Wkinl

Hoe te reinigen van uw kast

Meer dan waarschijnlijk, moet je kast een puinhoop worden als je hier klikt. Gelukkig is er hoop. Alles wat je nodig hebt is een dag (omdat het enige tijd duurt ~!), Een aantal eenvoudige hulpmiddelen, en betrokkenheid. Als dit klinkt in jouw straatje, lees mee!

Stappen

Hoe te reinigen van uw kast. Zorg ervoor dat uw kamer is schoon, zodat je niet eindigen met een grotere puinhoop.
Hoe te reinigen van uw kast. Zorg ervoor dat uw kamer is schoon, zodat je niet eindigen met een grotere puinhoop.
 1. 1
  Zorg ervoor dat uw kamer is schoon, zodat je niet eindigen met een grotere puinhoop. Grondig gaan door je kast en verwijder alle. Doe ze in een mand of in de wasmachine.
 2. 2
  Maak aparte stapels van de volgende schone kleren te zijn en zetten op planken:
 3. 3
 4. 4
  Ophangen deze items:
  • Iets dat zal gemakkelijk
  • Blazers / jasjes /
 5. 5
  Zet de volgende weg netjes in uw dressoir:
 6. 6
  Als u aa kleine kast proberen te scheiden in secties zal dit het gemakkelijker maken en het lijkt alsof zijn grotere.
 7. 7
  Neem al je kleren uit je kast en ze te categoriseren in kleren die niet passen, of je niet bevalt. Daarna wassen ze allemaal. Was de rest van de kleren die je wilt bewaren. Ze kunnen ruiken of schimmel na. zitten in de kast al die dagen. Het zal zeker stinken je kamer. Na al die kleren worden gewassen en terug in je kast, zal het beter dan voorheen ruiken.
 8. 8
  Organiseren op de planken of in bakken. Zet ze weg netjes, en label elke plank / bin, (bv, sandalen, laarzen, etc.).
 9. 9
  Als je tapijt, en als je hebt hardhouten vloer,. Je kast moet schoon en georganiseerd te zijn nu.
 10. 10
  Verkopen de kleren die je niet wilt op ebay. Nog beter, geef je kleding aan een goed doel, of verkopen ze af aan Plato's Closet, of Goodwill. Wetende dat je iets goeds voor iemand die minder fortuinlijk deed zou je voelt echt goed. Je zou zelfs geef je kleren aan een broer of zus, of neef. Dit verlicht-up van uw lading.
 11. 11
  Zodra je kast leeg is, schrobben het naar beneden. U kunt zoeken andere recepten om je kast schoon te maken, maar water en zeep zou fijn als iets anders te doen.
 12. 12
  Installeren van enkele boekenplanken in je kast om al uw benodigde spullen (die niet kan zijn kleren) in, sommige hangers maken aan uw portemonnees etc, en sommige schoenen rekken gezet. Installeer ook een mand om je vuile kleren in, maar zorg ervoor dat de kleding schoon te vaak dus het zal niet overbelast, en je kast is een plotselinge puinhoop. Controleer externe links.
 13. 13
  Gebruik geen overbodige items in je kast zoals posters niet toevoegen. Het enige varkens ruimte waarin je kast maakt lijkt benauwd.
 14. 14
  Eindelijk eens je kast is beneden schoongemaakt spuiten met enkele febreeze, of verdringen. Het is een mooi gevoel.

Tips

 • Spuit uw kast met een lucht ontsmettingsmiddel vaak. Deze geur kan een mooie wasserette geur, of een citrus geur die lief en schoon aanvoelt. Het is jouw keuze.
 • Nu dat je kast is gereinigd u zich als een zwaar gewicht wordt opgeheven van je schouders en je geest is nog duidelijker dan voorheen. Je voelt je beter, je kamer voelt beter. Neem jezelf uit voor een traktatie. Je moet de beloning.
 • Organiseer uw kleding op kleur. Het is makkelijker dan JUST organiseren van het door jeans, tops enz. Als u ordenen op kleur is het makkelijker om het uitzoeken van een coördinaat outfit.
 • Was je kleren een keer per week, op zijn minst. Je zou het niet wilt dat uw kleding opberger te overbelasten.

Waarschuwingen

 • Wees niet lui. Gewoon gooien een spijkerbroek in je kast omdat je niet het gevoel alsof je ze weg keurig in de wasmand zou kunnen leiden tot een puinhoop. Wees er zeker niet om alleen maar denken dat als je weg meer kleren geven je krijg meer!
 • Gooi geen oude kleding weg als het is gescheurd of gescheurd. Geven of te verkopen aan een persoon die naait. Ze het nodig hebben.