Wkinl

Hoe te diep schoon en organiseren van uw kamer

Heb je ooit wilde een volledig georganiseerde ruimte hebben?. Bent u bij ons aan het juiste adres! In dit artikel, zult u ontdekken hoe u een zeer rommelige ruimte te maken in de schone, georganiseerde ruimte die u altijd al van gedroomd!

Stappen

Hoe te diep schoon en organiseren van uw kamer. Neem alles uit uw bed, met uitzondering van de matras.
Hoe te diep schoon en organiseren van uw kamer. Neem alles uit uw bed, met uitzondering van de matras.
 1. 1
  Neem alles uit uw bed, met uitzondering van de matras. Vervolgens wast uw beddengoed. Terwijl dit in de was, proberen te halen sommige van de items op de vloer of verder met de stappen. Flip je matras om de levensduur en het comfort te vergroten. Wanneer de was wordt gedaan, maak je bed! Zorg ervoor dat u de stijl van de kussens zoals je wil! Maak het bed netjes, maar ook een vleugje van je. Maken van het bed maakt een groot verschil in uw kamer. Als je er een hebt, netjes plaats een knuffeldier op je kussen.
 2. 2
  Organiseer uw nachtkastje, als je er een hebt. Neem alles uit en van te maken. Het organiseren van de lades en de top van het. Veeg het nachtkastje en ga door de items die je gewist off van het nachtkastje. Doe iets belangrijks wat u nodig heeft op de top van het als een brillenkoker, mobiele telefoon, etc. Maar probeer niet om het te rommelig.
 3. 3
  Organiseer uw bureau, als je er een hebt, omdat de school is erg belangrijk en schoolwerk is het makkelijkst in een georganiseerde omgeving. Neem alles uit het bureau en sorteren. Bewaar alleen spullen belangrijk om te werken of school en vinden huizen voor al het andere. Vegen van het bureau en netjes organiseren van de items op het bureau. Ook vegen van uw bureaustoel. Je bent meer kans om goed te werken als je je comfortabel, schoon en georganiseerd te voelen.
 4. 4
  Organiseer uw boekenplank ook, als je er een hebt. Duidelijk uit de boekenkast en sorteren van de items. Vervolgens, vegen van de schappen en geef het een minuut om te drogen. Vervolgens organiseren boeken en souvenirs. Vergeet niet, wil je niet naar een junk plank maken zodat GEEN dingen die irrelevant zijn voor de andere items op de boekenplank zetten.
 5. 5
  Het organiseren van de kleding in je kast op een bepaalde manier. Eerste, duidelijk uit de kast. Wassen al je kleren. Indien kleding niet meer past, doneer het dan. Vacuum / mop / shampoo de vloer en veeg rekken, rekken, en andere delen van de kast. Vervolgens hangt u fijne was (merk op dat gebreide items in lades rekken van de draden te voorkomen moet worden gevouwen). Haal meer slijten van je kast door het brengen van een paar zelden gedragen items naar een meer prominente positie. Als u niet items te dragen moet u zich te ontdoen van hen, waardoor ruimte voor kleding je zal dragen. Dan, ophangen of plaatst u de rest van je kleren op de planken. Doe zoals kleding samen (truien met truien, jurken met jurken, jeans met jeans, enz.) Nu, het organiseren van uw schoenen netjes. Je moet altijd schoenen houden met kleren, zodat in de ochtend, kan je je kleedt van het hoofd naar de schoenen.
 6. 6
  Neem alles uit je, vouw het spul, en veeg het allemaal neer! Dan, het organiseren van uw kleren in de kast. Het is een goed idee om alle sokken en ondergoed allemaal bij elkaar te houden, zodat u direct zien of u het lopen uit! Probeer niet te plaatsen dingen op de bovenkant van de kast, maar als je dat doet, niet vol plaatsen. Probeer het plaatsen van relevante items op het, als een juwelendoos of wekker.
 7. 7
  Opruimen iets anders niet in dit artikel worden vermeld. Vergeet niet te vegen van alle oppervlakken die u schoon uit. Als je een spiegel, een tv of een computer in je kamer, veeg de schermen. De vuilnisbak buiten zetten en neem de gedoneerde items om een ​​donatie station (Goodwill of een tweedehands winkel) Zorg ervoor dat u een plaats voor alles, maar als het niet thuis hoort in je kamer, neem het mee naar waar het thuis hoort!
 8. 8
  Stof, vacuüm of, wassen ramen, en als je wilt, spuit je favoriete luchtverfrisser geur. Vervolgens opent u alle rolluiken! Zonlicht is de finishing touch!
 9. 9
  Zorg ervoor dat je de manier waarop je kamer eruit ziet. Als je te vervelen met het, verander het op. Zorg ervoor dat als je dat doet bewegen dingen rond, om hulp te krijgen, zodat je jezelf geen pijn.
 10. 10
  Geniet van uw nieuwe, schone, georganiseerde kamer! Zorg ervoor dat als je iets nemen dat je het weg. Begin een dagelijkse routine te helpen ervoor te zorgen dat uw kamer blijft er goed uit!

Tips

 • Neem de tijd, als je haast, zal het waarschijnlijk uiteindelijk op zoek slecht.
 • Probeer het doen van een grote opruimen als dit in een weekend, zal dit toelaten om een ​​beetje meer vrijheid om hoe laat je het doet heb. U kunt zich ook verspreiden het werk over een paar dagen (zaterdag en zondag).
 • Raak niet gefrustreerd als dit kost je een lange tijd. Het is allemaal de moeite waard op het einde!
 • Laat uw kamer krijgen rommelig! Om dit te voorkomen, start u een dagelijkse routine te houden het er goed uit! Onthoud deze eenvoudige regels: "Als je het uit, zet het terug" en "Als je een item brengen, je een item nemen".
 • Als het 's nachts en het is al laat, blijf niet te eindigen. Zodra het is ochtend en je wakker wordt, kunt u doorgaan met het schoonmaken van uw kamer.
 • Zet wat muziek, maar laat je niet afleiden door het.
 • Als je moe van de oude en versleten meubilair, gaan kopen een aantal nieuwe dingen! Het ziet er leuk uit als je alles matching.
 • Proberen te doen een "15 op, 15 uit, 15 over" reinigingssysteem. Schoon en organiseren een gebied voor 15 minuten, daarna verhuizen naar een ander gebied te reinigen / te organiseren voor 15 minuten, ga dan terug naar het eerste gebied voor 15 minuten, en neem dan een pauze van 15 minuten. Dit zal u helpen om niet te vervelen met de verschillende gebieden, zodat u efficiënter kunt schoonmaken. Zorg ervoor dat je genoeg tijd voor dit, of loopt u het risico te eindigen met een aantal gedeeltelijk gereinigd gebieden, in plaats van een perfect georganiseerd kamer!