Wkinl

Hoe u uw huis dagelijkse georganiseerd te houden

In deze dag en de leeftijd waarop het is gebruikelijk dat beide ouders voltijds werken en onze kinderen zijn betrokken bij vele buitenschoolse activiteiten, het leven beweegt met een vrij snel tempo. Het kan moeilijk zijn om de tijd of energie om het huis schoon te midden van al onze andere dagelijkse verantwoordelijkheden te houden vinden. Het probleem is echter dat als je laat het huis gaan te lang het zal een overweldigende plaats, in plaats van een veilige haven voor u terug te trekken om na een lange, drukke dag te worden.

Het heeft niet veel nodig om uw huis te draaien als een goed geoliede machine. Als je 9:55 minuut zakken van de tijd kunt vinden kun je kleine taken die een enorme impact op de ordelijkheid van uw huis zal volbrengen. Hier is een lijst van de tien belangrijkste taken die weinig tijd in beslag nemen, maar maken een groot verschil. Beginnen ze vandaag toe te voegen aan uw dagelijkse routine en zie het verschil in hoe uw huis eruit ziet en hoe je je voelt.

Stappen

Hoe u uw huis dagelijkse georganiseerd te houden. Maak uw bed elke dag.
Hoe u uw huis dagelijkse georganiseerd te houden. Maak uw bed elke dag.
 1. 1
  Maak uw bed elke dag. Het maken van uw bed neemt al vijf minuten, maar aan het eind van een drukke dag, wanneer u zich terugtrekken in een uitnodigende bed kunt u voelt de stress van de dag weg te glijden als je slip onder de dekens zal zijn. Maak er een dagelijks karwei voor uw kinderen om hun bed te maken. Het zal uw huis er netter helpen en leren ze verantwoordelijkheid.
 2. 2
  Voer een lading van wasserij elke dag. Als u niet beschikt over een wasmachine met een timer, het verzamelen van de lading in de ochtend en gooi het in de machine. Zodra je door de deur in de avond krijgen de lading begon dus het zal klaar zijn om over te dragen aan de droger net voordat je gaat zitten voor het diner. De droger zal worden gedaan tegen de tijd dat je klaar bent met het opruimen van de gerechten en bent u klaar om de kleding vouwen en zet ze weg zijn. Het doen van een lading van wasserij elke dag voegt slechts enkele minuten om uw dagelijkse routine, maar als je niet je hele weekend probeert jezelf te graven uit onder een berg vuile was, zal je blij zijn dat je nam die extra paar minuten heel de week.
 3. 3
  Plan diner in de ochtend. Als je precies weet wat je gaat maken voor het diner elke avond je bespaart jezelf zo veel tijd die zou zijn verspild zich voor de open koelkast af wat je kunt maken. Trek alles uit de vriezer die moet ontdooien gedurende de dag, hakken wat groenten of marineren iets. Als er iets is wat je kunt doen in de ochtend om het diner tijd haast makkelijker maken, doe het.
 4. 4
  Maak een lijst van alle boodschappen die je kunt doen terwijl je er niet bent. Mengen boodschappen in uw dagelijkse routine bespaart u de moeite van het overal in de stad in het weekend draaien. Kunt u een stop maken tijdens je lunchpauze? Kan je iets inleveren op uw manier in te werken of kunt u langskomen en iets ophalen op weg naar huis? Het doen van uw boodschappen gedurende de week bespaart u een hoop tijd op de lange termijn.
 5. 5
  Het schoonmaken van de keuken na het eten. Hoewel u bent uitgeput aan het einde van de dag en het is verleidelijk om de vaat in de gootsteen gezet met de gedachte dat je ze zal doen in de ochtend, hoeveel keer heeft de volgende ochtend komen en je druk met andere dingen? Wanneer dit gebeurt je de wind het verlaten van het huis met de gerechten nog steeds ongedaan gemaakt en je moet naar huis komen om een ​​slordige keuken. Maak een punt om de extra tien minuten opruimen van de keuken na het eten door te brengen, zodat u elke nieuwe dag beginnen met een frisse schone lei in plaats van het krijgen achter en dingen laten opstapelen.
 6. 6
  Schoonmaken van de woonkamer voordat je naar elke een avond naar bed. Maken dit een familie karwei. Neem vijf of tien minuten naar een sweep doen via de woonkamer en zet alles terug waar het hoort. Het verlaten van dingen rondslingeren is precies hoe bergen worden aangemaakt uit molshopen.
 7. 7
  Plan huiswerk tijd. Het leven kan niet altijd zorgen voor strikte schema's, maar probeer dingen zo consistent mogelijk, zodat je kinderen weten wat ze kunnen verwachten en wat er van hen wordt verwacht te houden. Kies een tijd die u in staat om naar de meeste nachten van de week en draag het om huiswerk zal zijn. Zet de televisie en elimineer alle andere afleidingen, zodat uw kinderen kunnen gaan zitten en echt concentreren op hun studie. Direct na het diner is een goed moment voor deze indien mogelijk. De kinderen kunnen aan tafel zitten terwijl u opruimen na het eten. U kunt samen tijd doorbrengen, terwijl nog steeds het volbrengen van de taak bij de hand en je bent direct beschikbaar voor eventuele vragen die ze kunnen hebben.
 8. 8
  Halen uit je kleren de avond ervoor. We weten allemaal hoe veel makkelijker het kan maken de ochtendspits te hebben uw kinderen kiezen hun kleren de avond ervoor. Oefenen wat je de avond tevoren te prediken en kies je eigen outfit. Verwijder alle noodzakelijke items uit de kast of dressoir laden en leggen ze uit, zodat ze dicht bij de hand. De kostbare minuten besparen als je niet hoeft te proberen en te beslissen wat je zal dragen kan het verschil tussen de late kant en het zijn precies op tijd te maken.
 9. 9
  Maak een bedtijd routine. Uit te leggen aan al uw familieleden wat er van hen verwacht wordt als je zegt dat het tijd is om naar bed. Dit zou onder meer zaken als baden en poetsen hun tanden, zetten hun kleren in de wasmand, veranderen in hun pyjama, het kiezen van hun kleding voor de volgende dag en het naar bed gaan. Oefen dit zo dat wanneer je zegt "het is tijd om naar bed," ze weten precies wat te doen. Als je niet hoeft te ze rond hen te vertellen wat te doen, terwijl ze de uitvoering van hun routine te volgen, moet u de tijd om te zorgen voor een last minute details die je moet bereiken voordat noemen het een dag. Als je kinderen nodig hebben motivatie, creëren een beloningssysteem voor elke nacht dat ze hun bedtijd routine met succes kan volbrengen helemaal zelf.
 10. 10
  Houd een notitieblok naast je bed. Het is altijd net zoals we zijn klaar met pensioen te gaan voor de dag dat we iets wat we morgen moeten doen herinneren. Wees voorbereid op deze eind van de dag ideeën met een notitieblok bij de hand wat je moet niet vergeten op te schrijven. De volgende ochtend, gewoon trek de bovenste vel papier en zet het in uw zak of tas te verwijzen naar later op de dag.

Tips

 • Begin klein. Voeg een of twee dingen om je routine elke dag. Voor je het weet, zal je huis netter zijn en voelen zich meer uitnodigend en je zult gelukkiger en minder overweldigd te zijn. Misschien kun je zelfs wat vrije tijd om te ontspannen vinden.
 • Hebben een 5 minuten opruimen elke avond na het diner. Ieder gezinslid deelneemt. Stel een kookwekker en je alle run rond verpakking en schoon, met meer mensen is het meer tijd efficiënter.