik een te hoog bedrag in een auto. Het is corrosief.
 • Het is illegaal om te rijden met sneeuw verpakt op je dak op sommige plaatsen, zelfs wanneer het is niet illegaal, het is gevaarlijk en moet niet worden gedaan. Ook, zoals de auto verwarmt, de onderste laag op je dak smelt waardoor de sneeuw en ijs te glijden op uw voorruit wanneer u uw remmen.
 • Laat uw auto niet stationair in je garage of een ander onderdak. Wis gebied van de uitlaatpijp van zodra je in staat bent. Voorkom stationair draaien de auto met mensen binnen, terwijl je de sneeuw op te ruimen. De opbouw van koolmonoxide kan fataal zijn.
 • Wees voorzichtig met je shovel om dicht bij je auto frame. Als je niet oppast, zal de schop krassen op je auto. Bezems zijn veiliger.
 • Wees voorzichtig waar je de geschept sneeuw laten, maar het kan snel opstapelen om je heen en de andere onderdelen van de auto als je niet zijn te verwijderen ver genoeg van de auto.
 • Als uw sloten bevroren zijn, hen niet dwingen. U kunt uiteindelijk nodig een slotenmaker als je dat doet.

Dingen die je nodig hebt

 • Zachte bezem voor in de auto
 • Schop voor gemalen sneeuw
 • Lock Ontdooimiddel
 • Ijskrabber (ijskrabber)
 • Als u water gebruikt, gebruik dan alleen koud water