Wkinl

Hoe te roosteren kastanjes

Wat zou een heldere dag zijn zonder de heerlijke geur van geroosterde kastanjes? Als je betoverd door de geur van roosteren, hier is hoe het voor jezelf te ontdekken bij.

Stappen

Hoe te roosteren kastanjes. Verwarm de tot 400 º F (205 º C) of vuur van de.
Hoe te roosteren kastanjes. Verwarm de tot 400 º F (205 º C) of vuur van de.
 1. 1
  Verwarm de tot 400 º F (205 º C) of vuur van de. Als je gaat om een kampvuur of een te gebruiken open haard, krijgen de brand vastgesteld.
 2. 2
  Snijd zorgvuldig een X in de platte kant van elke noot met een scherpe, puntige, dwars door de shell. Dit zal zodat de stoom kan ontsnappen, anders wordt de kastanjes kunnen ontploffen! Als alternatief kunt u steken ze met een, zorg ervoor dat het gaat door de shell.
 3. 3
  Spreid de noten op een omrande bakplaat voor de oven of direct op de grill, gesneden kant naar boven. Bestrooi licht met water. Als roosteren boven een open vuur, zoals een gasfornuis, doe ze in een pan met een lang handvat en deksel.
  • Sommige mensen verkiezen om de kastanjes spleet naar beneden leggen, zodat de schil wordt gekookt, gedroogd en gescheiden van de moer voor optimale knapperigheid.
 4. 4
  Braad 15 tot 20 minuten of tot ze zacht en de shell komt gemakkelijk af. Hen rond bewegen vaak, zodat ze niet verbranden.
 5. 5
  Wikkel de hete kastanjes in een handdoek en knijp ze om de huiden te verpletteren. Laat ze gewikkeld in de handdoek voor vijf minuten erna.
 6. 6
  Peel terwijl noten zijn warm. Verwijder de binnenste huid, samen met de shell. Opwarmen kort als de noten worden moeilijk te pellen.
 7. 7
  Genieten!

Tips

 • Week de kastanjes in koud water nadat je de shell hebt doorboord voor ongeveer 30 minuten om ze makkelijker te schillen te maken.
 • Anti-aanbak pannen meestal niet goed doen boven een open vuur.
 • Je vingers zou kunnen blijken zwart terwijl beschietingen, dus zorg ervoor om ze te wassen zodra je klaar bent.
 • Kies kastanjes met een mooie, bruine glans en een stevig gevoel. Vermijd met vlekken, vlekken of gaatjes.

Waarschuwingen

 • Kijk goed. De noten kunnen keren van knapperige tot brandde binnen een minuut.
 • Wees voorzichtig bij het maken van groeven in noten met de scherp mes.

Gebruik nog meer voorzichtigheid bij het snijden door de taaie schil. Ik ben weg naar A & E.