Wkinl

Hoe maak je een spoorlijn stropdas keermuur te bouwen

Een groot hellend achtertuin ziet er aantrekkelijk, maar als je eenmaal begint het maaien deze onbruikbaar kant heuvel, kunt u de voordelen van het wegwerken van het te overwegen. Zo is de gedachte aan een spoorlijn stropdas keermuur te bouwen komt inch Het snijden van een groot deel van een hellende tuin uit om plaats te maken voor een leefbare, bruikbare achtertuin is een mogelijke oplossing met de toevoeging van een keermuur.

Stappen

Hoe maak je een spoorlijn stropdas keermuur te bouwen. Bulldozer of graven een deel van het vuil van de heuvel naar waar je wilt een spoorlijn stropdas keermuur te bouwen.
Hoe maak je een spoorlijn stropdas keermuur te bouwen. Bulldozer of graven een deel van het vuil van de heuvel naar waar je wilt een spoorlijn stropdas keermuur te bouwen.
 1. 1
  Bulldozer of graven een deel van het vuil van de heuvel naar waar je wilt een spoorlijn stropdas keermuur te bouwen.
 2. 2
  Waterpas de grond langs het gehele traject van de heuvel (dus de muur zal flat zitten) door de verpakking het naar beneden gelijkmatig met uw voet, of een plank. Plaats een waterpas op de oppervlakte van de grond om ervoor te zorgen het is langs de gehele traject waar de eerste laag van bielzen worden geplaatst.
 3. 3
  Meet de gehele lengte en hoogte van de keerwand met een meetlint. Meet eerst de lengte van het ene uiteinde van waar u wilt dat de muur te zitten aan de andere. Vervolgens meten van de grond om te bepalen hoe hoog je wilt de muur te zijn.
 4. 4
  Leg de eerste set van bielzen uit langs de voorbereide ondergrond en zorg dat de uiteinden passen precies bij elkaar. Snijd het overtollige af een einde van een spoorlijn stropdas om uw omgeving te passen indien nodig.
 5. Zorg ervoor dat uw banden zitten flush op de grond door het instellen van een niveau op hen periodiek de hele lengte van de muur te controleren.
5
Boor gaten ongeveer 1 voet (30 0,48 centimeter) uit elkaar door alle van de basis bielzen.
Het gat moet groot genoeg om een stukje te passen zijn wapening door. De wapening moet minstens 2 voet (60,96 cm) lang.
6
Leg een stukje van de wapening in elk van de gaten en hamer het in de grond totdat de wapening gelijk is met de bovenkant van uw Spoorweg stropdas basis.
De wapening fungeert als uw stabilisatie voor de muur.
7
Beginnen op de tweede laag zodra uw eerste laag is op zijn plaats en gestabiliseerd, stel je tweede laag van bielzen op het voor het eerst dat ze dwalen, als bakstenen dus 2 elkaar in het midden van een spoorlijn stropdas erboven en eronder.
Gebruik spijkers, l-beugels of wapening aan elke laag vast te zetten aan de laag eronder voor het toevoegen van extra band lagen.
Elke laag wordt afzonderlijk moeten worden gesneden zodat de uiteinden van elke band komt op verschillende plekken te voorkomen dat aan 2 eindigt op hetzelfde punt als de banden erboven of eronder.
8
Ondersteuning toe te voegen aan elk niveau door het invullen van tussen de achterkant van de bielzen en de grond met stenen. Dit zal ook helpen met de afvoer.

Tips

 • Begin je onderste laag met een lichte kanteling naar de grond achter het kan ook helpen voorkomen dat de muur omvalt als de heuvel beweegt achter het over de tijd.
 • Constructielijm kan worden gebruikt tussen de lagen van bielzen als alternatief voor nagels, beugels of wapening.

Waarschuwingen

 • De meeste bielzen, zelfs die verkocht als 'teruggewonnen' bij bouwmarkten, bevatten creosoot. De EPA stelt dat creosoot is gevaarlijk, en heeft geen veilig gebruik in of rond het huis. Het hanteren van de banden is gevaarlijk voor de mens, en creosoot kan lekken uit de banden voor vele, vele jaren om dieren schaden en verontreinigen het grondwater en planten. Zoek onbehandelde banden (sommige fabrikanten zijn overstap naar veiligere methodes dan creosoot), of gebruik maken van banden die gekend zijn om behandeld te worden met materialen die zijn veiliger dan creosoot.

Dingen die je nodig hebt

 • Shovel of board
 • Niveau
 • Meetlint
 • Hamer
 • Boren
 • Kettingzaag
 • Rebar
 • Rotsen of stenen
 • Railroad Ties
 • Spijkers of L-beugels