Wkinl

Hoe maak je een stenen omheining bouwen

Wat de meeste mensen ervaren als een stenen muur is eigenlijk een stenen omheining wanneer het wordt gebruikt om de grenzen eerder dan fungeren markeren als een barrière. Zelfs als je een amateur, kunt u uw eigen stenen omheining te bouwen door het volgen van deze instructies.

Stappen

Hoe maak je een stenen omheining bouwen. Begin met het krijgen van een veel stenen, redelijk consistent met de grootte van de muur je aan het bouwen bent.
Hoe maak je een stenen omheining bouwen. Begin met het krijgen van een veel stenen, redelijk consistent met de grootte van de muur je aan het bouwen bent.
 1. 1
  Begin met het krijgen van een veel stenen, redelijk consistent met de grootte van de muur je aan het bouwen bent. Krijg grote stenen voor een grote muur, kleinere stenen voor een kleinere muur. Zorg ervoor dat u een goed aanbod van kleinere stenen die gaten kunnen vullen. Misschien wilt u stenen blokken gebruiken.
 2. 2
  Zorg ervoor dat de plek is stevig voordat u start, en zal uw muur te houden. Als de basis is ongelijk, gebruik dan een nivellering lijn om dit te corrigeren.
 3. 3
  Bepaal hoe breed en hoe lang het zou moeten zijn, waar u het wilt en hoe hoog het zou moeten zijn (markeren deze, hetzij met liniaal / meetlat of een raster / blauwdruk).
 4. 4
  In de regel moet een droog gestapelde muur leunen in de richting van de top 1/6 van de hoogte.
 5. 5
  Lay-out een bedhek (met iets lang als stokjes, heersers, hout, kleine steentjes) om u te begeleiden, en een overzicht van waar u wilt dat uw muur, zodat uw muur is consistent. Om een ​​rechte en vlakke muur te maken, krijg touw of markeren tape en bind het tussen berichten aan beide uiteinden van het hek. Zorg ervoor dat de string / markeren tape te binden op de hoogte u wilt uw afrastering te gebruiken als een gids.
 6. 6
  Misschien wilt u bellen voor hulp. Bel een professionele, sterke vrienden of buren die u kunnen helpen. Gebruik een kruiwagen of een handkar om zware stenen te verplaatsen. Buitengewoon grote stenen moet mogelijk worden verplaatst met speciale power equipment.
 7. 7
  Leg een laag van grotere platte rotsen langs de binnenkant van uw muur. Zorg ervoor dat je in de ruimtes op te vullen, en het is een vrij gelijkmatige laag, en patch-in gaten / ruimten met vuil of meer vuil je een goede basis te geven.
 8. 8
  Blijven opbouwen lagen totdat je basis is hoog genoeg, en controleren om ervoor te zorgen dat het niveau. Tot een sterke muur te maken proberen om elke steen te plaatsen over de spleet tussen twee stenen eronder.

Tips

 • De manieren waarop een muur tart deze gezond verstand regels vaak is wat maakt het mooi. Wees niet bang om te experimenteren met onregelmatige maten en vormen.
 • Gebruik stenen van ongeveer gelijke grootte.
 • Gebruik een team van mensen. Op die manier heb je te helpen optillen en plaatsen stenen, en uw muur zal beter en sneller worden gebouwd. Zorg ervoor dat iedereen in het team weet wie de architect is, want hij of zij is de hoogste autoriteit bij beslissingen die moeten worden gemaakt. anders zal je eindigen met een muur van ongelijke kwaliteit.
 • Gebruik "native" mogelijke steen wanneer: dat is, de lokale steen beter past bij het landschap (bijv. kleur, mossen, korstmossen, etc.) dan tankwagen-in steen.
 • Oude muren zijn de beste bron van steen, maar het is een doodzonde om rotsen te nemen van een intacte muur. Als een muur is gevallen, dan is het niet langer een wand en dus eerlijk spel. Als de steen is op prive-eigendom, waarbij de steen wordt genoemd diefstal.
 • Bij het plaatsen van stenen rand, zorg ervoor dat de bovenkant leunt tenminste enigszins in de richting van het midden van de muur. Een naar buiten tilt vrijwel garant instabiliteit.
 • Als je een bijzonder mooie rots, proberen een plek voor het als een rand of bovenzijde steen vinden.
 • Voor langere wanden (50 voet of meer) is het gunstig voor de opbouw van de einden van een recht gedeelte (ongeveer 3 meter lang). Trek dan een string lijn tussen de voltooide uiteinden, en de opbouw van het centrum tussen hen. Dit garandeert de van de wand is recht en zelfs langs de gehele run.

Waarschuwingen

 • Zorg ervoor dat u uw muur te bouwen in een veilige, stevige plaats.
 • Als het niet correct is ingebouwd kan vallen, dus pas op voor eventuele saldo problemen.
 • Zorg dat het veilig is, niet op de top van een draad of een sanitair verkooppunten.

Dingen die je nodig hebt

 • Stenen of Stone Blocks (bedrag afhankelijk van de breedte van de muur.), Grind en steengruis.
 • Kruiwagen, Mason's Hammer, Drevels, Brick Hammer.
 • Stokken, linialen, hout, of Small Stones (Voor zijhek.)
 • Handschoenen, veiligheidsbril met zijkappen