Wkinl

Hoe maak je een nette freak

Heb je ooit wilde een van die mensen die voortdurend ervoor zorgen dat alles perfect in orde zijn? Hier zijn een aantal eenvoudige tips om u op weg te helpen naar een meer 'georganiseerde' manier van leven!

Stappen

Hoe maak je een nette freak. Reinigen op een moment dat je het meest gelukkig en energiek.
Hoe maak je een nette freak. Reinigen op een moment dat je het meest gelukkig en energiek.
 1. 1
  Reinigen op een moment dat je het meest gelukkig en energiek. Dit verandert helemaal je kijk op gewone klusjes. OF kies een tijd wanneer je vrij bent. ex als je je opdrachten hebt voltooid, zodat je niet later spijt van.
 2. 2
  Maak het leuk. Als u op een aantal van uw favoriete muziek terwijl u opruimen, zou je eigenlijk krijgen in het! Dansen een beetje of mee te zingen terwijl je schoon.
 3. 3
  Denk positief. Wees niet als "Oh geweldig, ik moet mijn kamer schoon..." In plaats daarvan moeten denken, "Een schone kamer is een vrolijke kamer." OF gewoon beginnen zonder na te denken, rechtsaf bij het volgende moment.
 4. 4
  Noem de voordelen. Denk er eens over, hoe schoner je kamer is, hoe makkelijker het zal zijn om te vinden wat u zoekt in een oogwenk. Deze manier hoef je geen uren gaan besteden door je lades en kast om iets te vinden. Een schone kamer echt bespaart een hoop tijd!
 5. 5
  Wees blij met je werk! Sta jezelf toe om te denken dat je iets bereikt... vooral als je iemand uitnodigen om uw huis en ze compliment over hoe mooi uw huis eruit ziet!
 6. 6
  Wees creatief! Maak een aantal decoratieve en mooie verpakkingen / labels om al je spullen te zetten inch
 7. 7
  Genieten van het hebben niet alleen meer tijd, maar ook meer ruimte. Hoe vaker je schoon uit de rommel in je huis, hoe meer ruimte je hebt in die snel-to-be lege lades om al die dingen van jou die je had om spullen in de achterkant van je kast totdat je 'opgeschoonde gezet up. "
 8. 8
  Ontstressen. Het zien van rommel rond gegooid op de vloer en het meubilair kan echt een tol op je houding. Rommel om je heen creëert meer rommel in je.
 9. 9
  Maak er een spel. Als je probeert om jezelf te motiveren door het instellen van "administratie" voor de minste hoeveelheid tijd die u kunt reinigen-up, het zou wel eens lijken een stuk minder als eigenlijke werk.
 10. 10
  Win advies in van mensen die je kent die zijn netjes freaks. Sommigen zullen misschien zeggen dat de manier waarop ze zijn, maar je eigenlijk zou kunnen krijgen wat nuttige trucs van de anderen! Gewoon doorgaan en vragen.
 11. 11
  Altijd klaar voor alles. Carry extra geld mee. Als je een mobiele telefoon, altijd voor zorgen dat de batterij volledig is opgeladen. Je weet nooit wanneer je zal worden geplakt in een situatie waarin je vast zit op je eigen. Je zal heel dankbaar dat u bracht uw mobiele telefoon met u. Een zuivere weerbeeld kan niet netjes als ze onvoorbereid!
 12. 12
  Maken om lijsten te doen.
  • Maak een to do list voor de dag. Uw dagelijkse of onmiddellijke lijst mag nooit meer dan 5 items lang, of anders je neemt te veel en het instellen jezelf voor mislukking. Markeer een of twee van die items als dingen die je absoluut moet gedaan krijgen die dag, en de uitoefening van die taken meedogenloos totdat je ze gedaan.
  • Maak een to do list voor de week.Appropriate items hier zou zijn: Boodschappen, repareren airco, etc. Trek uit deze lijst uw dagelijkse to-do lijst te maken. Een wit bord of bord met uitwisbare markers kan helpen om te onthouden al moet men elke dag, of lange termijn doelen te doen.
  • Maak een to do list voor de maand. Deze lijst zou meer algemene taken zoals het moet: Verjaardagscadeau voor Jill, krijgen auto onderhouden, afspraak bij de tandarts. Trekken uit deze lijst om uw dagelijkse en wekelijkse to-do lijst te maken.
  • Maak een to do list voor je leven. Drastische, ja, maar waarom niet deze tijd gebruiken om je leven te heroverwegen en waar het heen gaat? Omdat het een zuivere weerbeeld is alles over prioriteiten, en het kan nooit kwaad om uw eenden krijgen in een row.Follow door. Er is geen enkel punt in het maken van een to-do lijst als je niet jezelf discipline om de taken die u zelf hebt toegewezen voltooien. Er zijn vele manieren om zich aan uw to-do lijst. Stoppen met uitstellen, verwijderen of negeren afleiding, en hop naar het.
  • Als er iets blijft glijden naar de onderkant van je to-do lijst, neem een ​​goede blik op het. Is het echt belangrijk? Als dat zo is, krijgt het over met, of in ieder geval krijgen het begon. Zo niet, zet het terug in de lange termijn lijst voor "dag" of het krijgen van de lijst helemaal. Laat je niet opgehangen op iets te lang.
  • Vergeet niet om georganiseerd te blijven de hele tijd, niet slechts een dag.
  • Verwijder eventuele rommel, want het is niet leuk om te hebben!

Tips

 • Plan vooruit! Maak schema een week en in elke dag van de week te vullen met iets nieuws te reinigen. Doet het vaker zal uiteindelijk maak er een gewoonte.
 • Comfortabel zijn. Het dragen van comfortabele kleding tijdens schoon zal je helpen om gemakkelijker bukken te halen dingen en andere dingen die je nodig hebt om te doen
 • Post-it notes zijn je vriend. Leg ze in handige plekken als herinneringen. Bijvoorbeeld, als je weet dat je nodig hebt om uw auto te wassen, zet dan een post-it note op je stuur zodat de volgende keer krijg je in je auto, vergeet je het gedaan te krijgen. Andere goede plekken voor post-it notes zijn deurknoppen, spiegels, en pc-monitors (de grenzen, niet de werkelijke scherm).
 • Bij het maken van je to do list voor de week, vergeet dingen kunnen optreden die kunnen worden geheel onverwacht. Dus, niet in steen gebeiteld wat je nodig hebt om volledig te doen, maar zorg ervoor dat de andere dingen te doen op de lijst.
 • Als je je kamer schoon te maken, kan iets dat ontbrak en dat je niet kon vinden voordat vind je!
 • Het is een goed idee om een ​​blocnote en pen mee te nemen ten alle tijden dus je kunt dingen opschrijven als ze naar je toe komen (meestal op de meest ongelegen momenten, dat is waarom ze zo snel vergeten). Als u zich zorgen maakt over het monteren van een kladblok in je broekzak, wees niet. Controleer boekhandels en kantoorboekhandel centra een notitieblok slank genoeg is voor elke zak vinden. Natuurlijk, als uw planner is compact genoeg, het kan dienen dit doel ook. Een ander idee zou zijn om een ​​PDA, Blackberry of Palm Pilot hebben. Sommige mobiele telefoons hebben kennisgeving of aantekeningen maken menu's. Als u gebruik maakt van een van deze, kunnen ze praktisch te zijn. Als laatste redmiddel, bel dan uw eigen telefoonnummer en laat jezelf een voicemail.
 • Label uw wekelijkse garderobe in je kast, bijvoorbeeld, krijgt sticky notes, en label uw outfits, "maandag", "dinsdag" en ga zo maar door.
 • Kleine voorwerpen kunnen in een container, die netter kunnen kijken worden gezet.
 • Nooit naar beneden door de dagen resultaat worden gebracht. Als je een slechte dag hebt gehad... Laat je niet afleiden en denken... "Nou niets heeft gewerkt voor mij vandaag, dus ik ben niet van plan om mijn kamer leeg te maken. Het kan een puinhoop te krijgen."

Waarschuwingen

 • Doe je best in alles wat je doet, terwijl ze netjes.
 • Vergeet niet om te reinigen,. Keurige-freak verwijst naar georganiseerd en schoon. Nadat u al uw bezittingen op de juiste plaatsen, zorg ervoor dat stof en vacuüm.
 • Volgen en te koesteren alle regels die je zou moeten volgen op school, thuis, of waar dan ook je gaat.
 • Stop er niet te veel druk op jezelf.
 • Geen alcohol drinken of iets illegaals op all.It is zeer slordig.
 • Wees ervan bewust dat obsessief-compulsieve stoornis is een echte ziekte, en probeer niet om iets te overdrijven.

Dingen die je nodig hebt

 • Containers voor al uw spullen
 • Schoon gesneden kleding
 • Een goede arbeidsethos
 • Een schone kamer / woning
 • Een planner / agenda
 • Een horloge