Wkinl

Hoe te koelkastrekken regelen

Organisatie kan onmogelijk lijken. Koelkasten zijn vaak rommelig en verwarrend, en het lijkt een onmogelijke taak om te proberen en sorteren het allemaal uit. Met deze gids, let op je koelkast gaan van een verwarrende reeks van voedsel aan een nette regeling.

Stappen

Hoe te koelkastrekken regelen. Neem alles uit de koelkast.
Hoe te koelkastrekken regelen. Neem alles uit de koelkast.
 1. 1
  Neem alles uit de koelkast. Je moet beginnen met de koelkast helemaal leeg dus dit kan werken. Gooi alle ongebruikte / verlopen voedingsmiddelen.
 2. 2
  Doe de boter en de roomkaas in de deur van de koelkast. Een overdekte gedeelte kan meestal worden gevonden op de bovenkant van de deur, maar zo niet, zet het op de bovenste plank van de deur.
 3. 3
  In de overige planken aan de deur, plaats uw sauzen, dressings, kruiden en kaas. Voorbeelden zijn: chili saus, salade dressing, ketchup, en cheddar kaas.
 4. 4
  Zet uw drankjes op de grootste plank aan de binnenkant van uw koelkast, omdat ze meestal de hoogste punten je zult slaan. Dit is meestal boven aan de binnenkant.
 5. 5
  Er zal gewoonlijk tenminste twee laden in de bodem van de koelkast. In een, zet groenten, zoals sla, kruiden, tomaten en paprika's. In de andere, zet vleessoorten die niet hoeven te worden bevroren, zoals sandwich vleeswaren, worst en pepperoni en sandwichvlees. Als je woont in een huis waar je niet maken broodjes met vleeswaren, kunt u de groenten verdelen in twee delen en zet ze hier of zet vruchten in hier (als je de koelkast uw vruchten).
 6. 6
  Nu scheiden van de rest van je eten. Je zal vaak yoghurt, zure room, eieren, en soortgelijke voedingsmiddelen. Ze samen op een plank. Doe alle 'restjes' op een plank. Gebruik de resterende planken door er voedingsmiddelen die dingen gemeen samen.
 7. 7
  In de vriezer, scheiden het ijs, vlees, diepvriesproducten, en 'restjes' op een georganiseerde manier.

Tips

 • Organiseer voedsel op een manier die slimste lijkt, zet het voedsel dat je eet het vaakst aan de voorkant, en degene die je eet het minst aan de achterkant.
 • Vergeet niet dat de meeste koelkastrekken zijn allebei verstelbaar en afneembaar. U kunt verplaatsen of zelfs verwijderen planken als je een andere configuratie nodig.
 • Leg de voedingsmiddelen die bij elkaar verwant zijn: vlees, zuivel, fruit, groenten.
 • Probeer je hoofd vrij van ongeduldige of rommelige gedachten te houden.
 • U kunt ook werken door het legen van een plank in een tijd, als het lossen van de gehele apparaat lijkt overweldigend voor u.

Waarschuwingen

 • Rauw vlees moet worden opgeslagen op de onderste plank, zodat het niet druppelen op gekookt voedsel en geven u voedsel-vergiftiging.
 • Het is makkelijk om gefrustreerd. Als je dat doet, gewoon stoppen en neem een ​​paar ademhalingen.
 • De koelkast kan gemakkelijk krijgen rommelig als je dit niet bijbenen, dus zorg ervoor dat je altijd op je eten terug op de juiste plaats.