Wkinl

Hoe maak je een wasdroger vent reinigen

Als uw droger vent is niet schoongemaakt in het afgelopen jaar of twee, is het waarschijnlijk nodig heeft. Hoe doe je het schoon?

Stappen

Hoe maak je een wasdroger vent reinigen. Haal de stekker van de droger (van zowel gas & elektriciteit).
Hoe maak je een wasdroger vent reinigen. Haal de stekker van de droger (van zowel gas & elektriciteit).
 1. 1
  Haal de stekker van de droger (van zowel gas & elektriciteit). Als je een gas droger, sluiten de gastoevoer.
 2. 2
  Trek de droger uit, alleen maar om de uitbreiding van uw vent, (gewoonlijk ongeveer 1 1/2 tot 2 meter).
 3. 3
  Met behulp van een schroevendraaier of moersleutel, draai de 4 "klem (vent klem) op de achterkant van de droger.
 4. 4
  Schuif de vent uit de droger.
 5. 5
  Bereiken in het gat aan de achterkant van de droger, en trek alle pluizen en opbouw. Bereiken in zo ver als je kunt. Een winkel of huis stofzuiger kan helpen bereiken binnen en meestal doet goed werk van het verwijderen van de pluisjes.
 6. 6
  Bereiken in de ventilator buis je gewoon nam af en trek pluisjes van daar, als goed. Het vacuüm werkt goed hier ook.
 7. 7
  Kijk naar de uiteinden. De meeste van de pluisjes bouwen aan de uiteinden (binnen een voet), en niet zozeer in het midden van de openingen. Als je vind een grote opbouw in het midden, kunt u een sanitair slang gebruiken om het eruit te trekken. Een kleerhanger of deuvel kan ook uw bereik als het pad is vrij steil. Echter, deze kan komen te zitten in het materiaal en zelfs lekken veroorzaken. Probeer de flexibele slang op de stofzuiger om binnen te komen, of het nu draait of niet.
 8. 8
  Schuif de klem terug over de opening, sluit de opening, draai de klem, en schuif droger weer op zijn plaats.
 9. 9
  Verwijder de opening aan de buitenzijde van het huis ook. Deze kan Boor rond het deksel en schroeven. Gebruik een scheermes mes weg te snijden de kalefateren. Het kan een huls over een voet lang. Als dit het geval is, schuif deze recht naar buiten.
 10. 10
  Bereiken en schoon uit de pluizen of plaats uw stofzuiger slang in de droger uitlaat slang. Je kan zo ver komen als je arm zal gaan of gebruik het vacuüm buis.
 11. 11
  Kijk in de ventilator om te zien of je iets gemist. Als het uit te maken met een loodgieter slang of ander gereedschap (stofzuiger slang).
 12. 12
  Schakel gas en plug-eenheid terug in.
 13. 13
  Run droger op lucht pluis gedurende 10 minuten. Puin je gewoon losgedraaid kan vliegen, dus niet voor de deur staan.
 14. 14
  Controleer de buitenlucht moeten op obstakels en sluit de buitenlucht moeten leiden.

Tips

 • Afzuigkappen (beëindigingen) stijlen: Dak, muur en koof. Afzuigkap stijlen en kenmerken variëren sterk en kan een enorm verschil in hoe efficiënt uw droger loopt en hoe snel het kanaal pijp vol met pluisjes maken. In veel gevallen een beëindiging wordt gebruikt dat vertoont een rooster of scherm met kleine openingen. Het kan slechts een paar maanden duren voordat deze opening is verstopt. Soorten jaloezie of populaire maar kleine vogels niet houden van het opheffen van de jaloezie en het gebruik van de warme buis als een nest. Een deel van de oude 22 graden ventilatieopeningen niet open genoeg en zijn inefficiënt in het ontwerp. Wees op uw hoede van de ventilatieopeningen met roosters of roosters. Dempers zijn vereist.
 • Er zijn apparaten verkrijgbaar voor het reinigen van de gehele buis-van droger naar de definitieve beëindiging; eigenlijk een borstel op een flexibele paal. Deze zijn het meest geschikt voor lange kanaal loopt, zijn doorgaans voorzien van 12 meter aan flexibele schacht, verbinding maken met een accuboormachine en komen met verschillende borstel stijlen.
 • Terwijl het reinigen van de ventilatieopeningen, kunt u ook wilt naar de bodem voorpaneel van de droger te verwijderen en schoon er ook. Besteed aandacht aan de omgeving van het pluizenfilter, ook.
 • Reinig het filter elke keer dat u uw droger draaien. Het zal helpen om pluisjes uit te bouwen in de ontluchting (maar niet volledig voorkomen). Het zal ook helpen uw droger zo efficiënt als het kan.
 • Vent locaties: In de meeste gevallen, de kortste, minst beperkende run bepaalt de eindlocatie, maar andere factoren, zoals ramen, deuren, dient AC compressoren worden overwogen. Dakluiken zijn erg populair in het zuiden en goed werken voor wasruimtes gelegen in het midden van het huis. Duwen warme lucht naar boven gebruikt ongeveer dezelfde inspanning als duwen lucht horizontaal of naar beneden. Als u voldoende koof breedte, een koof vent werkt goed.
 • Uw droger stopcontact is mogelijk op het dak, maar steken uit de zijkant van het huis. Het zal altijd direct ventileren naar de buitenlucht.
   • Als je een winkel vac van een soort, ze zijn perfect voor het reinigen van de uitlaat. De diameter en lengte van de zuigslang lang genoeg en de slang kammen geven een geweldige ruimen alle pluisjes aan de zijkanten van de slang breekt. Eerste Vacuum door het invoegen van de zuigslang in de uitlaatslang en schuif het stevig heen en weer... blaas vervolgens de rest. Schoon als de dag dat je hem kocht.
 • Als uw droger vent is erg lang met een aantal bochten, en je hebt een bladblazer, kunt u een rubberen slang adapter die past op zowel de bladblazer einde en de vent stuk steken van de muur te kopen (de mijne was een 3 "tot 4 "adapter - gevonden in de buitenlucht PVC pijp oppervlakte van een huis en tuin op te slaan), samen met enkele slangklemmen. Klem alles stevig vast, en zet bladblazer op. Het zou je verbazen hoeveel pluizen komt uit de vent, zelfs na het reinigen met conventionele methoden. Sommige stofzuigers keren ook om lucht te blazen. Als u een passende niet kunt vinden, kunt u in staat om een ​​improviseren.

Waarschuwingen

 • Maak de ontluchting elk jaar of twee. Opbouw kan brand veroorzaken.
 • Bereiken in en uit de opening langzaam. Er zijn vele scherpe schroeven en randen in de ontluchting. Wees voorzichtig. Draag handschoenen en gebruik gereedschap waar mogelijk.
 • In sommige oudere woningen, kleine woningen, appartementen omgebouwd, etc, kan het onmogelijk zijn en of onpraktisch om kanaal de droger aan de buitenkant. Dit is een ernstig gezondheidsprobleem en je de slechte gevolgen van het gebruik van een Indoor Lint Trap Kit (bad van water) of ontluchten direct in de zolder of kruipruimte moeten overwegen. Vocht en stof zijn bi-producten van een wasdroger. Verwacht het bad van water om het vocht en vuil weg te nemen is onwaarschijnlijk. Gezondheid gerelateerde artikelen over dit onderwerp zijn talrijk en kunnen gemakkelijk online worden gevonden. Schimmel, allergieën, ziekte, afbladderende verf van de muur, stofophopingen... Gelieve het gebruik van deze pluizen valstrikken te vermijden of te minimaliseren. Een alternatief kan een condensatie type droger of een HVAC aannemer die leidingen kan installeren om de buitenkant te zijn.

Dingen die je nodig hebt

 • Schroevendraaier
 • Nut Driver
 • Trash mand of tas
 • Loodgieter Snake of pluggen (optioneel)